100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Melbet sportska kladionica online Crna Gora sajt – klađenje 2024

4.3/5
Bonus
100% Bonus do 100 EUR prvog depozita
O Melbet kladionici Melbet je kladionica koja u svojoj ponudi ima odlične izbore za klađenje koji su od ranije poznati…
Prednosti
 • Vrlo lijep i funkcionalan dizajn
 • Veliki broj metoda uplate i isplate novca
 • Nekoliko načina registracije naloga
 • Android i iOS aplikacije u funkciji
Minusi
 • Česte korekcije kvota
 • Malo teži bonus uslovi

Melbet je jedna od novijih kompanija u industriji kocke i klađenja koja je osnovana 2012. Godine. Sjedište je na Kipru, a posjeduje i kladioničarsku licencu države Kurakao. Iz godine u godinu, ovo je kladionica koja pojačava svoje prisustvo na globalnoj mapi pa je dostupna i korisnicima iz Srbije, Crne Gore i regiona. Posluju na mnogim jezicima pa tako možete pronaći i crnogorski, srpski i hrvatski kao dostupne jezike za navigaciju na samom sajtu.

U sledećim redovima ovog teksta na sajtu Kladionice.tv iznijećemo na što sve ono što smo primetime kod ove kladionice, a bitno je potencijalnim igračima kao što je ponuda sportova i takmičenja za klađenje, kvote, bonusi dobrodošlice i promocije, kompletna funkcionalnost sajta kao i načini na koji možete izvršiti depozit i podignete novac sa ove kladionice.

 

Proces registracije za Melbet Crna Gora

Prvo što bi trebalo da učinte je da uđete na glavnu stranicu Melbet kladionice. Na vrhu stranice vidjećete dugme registruj se na koje kada kliknete pokreće se proces registracije i otvara Vam se formular. Ono što je veoma dobro, postoji nekoliko načina registracije. Jednim klikom, telefonskim brojem, preko mejl adrese ili neke društvene mreže.

Ukoliko se opredijelite za registraciju jednim klikom dalje ćete navesti zemlju u kojoj ste registrovani i prebivalište, valutu kojem ćete se kladiti. Preko telefonskog broja – potrebno je unijeti telefonski broj koji koristite, lozinku koju ćete imati za sam sajt, birate takođe i bonus, potvrđujete uslove korišćenja same kladionice. Treća mogućnost, mejlom – za početak birate zemlju prebivališta, potom popunjavate ime i prezime, valutu za klađenje za koju morate da budete posebno oprezni jer je naknadno ne možete menjati, lozinku za sajt, vaš mejl, birate bonus i telefonski broj. Poslednji način je preko neke od društvenih mreža, preko google ili facebook na primer, automatski će biti očitano Vaše ime i prezime. Ovo je možda i najlakši proces registracije.

 

Uplata i isplata novca Melbet Crna Gora

Kao i u većini stranih kladionica i ovde smo naišli na veliki broj mogućnosti depozita i isplate novca sa kladioničarskog računa. Pored Visa i Mastercard sa kojima, moći ćete na neke posredne načine da izvršite uplate preko ewallet, to jest popularnih elektronskih novčanika kao što su Skrill, Neteller, EcoPayz. Naravno moguće je uplate izvršiti i Bitcoinom koji postaje sve učestalije sredstvo plaćanja u kladionicama.

Što se tiče isplate novca, nakon što verifikujete svoj račun i pošaljete neki dokaz o identitetu biće Vam otključana i ova opcija, a moguće je da isplatite novac na sličan način kako i uplaćujete. Preko Skrill koji nije dostupan u Crnoj Gori, Neteller, Bitcoin ili drugih podržanih kripto valuta. Minimalna isplata je samo 10 eura i usluga je vrlo brza.

 

Bonus dobrodošlice Melbet Crna Gora

Ono što jako može da raduje potencijalne nove korisnike je to da Melbet nudi Bonus dobrodošlice od 100% na prvi depozit, maksimalno do vrednosti od 100 EUR ukoliko se kladite ili 130 EUR ukoliko iskoristite promo code. Ovaj Bonus kladionice se dodeljuje na kladioničarski račun odmah nakon prve uplate. Potrebno je da 5 puta obrnete Bonus novac kako bi Vam bio na raspolaganju. Svaka opklada mora da sadrži 3 događaja sa kvotama preko 1.40. Ovaj Bonus dobrodošlice morate iskoristiti u roku od 30 dana nakon registracije inače će biti poništen.

Pored Bonusa dobrodošlice postoje još neke promocije kao što su besplatne opklade od 20 i 10 dolara ukoliko postavite prvu opkladu preko računara ili mobilnog telefona, razni rođendanski bonusi i promocije koje se menjaju iz nedelje u nedelju i možete provjeriti uvijek na samom sajtu šta je novo i kakvu će promociju ponuditi kladionica Melbet.

 

Sportsko klađenje Melbet Crna Gora

Veb stranica Melbet kladionice je u crno žutom ruhu. Dizajn je vrlo prefinjen a navigacija laka i sigurni smo da će ovo biti jako prijatan sajt za korišćenje većini korisnika. U središnjem dijelu početne stranice prikazani su najpopularniji događaji. Na desnoj strani ekrana možete da birate jedan od 40 i nešto jezika na koje je sajt preveden.

Kada je reč o ponudi i sportskom klađenju u Melbet kladionici ona prosto ostavlja bez daha. Osim fantastične ponude za top fudbalske lige i preko 1500 različitih tržišta po meču, ovde možete pronaći i super egzotične lige od Hondurasa, Gvatemale pa čak do Sudana i Kambodže. Faktički pokrivene su sve zemlje sveta koje imaju kakav takav fudbal.

Pored klađenja na fudbal, košarke, tenisa i tih poznatijih sportova u Melbet možete da se kladite i na pikado, odbojku na plaži, snuker, biathlon, klađenje na trke konja i sijaset manje poznatih sportova. I u ovom smjeru ponuda kladionice Melbet je vrlo bogata.

Poslednja jako bitna stvar oko ponude jeste da Melbet ima opširnu sferu Esports klađenja pa možete naći Counter Strike, FIFA, Mortal Combat, Dota 2, a pronaći ćete i neke društvene brze igre poput Domina, rulet, kamen papir makaze i druge zanimljivosti.

Uživo klađenje na sajtu daje dosta mogućnosti. Svi glavni sportovi su podjednako zastupljeni i osim fudbala možete naći i dosta teniskih i košarkaških mečeva. Ono što je još bolje jeste da ih možete pratiti uživo i Melbet je po ovome u samom vrhu kladioničarskog svijeta.

Postavljanje opklada prolazi bez većih problema. Sa leve strane ekrana birate mečeve a skroz desno Vam se u isto vreme kumulira tiket sa parovima. Možete videti ukupnu kvotu svakog trenutka i kada se odlučite za visinu uloga jednostavno potvrdite tiket.

Melbet poseduje Android i iOS aplikaciju i ovo je jedan od velikih pluseva za svaku kladionicu. Možete ih skinuti na zvaničnom sajtu kladionice.

Na Melbet stranici postoji obilna korisnička podrška. Za brza pitanja možete kontaktirati chat podršku, a takođe možete pisati i na mejl i saznati sve što vam treba.

 

Melbet kladionica zaključak

Naišli smo na ne tako poznatu stranu online kladionicu, ali kladionicu koja ima dosta mogućnosti da pokrene jako dobar biznis u narednim godinama. Imaju Bonus dobrodošlice koji je jako bitan za dovođenje potencijalnih korisnika. Imaju dosta funkcionalan sajt sa bogatom ponudom sportova, liga i igara. Na sve to su pridodali i najbolje aplikacije za sportsko klađenje za Android i iOS operativne sisteme. Ima desetak metoda uplate i isplate novca, a korisnička podrška odrađuje dobar posao iako se ponekad malo duže čeka na odgovor.

Sve u svemu oni najosnovniji uslovi su ispunjeni da Melbet ne dobije samo prelaznu ocjenu već ocjenu blizu vrha svetskih kladionica. Naravno, potrebno je vreme da bi se pokazalo da mogu da rade u kontinuitetu, a to je i najteži zadatak kada su u pitanju manje kladionice koje nisu dugo na tržištu. Melbet bi trebalo da izgradi odnos sa igračima kreirajući malo bolje kvote i bonus uslove. Sve ovo jako dobro izgleda u ovom momentu pa za Melbet ide ocjena 8/10.

 

Čitaj više

Melbet Crna Gora Bonus dobrodošlice
Afility Bon kao sredstvo plaćanja u kladionicama Crne Gore
Azijski Hendikep +0.25 i -0.25 u klađenju

 • Kako da uplatim novac na MelBet aplikaciji?

  Uplaćivanje novca na MelBet aplikaciju je standardizovano kao i u drugim kladionicama širom svijeta. Postoje načini uplate preko kladioničarskih računa, e-novčanika, e-vaučera ili digitalnim valutama, kao što je Bitcoin. Jednostavno izaberete način uplate i unesete podatke, kao i iznos uplate.

 • Kako da kontaktiram korisničku podršku?

  MelBet aplikacija nudi komunikaciju sa online operaterom ukoliko je došlo do nekih tehničkih problema ili jednostavno nesnalaženja prilikom korišćenja MelBet aplikacije. U donjem desnom uglu možete pronaći opciju za Online Chat i jednostavno pitati ili tražiti rješenje od operatera.

 • Kako da zakažem isplatu putem aplikacije?

  Slično kao i kod uplate, ovdje možete da odaberete nekoliko opcija preko čega će vam biti isplaćen dobitak. Međutim, da biste mogli da koristite ovu opciju potrebno je da verifikujete svoj nalog time što ćete poslati neki identifikacioni dokument i time otključati opciju za isplatu novca.

 • Koje je radno vrijeme MelBet kladionice?

  Kao i većina drugih kladionica, Melbet kladionica počinje sa radom u 9 sati izjutra, a svoje radno vrijeme završava u 11 sati naveče. U većini država je ovo regulisano zakonom, ali ukoliko niste sigurni, uvijek možete provjeriti na vladinim sajtovima da li postoje neke drugačije regulacije u vezi ovoga u zemlji u kojoj se nalazite.

 • Šta se dešava kada je odložena utakmica na tiketu u MelBet kladionici?

  Proces u ovom slučaju je veoma sličan kao i u drugim kladionicama širom svijeta. Naime, kladionica će ovu utakmicu proglasiti nevažećom i onda je markirati kao sa kvotom 1.00 i tako osigurati da ne gubite novac, ali ni ne dobijate.

 • Kako da provjerim status tiketa u MelBet?

  Provjeravanje tiketa možete uraditi biranjem opcije za vaše postojeće tikete i pronalaskom vašeg tiketa u listi odigranih utakmica, mečeva ili bilo koje druge vrste klađenja. Odabirom tog tiketa, možete na dnu vidjeti da li je vaš tiket dobitan ili ne.

 • Kako da kontaktiram Melbet korisničku podršku?

  MelBet aplikacija nudi komunikaciju sa online operaterom ukoliko je došlo do nekih tehničkih problema ili jednostavno nesnalaženja prilikom korišćenja MelBet aplikacije. U donjem desnom uglu možete pronaći opciju za Online Chat i jednostavno pitati ili tražiti rješenje od operatera.