100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Kako uplatiti depozit u strane kladionice iz Crne Gore

Saznajte više o tome kakve su vam mogućnosti uplatiti novac u strane kladionice

stranekladionice, kladionice.tv

Spisak najboljih stranih kladionica za klađenje

Rang Kladionica Rating Bonus Uzmi bonus
1
4.3/5
100% do 100 EUR prvog depozita
Kladi sePročitaj recenziju
2
5/5
100% Bonus na prvi depozit
Kladi sePročitaj recenziju
3
4.5/5
100% do 50EUR prvog depozita
Kladi sePročitaj recenziju
4
3.8/5
100% Bonus na max 25 EUR prvog depozita
Kladi sePročitaj recenziju

Ovo je jedna vrsta vodiča sajta Kladionice.tv kako na najlakši i najbrži način doći do depozita na stranim online kladionicama

Kao što smo svi upoznati dosta igrača iz Crne Gore se kladi u stranim kladionicama. Uvijek je bilo pitanje, zašto se kladiti u stranim kladionicama pored naših domaćih kladionica? Odgovor na takvo pitanje je vrlo jednostavan, strane kladionice u Crnoj Gori imaju daleko bolje ponude od naših domaćih kladionica, pa samim tim je dosta lakše ostvariti dobitak kladeći se u stranim kladionicama. Svima je u cilju ostvariti dobitak, a najbolje online strane kladionice pružaju veću mogućnost zarade.

Jedina mana bi bila to što je malo teže uplatiti depozit na strane kladionice u Crnoj Gori, jer ipak BiH ima taj zakon u kojim zabranjuje uplatu na strane kladionice u Crnoj Gori iz domaćih banaka ili putem platnih kartica, pa ipak moramo tražiti alterativne metode uplate na strane kladionice iz Crne Gore. Naravno postoje metode koje prolaze prilikom uplata i isplata. O njima ćemo pričati nešto kasnije.

Prije svega u najboljim online stranim kladionicama u sportskoj ponudi imate mnogo više sportova pored ovih klasičnih (klađenje na fudbal, košarka, tenis, rukome, hokej, trke konja), u njihovim ponuda možete pronaći klađenje na gotovo sve moguće sportove koje možete da zamislite, preko 50+ spotova je u ponudi, dok su naše domaće kladionice ograničene na ove osnovne sportove. Kvote se dosta razlikuju, pa tako razne strane kladionice u Crnoj Gori nude daleko bolje kvote. Pored svega ovoga imamo i bet bilder za klađenje, te možemo vezati mnogo više događaja na tiketu u odnosu na naše domaće kladionice. Postoje i bonusi kladionica na zbir odigranih parova, Cash Out opcija koju većina domaćih kladionica uopšte nema u ponudi. Visina dobitaka je također daleko veća od domaćih kladionica, a isto tako i visina uplate se razlikuje.

Izgled jednog tiketa koji je naravno dobitan, a odigran u stranoj kladionici bet365, koja je jedna od najboljih online strani kladionica. Prednost igranja se vidi iz priloženog, u ponudi imate daleko bolje razrade klađenja na rukomet, te su granice daleko niže i lako se može zaraditi igrajući rukomet ili neki drugi sport, jer ponuda je zaista fantastična. Naravno ponuda i na druge sportove je daleko razrađenija.

Kako uplatiti novac na strane kladionice u Crnoj Gori?

Veoma bitna stvar je uplata novca na strane kladionice u Crnoj Gori . Veoma teško je uplatiti novac, ali ipak postoje metode kojima se može uplatiti depozit na strane kladionice u Crnoj Gori i sa njim igrati nesmetano bez ikakvih problema, takođe i povući depozit sa tih kladionica u kojima smo napravili uplatu depozita. Neki od načina uplate na strane kladionice u Crnoj Gori su Skrill, Neteller i kripto uplata. U nastavku pišemo koje kladionice podržavaju koje uplate i kako odraditi uplatu. Kako se registrovati na tim e-novčanicima i drugo.

  • Melbet strane kladionice u Crnoj Gori je kladionica na kojoj sam i sam otvorio račun i sve nesmetano funkcioniše bez ikakvih problema. U ovoj kladionici ponuda je vrlo kvalitetna, te smatram da vrijedi igrati na online platformi Melbet kladionice. Uplata na strane kladionice kao što je Melbet funkcioniše putem : Skrilla, Netellera i kripto valuta. Uplate putem Visa i Mastercarda se neće odobriti kao i bankovni transferi. Sve to je pokušavano više puta i nisu prošle uplate na te metode, osim ove tri koje su moguće. Ja sam kao na slici dole uspiješno odradio uplatu putem Skrill računa, kao i isplatu.
  • 1xbet strane kladionice u Crnoj Gori je kladionica koja takođe funkcioniše nesmetano sa uplatom i isplatom na metode Skrill, Neteller, kripto valute. Ova kladionica ima gotovo istu platformu klađenja kao i Melbet kladionica. Gotovo da se i ne razlikuju, kao da se kladite u istoj kladionici. Po meni je gotovo isto da li se registrovali u jednoj ili drugoj kladionici, kada je sve gotovo indentično.
  • bet365 strane kladionice u Crnoj Gori je kladionica koja takođe pruža mogućnost uplate putem Skrilla, Netellera, ali samo za stare račune koji su registrovani prije par godina. Za nove račune ove opcije uplate i isplate nisu moguće, pa samim tim nemoguće je uplatiti novac na nove naloge, osim ako neko iz Njemačke ili druge zemlje ne napravi nalog na vaše podatke, te vam pristupne podatke ostavi, a vi onda možete nesmetano da vršite uplate i isplate, mada moraćete koristi VPN da bismo mogli uplate odraditi. Inače će vam blokirati račun.
  • 22bet strane kladionice u Crnoj Gori su kladionica ima veoma moćnu ponudu i jake kvote, tako da se u ovoj kladionici isplati igrati. Uplata na strane kladionice kao što je 22bet funkcioniše putem Skrilla, Netellera i kripto valute, tako da vrijedi isti princip uplata i isplata kao i za ostale strane kladionice u Crnoj Gori koje sam napomenuo ranije.
  • 1xbet strane kladionice u Crnoj Gori su kladionica koja je veoma poznata po svojoj dobroj sportskoj ponudi, jakim ulozima i jakim isplatama. Dosta opcija isplate i uplate su u igri. Uplata na strane kladionice kao što je 1xbet funkcioniše putem putem Skrilla, Netellera i kripto uplate koje su validne za strane kladionice u Crnoj Gori, a to nas najviše interesuje.

Uplata depozita na strane kladionice u Crnoj Gori

Uplata funkcioniše na više načina, neki od njih nisu mogući za našu zemlju, a to su platne kartice Visa,MasterCard, te bankovni transfer. Nažalost naša država štiti domaće kladionice, te ne želi da uplaćujete novac na strane kladionice u Crnoj Gori, već žele da zadrže novac u našoj zemlji.

Možete uplatiti novac putem elektronskog novčanika Skrill, Neteller ili putem kripto valuta. U nastavku slijede detalji koji se tiču uplate na strane kladionice u Crnoj Gori i kako se registrovati na Skrill i Neteller.

Depozit na strane kladionice putem e-novčanika Skrilla

Prije svega da kažemo par riječi o e-novčaniku Skrill. On je revolucionaran globalni servis za transfer novca na internetu koji u sekundi odradi sve. Skrill je servis preko kojeg šaljete i primate novac, on je zapravo online banka. Prilikom uplate na strane kladionice u Crnoj Gori ne uzima nikakvu proviziju, što je veoma dobro.

Ukoliko uplaćujete depozit putem Skrilla, neophodno je da imate otvoren nalog na stranici. Popunite tražene podatke za registraciju (Ime, Prezime, Država, valuta koju koristite, email i lozinku,adresa i broj telefona, zatim je neophodno verifikovati nalog slikanjem vašeg ličnog dokumenta, kao i adresu stanovanja i takođe slikate vaše lice zajedno sa ličnim dokumentom u ruci pored vas, zatim vam Skrill verifikuje nalog u potpunosti, te ga možete nesmetano koristiti.

Veoma jednostavan proces verifikacije i registracije, a nakon toga možete da uživate u korišćenju ovog e-novčanika. Najbolje aplikacije za sportsko klađenje će vam takođe pomoći da ovaj proces bude brz i uspešan.

Kako uplatiti novac na Skrill na strane kladionice u Crnoj Gori?

Da ne bismo ulazili u nekakve provjere gdje ide novac od strane naše države,tu postoje određene cake kojima se izbjegava provjera i sve teče kao po loju. Najbolje bih bilo položiti depozit na neku od domaćih kladionica sa nekom od metoda uplate koje su aktivne za domaće kladionice, pa zatim sa domaće kladionice isplatiti depozit na skrill, sve domaće kladionice u ponudi imaju opciju isplate na skrill, a zatim kada smo isplatili sa domaće kladionice na e-novčanik, odnosno skrill, zatim isplaćujemo novac sa skrill-a na stranu kladionicu u kojoj se kladimo.

Uplatu vršite tako što odaberete način uplate Skrill na kladionici Melbet kao u mome slučaju, a vi ukoliko ste registrovani u drugoj kladionici, odaberete u toj kladionici način uplate skrill, zatim unesete željeni iznos novca na nekoj od stranih kladionica na kojoj igrate i položite depozit. Kao na slici, vidite da sam uspiješno položio depozit putem skrilla metodom kojom sam vam objasnio.

ZA POMOĆ SE OBRATITE NA OVAJ MEJL: nemanja@media24.world

Depozit na strane kladionice putem e-novčanika Neteller

Ukratko par riječi o e-novčaniku Neteller. On se koristi svaki dan za uplate i isplate putem online plaćanja. Korisnik može u sekundi uplaćivati i isplaćivati novac s online kladionica, kockarnica, online kasina itd.

Prije svega potrebo je izvršiti registraciju na Neteller nalog na stranici https://member.neteller.com/wallet/account/sign-up . Popunite tražene podatke za registraciju (Ime, Prezime, Država, valuta koju koristite, email i lozinku, adresa,broj telefona, zatim je neophodno verifikovati nalog slikanjem vašeg ličnog dokumenta, kao i adresu stanovanja i takođe slikate vaše lice zajedno sa ličnim dokumentom u ruci pored vas, zatim vam Skrill verifikuje nalog u potpunosti, te ga možete nesmetano koristiti i imati neograničenu visinu novca prilikom transfera uplate i isplate. Veoma jednostavan proces verifikacije i registracije, a nakon toga možete da uživate u korišćenju ovog e-novčanika.

Kako uplatiti novac na strane kladionice putem Netellera ?

Kao i sa Skrillom, da ne bismo ulazili u nekakve provjere gdje ide novac od strane naše Crne Gore i njihovog finansijskog sektora. Preporučujem polaganje depozita na neku od domaćih kladionica sa nekom od metoda uplate koje su aktivne za domaće kladionice, pa zatim sa domaće kladionice isplatiti depozit na Neteller, sve domaće kladionice u ponudi imaju opciju isplate na Neteller, a zatim kada smo isplatili sa domaće kladionice na e-novčanik, odnosno Neteller, zatim isplaćujemo novac sa Netellera na stranu kladionicu u kojoj se kladimo bez ikakvih problema.
Ovako ne ulazite u provjeru od strane države Crne Gore i tok vašeg novca se ne ispituje, te vam ne mogu blokirati uplatu. Ovaj metod je siguran i ispitan sa moje strane, jer i Ja sam koristim ovakav način uplate,a i mnogi drugi igrači. Direktan metod uplate na Neteller sa vašom platnom karticom ili bankovnim transferom možete biti proglašen nevažećim, te je najbolje da ne rizikujete na takav način uplate, nego da odradite ovako kao što sam Ja uplaćivao

Depozit putem kripto uplata na strane kladionice u Crnoj Gori

Depozit je takođe moguće uplatiti putem kripto valuta na online strane kladionice kao što su Melbet, Megapari, 1XBET, 22bet itd. Odaberete u dijelu uplate na kladionici na kojoj ste registrovani jednu od kripto valuta koje su u ponudi, a stvarno u ponudi možete pronaći gotovo sve kripto valute koje su aktuelne u ovom momentu. Nakon odabira kripto valute za uplatu otvara vam se prozor na kojem vam pišu upustva da šaljete Bitcoin na adresu uplate koju vam daju, nemojte koristiti Lightning Network, BEP20, BEP2, ERC20, Polygon mrežne standarde jer možete izgubiti uplatu, uplatu vršite samo preko mreže BTC. Nakon toga dobijete link adresu koju možete kopirati za uplatu ili skenirati QR kod. Nakon što ste odradili uplatu novca, u istom momentu novac se nalazi na vašem računu. Takože vam piše kurs vaše valute u tom momentu uplate i minimalna moguća uplata putem kripto valuta u zavisnosti od kladionice do kladionice.

Kako isplatiti novac sa strane kladionice u Crnoj Gori?

Isplata novca ide istim tokom kao i uplata, pa samim tim isplaćujem na metode koje su u ponudi i jedine moguće za isplatu na našim prostorima, a to su: Skrill, Neteller ili Kripto isplate. Odaberete opciju isplate od ove tri koje su u ponudi, a zatim unosete iznos isplate, u roku od 24h ili čak prije vaš novac bih trebao biti na vašem e-računu. Nakon toga isplatite novac na neku od domaćih kladionica, a zatim možete vršiti isplatu kako želite na platne kartice, u poslovnicama u BiH ili druge metode isplate. Postoji i druga opcija, da novac prebacite prijatelju, a da na njegovom računu postoji barem 1euro pravog novca koji nema veze sa klađenjem, zatim se taj novac sa Skrilla pomiješa, te se može isplatiti na platne kartice bez opterećenja da će biti blokiran ili nešto drugo.

Isplata putem Skrilla sa strane kladionice Crna Gora

Isplata funkcioniše isto za sve strane online kladionice. Odaberete način isplate skrill, ukucate vaš e-mail od skrilla za isplatu,unesete iznos isplate na vaš račun, zatim sačekate do 24h ili više i na vašem Skrillu se nalazi novac. Dalje ga možete slati na drugi skrill ili na neku od domaćih kladionica. Zato što direktna isplata na banku sa Skrilla ili na Visa, MasterCard karticu ne bih prošla, zbog zakona o igrama na sreću u Crnoj Gori. Vaše je da taj novac putem Skrilla uplatite prvo na neku domaću kladionicu, a zatim sa domaće kladionice isplatite novac. Takođe je moguće da prvo sa tim novcem kupite na Skrillu direktno kripto valutu, pa je zatim prodate, tako se izgbi trag porijekla novca, a zatim direktno sa Skrilla isplatite taj novac na vaš bankovni račun ili na neku od kartica.

Isplata putem Netellera sa strane kladionice Crna Gora

Da ne nabrajam kladionice, u svima isplata funkcioniše na iste načine. Odaberete način isplate Neteller, ukucate vaš e-mail od Netellera za isplatu,unesete iznos koji želite da povučete sa vašeg online računa na nekoj od kladionica, zatim sačekate neki vremenski period koji je određen za isplatu, a najčešće je to do 24h od trenutka podnošenja isplate. Sledeći korak koji možete uraditi je slati taj novac na drugi Neteller ili na neku od domaćih kladionica da prikrijete trag dolaska novca. Zato što direktna isplata na banku sa Netellera ili na Visa, MasterCard karticu ne bih prošla, zbog zakona o igrama na sreću u Crnoj Gori. Bilo bi dobro da sa Netellera uplatite prvo na neku domaću kladionicu novac koji ste isplatili sa online kladionice, a zatim sa domaće kladionice isplatite novac.

Isplata putem Kripto valuta sa strane kladionice Crna Gora

Možda i najbolji način isplate novca je putem kripto valute, jer ipak ovako nećete imati problema sa isplatom na vaše kartice ili banku. Možete odabrati isplatu putem kripto valute, ostavite broj vašeg novčanika od kripto valute i dobijete novac u obliku kripto valute koju ste odabrali. Ta kripto valuta ima neku vrijednost koja je promjenjiva, često ide ka gore ili dole. Možete prodati tu kripto valutu koju ste odabrali da vam se isplati na kripto račun u drugu (isplatite u Bitcoin, a prodate je i kupite Litecoin, a zatim prodate i Litecoin i isplatite novac na željeni metod isplate). Veoma dobra metoda za sve koji barataju sa kripto valutama.

Čitaj više

FIFA Svjetsko Prvenstvo Katar 2022
Kvote za klađenje u Crnoj Gori iz pravog ugla
Paysafe kao sredstvo plaćanja u kladionicama Crne Gore

 

FAQ. Česta pitanja
Autor
Dejan Zarić
Diplomirani softverski inženjer, 4 godine zaposlen u ITu. Osam godina aktivnog klađenja i kladioničarskog iskustva
Rejting ovog članka
5/5
1 glas