100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Da li se Barselona može revanširati Bavarcima za prvi meč?

Camp Nou (Barcelona) 21:00 @ 26.10.2022
Predikcija rezultat:Gubitni

Barselona se nalazi u ogromnim problemima u Ligi Šampiona jer su osvojili samo 4 poena u 4 odigrana meča, međutim ono što može da raduje tim sa Nou Kamp je to da su u poslednja dva meča LaLiga protiv dva vrlo kvalitetna protivnika Villarreal i Athletic Bilbao postigli ukupno 7 golova ne primivši nijedan. U Ligi Šampiona mogu u najgorem slučaju da budu treći u grupi.

Bajern Minhen osigurao je plasman u 1/8 finala a samo im je još jedan poen potreban da teoretski osiguraju i 1. mesto. Ovo je odlična sezona za Bajern u LŠ. Pomalo iznenađujuće je da su ovako lako došli do 1. mesta u konkurenciji Intera i Barselona ali kvalitet nemačkog tima se još jednom dokazao.

Barselona – Bajern Minhen tip za klađenje: Barselona pobeda

U onom prvom meču odigranom u Minhenu, Barselona je bila bolja tokom većeg dela meča ali su ih neke greške koštale uspeha. U međuvremenu Levandovski koji je prešao iz Bajerna u Barselonu je u sve boljoj formi, postigao 12 golova u La Liga i sada ga očekujem mnogo motivisanijeg. Barselona će biti vrlo ofanzivna ovde. Tim je u dobroj formi i spreman.  Mnogo veći motiv na strani domaćina i čini mi se da su sve kvote preko 2,20-2,25 na domaćina sa jakim value. Ovde imamo kvotu 2.40 i vredi odigrati Barselonu za neki srednji ulog

Predikcija rezultat:Gubitni
Barselona Pobeda
Kvota 2.40
Tip objavio
Košarka NBA, poeni igrača, Over/under i hendikep svi sportovi
Pozdrav svim ljubiteljima sporta i klađenja. Moje ime je Nemanja, u svetu klađenja i tipovanja poznatiji sam kao Ninca90. Bavim se ovim poslom već više od 7 godina. U početku rookie tipster i kladilac, vremenom sam se poboljšao a procvat doživeo na sajtu bettingexpert na kojem sam 2 puta u nizu osvajao takmičenje za Tipstera godine. 50-60% mojih tipova i opklada ide na košarku. Tu sam za vas za najznačajnije košarkaške događaje, ali kladim se naravno i na fudbal i na ostale sportove kad god su u pitanju dobre, value hendikep i over/under granice.