100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Najbolji Bonusi i Promocije u Crnoj Gori

(9)
Filtrirati
 • Bonus
  Do 100 EUR na prvi depozit
  Kada se pomenu neke nove kladionice na tržištu koje se dobro prilagođavaju i stiču dosta korisnika, mora se posebno obratiti…
 • Bonus
  Bonus dobrodošlice Free Bet i Spinovi – MaxBet Crna Gora
  MaxBet je kladionica sa sjedištem u Podgorici koja na crnogorskom tržištu posluje od 2018. godine i za sada uspješno. MaxBet…
 • Bonus
  Do 200 EUR na prvi depozit
  Zlatnik kladionica je osnovana 2008. godine u Crnoj Gori sa primarnom djelatošću da posluje na tržištu igara za sreću, sportsku…
 • Bonus
  100% Bonus do 100 EUR prvog depozita
  O Melbet kladionici Melbet je kladionica koja u svojoj ponudi ima odlične izbore za klađenje koji su od ranije poznati…
 • Bonus
  122 EUR na prvi depozit
  O 22Bet kladionici 22Bet kladionica je porijeklom sa Cipre, ima mnogobrojne korisnike širom svijeta, a posebno iz Evrope. Ipak, u…
 • Bonus
  25 EUR Bonus na prvi depozit od 25 EUR
  O Bet365 kladionici Bet365 je još jedna od kladionica koje imaju veliki broj svojih korisnika, pa ova čak broji oko…
 • Bonus
  100% Bonus na prvi depozit
  1xBet kladionica 1xBet kladionica je nedavno na svjetskom tržištu i pokušava da dospije do svojih korisnika na najbolji mogući način,…
 • Bonus
  100% na prvi depozit do 20 EUR
  SBbet je kladionica koja je nastala 1997. godine u Crnoj Gori, sa prvobitnim sjedištem u toj državi. SBbet je prva…
 • Bonus
  10EUR Freebet
  Lob kladionica sa sjedištem u Crnoj Gori, glavnim predstavništvom u Podgorici, posluje širom istoimene države sa preko 100 poslovnica, od…

Najbolji bonusi i promocije kladionice Crna Gora

Kompanije koje organiziraju sportsko klađenje i igre na sreću uveliko ovise o marketingu i onome što nude potencijalnim novim kupcima kroz oglašavanje. Jedno od najjačih sredstava za privlačenje novih igrača su bonusi ili, posebno za ovakav poslovni potez, bonus dobrodošlice. Naravno, postoje različiti oblici bonusa i promocija za postojeće igrače, ali fokus je prvenstveno na tome kako dovesti nove korisnike.

S obzirom na sve vrste bonusa koje nude kladionice u Crnoj Gori, ali i širom sveta, nije teško zamisliti koliko to može biti zanimljivo i atraktivno za različite tipove igrača. Ovim tekstom želimo pomoći prikazom raznih bonus opcija, pravilne upotrebe i općenito načina na koji se do njih može doći. Kroz tekst ćemo naravno uporediti bonuse među sobom i istražiti ih do tačnog nivoa kako biste znali šta da očekujete pre nego što se registrujete u nekoj od brojnih kladionica koje posluju u Crnoj Gori. Svakako da su neki bonusi privlačniji određenom broju ljudi, neki drugima, neki drugima, tako da je ovo subjektivna procjena našeg tima koja će biti najbliža objektivnoj prezentaciji.

Bonusi i promotivne ponude kladionica

Ovo je dio stranice Kladionice.tv koji sadrži sve što vas zanima na ovu temu. Izdvojili smo najbolje kladionice u Crnoj Gori i bonuse koje imaju. Moći ćete vidjeti kako izgleda bonus ponuda za svaku kladionicu i koje uslove morate ispuniti da biste se kvalifikovali za bonus, da li vam je potreban depozit ili ne, te da li ste novi korisnik ili imate račun u ta kladionica. Takođe, razne vrste promocija koje nude kladionice.

Šta su kladioničarski bonusi i zašto se nude

Da bi potencijalni igrač imao neku vrstu podsticaja za otvaranje računa za klađenje, potrebno mu je da ispuni neku vrstu poklona, ​​a to je suština bonusa dobrodošlice. Da bi se bonus aktivirao potrebno ga je vrlo često aktivirati na samom sajtu, dok će neki od njih automatski biti ubačeni u vaš gotovinski saldo na samom profilu. Bonus za igrače ima i dobru stranu u tome što ga mogu koristiti za testiranje kladionica, provjeru koja tržišta imaju na stranici, navigaciju, korisničku podršku, što može pomoći u odabiru buduće platforme za klađenje. Ako kladionica ispunjava sve zahtjeve kladionice, nastavlja uplaćivati ​​i neki postaju kupci, dok drugi koji su nezadovoljni prelaze u drugu kladionicu ili ostaju vjerni član platforme sa koje već koriste.

Ovo je glavna ideja Bonusa i zašto se nude. Istovremeno, omogućava kladionicama da dopune svoj račun za klađenje i eventualno zarade pravi novac od toga, a kladionicama da se promoviraju i možda dobiju novog klijenta. U svakom slučaju Win-Win situacija.

Vrste bonusa za sportsko klađenje u Crnoj Gori

Bonusi koje ćemo priložiti i prikazati ovdje, osim ovih koji su sada aktuelni, mogu biti i oni koji više ne postoje, ali su bili aktuelni u određenom vremenskom periodu. To se dešava jer je, kao i ponuda i kvota, i ovaj segment ponude klađenja podložan fluktuacijama, a danas ih može biti, a sutra ih više neće biti. Stoga je dobro imati uvid u što više vrsta. Kakvi će biti bonusi uglavnom zavisi od mašte i implementacije ideja nadležnih kladionica.

Stoga ćemo navesti bonuse najčešćih tipova kladioničarskih bonusa u Crnoj Gori. Zapravo, ove ponude nisu aktuelne samo u Crnoj Gori, već širom Evrope i sveta, jer mnogi samo prepravljaju šablon i dodaju nešto slično okruženju u kojem posluju. Biće reči i o uslovima korišćenja svakog bonusa, jer po mom iskustvu to može biti veoma nezgodno. Dešava se da korisnici ne razumiju kako da aktiviraju bonus ili ga pogrešno protumače. Kladionice su se pobrinule da sve nabroje, ali ponekad ima i propusta sa njihove strane.

Počnimo sa listom.

Besplatna opklada

Ovo je možda najpopularnija ponuda kada su u pitanju promocije i kladioničarski bonusi. Da biste saznali da li kladionica nudi besplatnu opkladu u nekom trenutku, morate to provjeriti u posebnom dijelu web stranice kladionice, obično u odjeljku Promocije.

Besplatna opklada je iznos koji kladionica doda na vaš račun u nekom trenutku, u većini slučajeva izdvojen sa vašeg glavnog novčanog računa. Sa ovom besplatnom opkladom ili bonus novcem, možete se kladiti na određena tržišta i kategorije koje odredi kladionica. Može biti dio bonusa na prvi depozit, bonusa za registraciju ili ga možete dobiti kao postojeći korisnik kroz promociju.

Uslovi i ograničenja zavise od kladionice do kladionice. Ovisno o tome, mogu biti prilično fleksibilni i dati slobodu, ali su zato vrlo ograničeni. Generalno, novi uslovi korišćenja se sklapaju za svaku ponudu besplatnih klađenja i stoga ih treba dobro pročitati i razumeti. Neke kladionice nude free bet za kladionice zasebno, recimo fudbal ili košarku

Šta je zajedničko svakoj besplatnoj opkladi? Dobijate novac koji je namijenjen isključivo za klađenje. Ne možete ga podići ili koristiti za kazino, poker, bingo ili bilo koju drugu igru. Sada postoje dodatna ograničenja. Kladionice općenito određuju šta možete igrati za ponudu besplatnih klađenja. Nešto što je veoma važno za Free Bet je da je osnova na kojoj se kladite takozvani Free Bet Money je samo sredstvo klađenja, ali ne i vaša svojina. Dakle, ako, recimo, uplatite 10 kvotu za 5 EUR besplatne opklade, na račun će biti prebačeno samo 45 EUR u slučaju dobitka, a novac Free Bet nestaje. U posljednje vrijeme neke kladionice su se odlučile na ovaj korak tako da čak i Free Bet novac ulazi na vaš račun u slučaju pobjede i na taj način pokušavaju pobijediti konkurenciju, a naravno da nam se sviđa ovakva dodatna promocija.

Besplatna opklada bez rizika

Ovo je bolji način da kažete da vam nije potreban depozit da biste došli do besplatne opklade u Crnoj Gori. Besplatna opklada o kojoj smo govorili u prethodnom paragrafu može biti dio Bonusa dobrodošlice, dnevnog, sedmičnog bonusa, na posebne datume. Međutim, kada je u pitanju besplatna opklada bez rizika, ona je uglavnom bez potrebe za bilo kakvim depozitom.

Zato nije loše s vremena na vrijeme ući na račun koji već imate i provjeriti stanje sa bonusima. Često se može dogoditi da ste imali besplatnu opkladu, ali da je ona izgubljena jer besplatne opklade imaju datum isteka.

U nekim posebnim slučajevima morate platiti depozit da biste dobili besplatnu opkladu bez rizika. Poenta je u tome da vam neke crnogorske kladionice mogu ponuditi opciju da ako položite tiket, zadržite novac, a ako ga izgubite, oni vam vrate taj novac, ali morate nastaviti da se kladite s njim.

Serija besplatnih opklada

Ovo je uglavnom bonus na prvi depozit. Slično je osnovnoj besplatnoj opkladi osim što ovdje dobijate određeni iznos besplatnih opklada podijeljen na nekoliko manjih iznosa. Uzmimo za primer da je maksimum koji možete dobiti za besplatne opklade 50 EUR i bonus 100%. Ako uplatite 50 EUR, nećete dobiti 50 EUR besplatnih opklada odjednom, već će biti podeljeno na eventualno 10 besplatnih opklada od po 5 EUR. Kada igrate jednu besplatnu opkladu, tek nakon toga ćete moći da uradite drugu pod uslovima nekih kladionica, dok negde možete to da uradite odjednom i odmah uplatite svih 10 listića.

Bonus % na iznos prvog depozita

Ovo je jedan od najstarijih vidova promocije koji je još uvijek aktuelan, ali ne toliko popularan i rasprostranjen kao nekada. Ako imate barem malo iskustva u svijetu sportskog klađenja i online kazina, vjerovatno otprilike znate šta ovaj Bonus predstavlja.

Kao što ime govori, ovo je bonus koji kladionica daje u određenom procentu od 20, 50 pa čak i 100 i 200% na vaš prvi depozit. Ovi brojevi su takođe promenljivi i taj procenat varira od kladionice do kladionice koja posluje u Crnoj Gori.

Ovi bonusi imaju puno uslova. Jedna od njih koja traje decenijama je da morate nekoliko puta okrenuti novac da biste ostvarili pravo na Isplatu tog bonus novca. Kako ovo funkcionira? Recimo da je uslov za isplatu bonus novca da taj bonus okrenete 5 puta. Ako ste uplatili 100 EUR i bonus je 50%, na primer, imaćete 50 EUR bonus novca. Da bi taj novac bio legitimno prebačen na račun i bio podložan uplati, moraćete da imate ukupnu uplatu tiketa od 250 EUR. Kada uplatite prvi krug od 50 EUR, sačekate da vidite koliko će biti dobitaka, a zatim nastavite sa uplatom dok ne dostignete iznos uplate od 250EUR. Ovo nije tako lako kao što se čini, jer se može desiti da izgubite sav novac na sredini. Međutim, nije nemoguće ostati negdje sa istim iznosom ili nečim manjim i izvršiti uplatu.

Ovaj bonus će najvjerovatnije imati neka ograničenja tako da ćete možda morati igrati najmanje dva ili tri para na tiketu sa kvotama od 1,40-1,45 i više. Ako niste sasvim sigurni koji su uslovi korišćenja ovog Bonusa, obavezno to proverite kod kladionice kod koje koristite Bonus.

Besplatna opklada bez depozita

Ovo će se vjerovatno činiti suvišnim, ali postoji razlog zašto je ova promocija u posebnoj kategoriji. Ovaj besplatni oblik Bonusa može doći u svim oblicima. Najčešće besplatne opklade ili gotovina. Uslovi i odredbe mogu se dosta promijeniti za ovu besplatnu opkladu. Oni su rigorozniji i mnogo manji kada su u pitanju brojevi. Od 55 do 10 EUR.

Najveći nedostatak je svakako to što postoji puno posebnih zahtjeva. Prilično je teško ispuniti sve odredbe i dobiti nešto novca, pa ponekad ove vrste besplatnih opklada nisu vrijedne vremena i truda.

Bonusi i promocije na prvu pobjedu

Ovaj Bonus ima dosta motivirajućih i takmičarskih stvari u sebi i zato je dopadljiv, ali je vrlo rijedak i rijetko kada kladionice imaju ovako nešto u ponudi. U osnovi, bonus možete dobiti samo ako vaša prva opklada dobije cijeli dobitak ili određeni postotak dobitka.

Povećane kvote

Ovo je jedna od najčešćih promocija kada je u pitanju promocija kladionica u Crnoj Gori. Čak i prije pojave online klađenja i dok se većina klađenja obavljala u prodajnim mjestima na uplatnim mjestima, ovo je bila vrsta promocije koja je najviše privlačila igrače.

Prvo, malo o kvotama. Šanse se odnose na vjerovatnoću da će se neki događaj dogoditi. U kontekstu sportskog klađenja, kvote se projektuju onoliko koliko možete dobiti od klađenja. To mogu biti decimalne kvote, frakcijske kvote i američke kvote.

Kladionice motivišu igrače da stave onoliko parova na tiket koliko se bonus povećava sa svakim novim parom. Dakle, za 6 parova na tiketu možete dobiti npr. 6% bonusa, a za 15 parova do 50% bonusa (što je ekvivalentno kvoti od 1,50) U zavisnosti od kladionice u kojoj igrate. Postoje i posebni periodi Happy Hour-a tokom dana kada dobijate veće i veće kvote.

Druga vrsta Bonusa sa povećanim kvotama koja se pojavila u zadnjih par godina je da u grupi mečeva za taj dan povećate kvote za sve ishode, ali da biste igrali taj par sa posebno povećanim kvotama morate ubaciti 4 ili 5 više utakmica iz redovne ponude. Neke kladionice nude bonuse i kvote na trke konja na primer ili neke druge egzotične sportove.

Povrat novca

Ovo je takođe jedna od promocija koja je zaživela u kladionicama u Crnoj Gori ali i regionu pre 10-15 godina i od tada je postala neizostavni deo mnogih kompanija na ovim prostorima.

U sportskom klađenju karta za više utakmica 7,8,9,10 i više se smatra jednom od najtežih opklada, posebno kada su kvote malo veće i kada se ne igraju jaki favoriti. Svaki odabir tiketa mora se pogoditi da bi ova vrsta tiketa bila dobitna. (osim ako nije sistem)

Ako propustite samo jedan par, vaša karta će biti izgubljena. Ovdje na scenu stupa Cash back opcija. Ova promocija je kreirana sa ciljem da vam barem malo olakša pad na jednu igru. Ovisno o ukupnim pogođenim kvotama na preostale utakmice i uplati koju imate na listiću, dobit ćete utješnu nagradu.

Uslovi ove promocije variraju od kladionice do kladionice u Crnoj Gori. Za pogodak od 20, na primjer, možete dobiti duplu isplatu, za kvotu od 50 i 5 puta veću isplatu, dok za neke velike šanse za pogodak na tikete padam na jedan meč od recimo 1000 možete dobiti 50 puta isplata na listiću.

Reload Bonus

Ovo je bonus koji također nije uobičajen, ali neke kladionice vježbaju da ga koriste. Nešto je češći u kockarnicama nego u sportskim kladionicama. Meridian, na primjer, vodi ovu vrstu kampanje.

Ovo je bonus koji pokušava da vrati igrače koji se dugo nisu ulogovali na nalog i iz nekog razloga prestali da se klade u toj kladionici. Kompanija obavještava korisnika da je primio bonus putem e-maila ili SMS servisa i napominje koliko dugo ga može koristiti.

Ostali bonusi i promocije kladioničara

Pored svih ovih navedenih bonusa i promocija, mogu se ostvariti i druge pogodnosti. Na primjer, kada se igraju neka važna sportska takmičenja kao što su Svjetsko prvenstvo, Evropsko prvenstvo, Olimpijske igre ili Liga prvaka i NBA finale, kladionice se takmiče s raznim ponudama od povećanja kvote do povrata novca itd.

Casino Bonusi

Danas skoro svaka online kladionica na svojoj web stranici ima odjeljak Casino, tako da osim sportskog klađenja, igrači mogu isprobati i slot, rulet ili neke druge igre u Kazinu. Vrlo često, pored bonusa dobrodošlice koji kladionice daju za sportsko klađenje, postoji i dodatni bonus u vidu besplatnih okretaja na slot igrici. Registracijom na sportsku kladionicu istovremeno ste se registrovali i za Casino igre. Često su uslovi za bonus okretanje igranje određene slot igre i bonus možete aktivirati samo ako uđete u tu određenu igru.

Kako doći do najboljih Bonus kladionica u Crnoj Gori

Svaka osoba koja se kladi želi, ako je moguće, da dobije najveći Bonus i Promociju koju nudi kladionica, i tu nema ništa sporno. Svi vole stvari koje su masivne i besplatne. Iako sami kladioničarski bonusi nisu potpuno besplatni, uvek možete dobiti najveću i najbolju ponudu u Crnoj Gori. Sve se svodi na to koliko dobro istražujete i koliko dobro razumijete ovu materiju.

Kako biste dobili ono što vam je potrebno, koristite listu svih mogućih bonusa koja je ranije napravljena u ovom tekstu i procijenite koji bi vam najviše odgovarao. Tek tada pređite na istraživanje kladionica i onoga što nude. Uporedite ih međusobno. Individualne recenzije kladioničara koje je sastavio naš tim i u kojima postoje posebne sekcije fokusirane samo na bonuse koje ova kladionica trenutno nudi mogu vam biti od velike pomoći.

Naravno, možete pokušati sve sami, ali ako niste dovoljno iskusni, možete pratiti našu listu prioriteta u toj potrazi. Potrudite se da da vam mobilne aplikacije kladionica budu od pomoći.

Licenca

Prije nego što budete oduševljeni promocijom koju nudi kladionica, spustite loptu na trenutak na zemlju i raspitajte se o sigurnosti kladionice. Izdata dozvola države u kojoj se klađenje organizuje, u ovom slučaju Crne Gore, trenutno je najviši nivo zaštite.

Ključno je pronaći informacije o licenci i nadležnosti nad kompanijom. Postoje i strane kladionice koje posluju u Crnoj Gori koje nemaju državnu dozvolu za to, ali imaju licencu neke druge države i potpuno su ispravne, kao što su bet365 i Pinnacle, na primer.

Bonus Uslovi korišćenja

Nije mudro samo tražiti najveći bonus koji trenutno postoji na tržištu. Najbolje od svega je pronaći balans s Uslovima korištenja istog bonusa.

Recimo da možete dobiti čak i 300% bonusa na prvi depozit, ali sve je uzalud ako ga morate okrenuti 50 puta u 7 dana. Jasno je da je ovo veoma nepovoljno.

Načini plaćanja

Za pouzdanu novčanu transakciju, također morate imati pouzdan način plaćanja. Ovo možda nije direktno vezano za ovu temu, ali kako ćete se kladiti i koristiti bonuse ako nemate sredstva plaćanja koja su vam potrebna da napravite depozit kod određene kladionice sa solidnim bonusom. Definitivno jedna od važnijih stvari.

Zahtjevi za opkladu

Na engleskom, uslovi klađenja su jedan od najčešćih izraza kada je u pitanju online klađenje. To se također odnosi na bonuse za sportsko klađenje, ali i na bonuse za kazino igre.

Ovo je u suštini zahtjev za promet bonus sredstava kako biste u potpunosti mogli raspolagati tim bonus novcem kao svojim. Najčešći broj Bonus trgovina je 5 puta, a to smo objasnili ranije u tekstu, u odeljku Bonus% na iznos prvog depozita.

Što se onlajn kazina tiče, broj potreban za trgovinu je višestruko veći, ponekad i do 30x pa čak i 50x u vrednosti samog Bonusa.

Ponekad postoji kvaka da čak i kada ispunite sve uslove i vratite Bonus onoliko puta koliko je potrebno, ne možete ponovo tražiti isplatu. Potrebno je da uplatite depozit, odnosno vratite ga barem jednom. Ako i dalje postoji problem, kontaktirajte korisničku podršku i provjerite zašto je problem prisutan.

Minimalne kvote

U osnovi, sve kladionice za klađenje na fudbal imaju određene zahtjeve za minimalne kvote koje morate imati na tikete koji su pod uslovima bonusa. Uglavnom su to kvote 1,45-1,50

Tokom Bonus spina, možete se kladiti na favorite samo sa ovim kvotama. Veći favoriti i niže kvote nisu dozvoljeni. Također možete koristiti taktiku da brže preokrenete bonus klađenjem na autsajdere. I ovdje je najbolje pronaći balans.

Minimalni izbor (parovi)

Kao i kod kvota, postoji minimalni broj parova tiketa koji bi vam trebao biti potreban da biste koristili Bonus prema uslovima korišćenja. Kladionice uglavnom postavljaju uslov da na listiću budu 3 ili 4 para. Ponekad je i više, ali je vrlo rijetko tražiti 6,7 ili više pari.

Datum isteka bonusa

Još jedna stavka koja je napisana malim slovima u Uvjetima korištenja Bonusa, a mnogi kladionici, ne samo početnici, lako je zaborave. U većini slučajeva, vaš bonus će isteći u roku od 15 do mjesec dana. Zato je najbolje obratiti pažnju na to ili čak zapisati negdje sa strane tako da vam bude blizu oka.

Sažetak

Ovaj tekst vam može pomoći da odaberete bonuse koji vam odgovaraju i pronađete kladionicu koja ispunjava sve kriterijume. Veoma je važno da pročitate uslove korišćenja samog Bonusa i to je nešto što smo ovde spomenuli nekoliko puta. Taktika kako pretvoriti Bonus u novac koji možete podići na bankovni račun je samo na vama, ali možemo vam pomoći i kroz neke edukativne tekstove o pametnom klađenju. Konačno, jedna motivaciona poruka - Mudro pronađite i iskoristite svoj BONUS!

Autor
Dejan Zarić
Diplomirani softverski inženjer, 4 godine zaposlen u ITu. Osam godina aktivnog klađenja i kladioničarskog iskustva
Rejting ovog članka
5/5
1 glas
Najbolje aplikacije za sportsko klađenje
Primite sve bonuse na svoju e-poštu
FAQ. Često postavljana pitanja