100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Melbet kladionica Crna Gora proces registracije

Proces registracije u 22bet Crna Gora

Melbet kladionica nudi dobar doživljaj, ali kao uslov ugodnog i bezbrižnog klađenja morate biti registrovan korisnik, a registrovani korisnici mogu osvojiti i određene bonuse.

U nastavku saznajte kako se registrovati, šta Melbet može da ponudi registrovanim korisnicima i sve što vas interesuje na početku.

 

Kako se registrovati na Melbet kladionicu?

Registracija na Melbet kladionicu je veoma jednostavna i laka, ali postoje određene “poteškoće” zbog kojih vam se može učiniti komplikovanom.

Na samom početku, web ili mobilna aplikacija će biti na engleskom jeziku, ali to nije problem jer u desnom ćošku možete promijeniti jezik na dugmetu gdje inicijativno stoji “EN” oznaka. Tu odaberite “Hrvatski” ili “Srpski” radi lakšeg snalaženja na aplikaciji ukoliko ne poznajete engleski dovoljno dobro.

Kao većina kladionica, Melbet pruža registraciju na četiri načina: “jednim klikom”, telefonom, e-mail adresom ili putem društvenih mreža i programa za razmjenu poruka.

1. Preuzmi Melbet aplikaciju za klađenje

Preporučujemo da zbog lakšeg klađenja, ali i klađenja iz udobnosti kafića ili kuće, preuzmete njihovu aplikaciju koja se može naći na sajtu u gornjem lijevom ćošku. Dostupna je za iOS i Android operativne sisteme.

2. Pronađi dugme za registraciju

Na samom ulasku na aplikaciju ili web stranicu, dugme za registraciju se nalazi u gornjem desnom uglu i u zavisnosti od jezika, može vam pisati “Registration” ili “Registracija”.

3. Ispunite detalje za registraciju

U zavisnosti koji ste način registracije odabrali, veoma je jednostavno ispuniti podatke. Obično je potreban broj telefona, koju valutu želite, a u slučaju da se registrujete preko e-maila onda vam traži e-mail, ime, prezime, adresu stanovanja i osnovne podatke. Takođe, pored podataka koje ispunjavate, izaberite koji bonus želite – bonus za sportove ili bonus za kazino, a možete i da se odreknete bonusa ukoliko želite.

4. Klikni na dugme za registraciju

Nakon ispunjavanja podataka u traženim poljima, kliknite na dugme “Registracija” i tako potvrdite sve podatke koje ste unijeli. Ipak, ne zaboravite da biste mogli da obavite transakcije morate kasnije verifikovati nalog.

melbet registracija crna gora online sportsko klađenje

 

Šta biste trebali da znate o Melbet uslovima za registraciju naloga?

Sve što je potrebno da znate jeste da morate imati 18 godina ili više, da su vam podaci koje ispunjavate tačni i da morate unijeti neke lične podatke kao što su ime, prezime, adresa stanovanja i/ili broj telefona.

Ukoliko želite da izvršite finansijsku transakciju, moraćete da verifikujete nalog slanjem određenih ličnih dokumenata koja budu tražena.

 

Melbet bonus pri registraciji i prvi depozit

Melbet, kao i većina drugih kladionica, pruža bonuse dobrodošlice, a i ovaj bonus dobrodošlice se odnosi na prvi uplaćeni depozit na vašem nalogu.

Naime, Melbet kladionica će vam dati bonus ukoliko izvršite prvu uplatu, odnosno depozit sa najmanje 10 EUR i možete osvojiti do 1750 EUR i 250 Freespinova ukoliko se držite uslova korišćenja ovog bonusa. Naravno, kao i za skoro svaki bonus ili neku promociju u određenim kladionicama, morate da se pridržavate nekih uslova korišćenja i pravila pa samim tim vam predlažemo da pogledate prije nego se registrujete i izvršite prvu uplatu.

 

Problemi sa kojima se možete suočiti sa registracijom na Melbet kladionicu

S obzirom da je Melbet strana kladionica i da se možete suočiti sa nekim problemima u vezi adrese, pa se može testirati i vaše korišćenje VPNa pri registraciji.

Ipak, početna poteškoća je ta što web aplikacija ne može da prepozna iz koje države koristite pa zatim morate jezik sami promijeniti ručno kako biste mogli da se registrujete bez poteškoća ukoliko ne znate engleski jezik.

Takođe, još jedna stvar koja se može desiti pri registracije jednim klikom jeste da vam kladionica naknadno traži određene podatke, ali u svakom slučaju, moraćete da proslijedite sliku ličnih dokumenata pri prvoj transakciji.

 

Zaključak o Melbet kladionici

Možemo reći da smo zadovoljni Melbet kladionicom, pa smo čak provjerili i sve bonuse koje nude i samim tim nemamo previše zamjerki u tom reonu. Isto mišljenje dijelimo i sa dizajnerskom stranom web i mobilne aplikacije.

Registracija na Melbet kladionici je vrlo jednostavna, veoma lijepo dizajnirana kako biste se vrlo lako snašli i odradili tu registraciju uz par klikova, par upisanih podataka i bez prevelike komplikacije traženja polja za unos podataka. Za sada možemo reći da smo zadovoljni i da je Melbet kladionica definitivno vrijedna, ako ne konstantnog klađenja, onda definitivno posjete i testa.

Čitaj više

Melbet sportska kladionica online Crna Gora sajt – klađenje
Melbet Crna Gora Bonus dobrodošlice
Najbolje nove online kladionice u Crnoj Gori 2024

Autor
Džezair Hodžić
IT student. Iskustvo kao freelancer tokom dosadašnjeg skolovanja u različitim granama industrije, pogotovo digitalnog marketinga i informacionih tehnologija, stekao sam tokom svog jednogodišnjeg rada kao pisac za strane i domaće klijente, a iz iskustva proizilazi tačka gledišta na tržište. „Pisanje artikala sa dobrim prvim utiskom i probuđenim interesovanjem su dobri za biznis“.
Rejting ovog članka
5/5
1 glas