100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

MaxBet Crna Gora kladionica i potpuni proces registracije

Proces registracije u 22bet Crna Gora

Postupak registracije na MaxBet kladionicu je veoma jednostavan, pa čak i za osobe koje su starije dobi. Ipak, ovako prilagođen i sofisticiran softver krije iza sebe određene tajne, a mi ćemo ovdje zajedno proći kroz njih i registrovati se na MaxBet online kladionicu.

  • Prvi korak je da na svom pretraživaču ukucate maxbet.me u search baru i da odete na njihov sajt
  • Drugi korak jeste da kliknete na dugme “Registruj se” označenu narandžastim slovima u gornjem desnom uglu vašeg ekrana
  • Nakon toga, otvoriće vam se dijalog ispod koji će vam tražiti određene informacije kako biste se uspješno registrovali
  • Unesite vaše lične podatke kao što su ime, prezime, e-mail, potvrda e-maila, šifru i slične informacije
  • Nakon čekiranja informacija da prihvatate uslove korišćenja, moći ćete da pritisnete dugme “Registruj se”
  • Poslednji korak pri registraciji jeste da verifikujete, odnosno potvrdite vaš e-mail kako biste se uspješno registrovali na MaxBet online kladionicu
  • Otvorite vaš e-mail i tamo stisnete na dugme gdje piše “All Mail” kako biste otvorili sve mejlove, jer je moguće da taj mejl nećete naći u inbox
  • Kada otvorite mejl, stisnite na dugme “Aktiviraj Nalog” ili jednostavno odete na link koji vam je dat u nastavku mejla
  • Sajt ce vas direktno usmjeriti na MaxBet online kladionicu

 

Uplaćivanje tiketa i završetak registracije

Da biste mogli da uplatite svoj prvi tiket, potrebno je da prije toga dovršite svoju registraciju time što ćete u gornjem desnom uglu pronaći dugme “Dovršite registraciju” i klikom na to dugme ćete biti preusmjereni na novu stranicu gdje morate ispuniti dodatne informacije, kao što su: država iz koje dolazite, broj telefona, datum rođenja i grad, broj pasoša, ulica, vaš pol i slične informacije.

Vaš depozit, odnosno novac sa kojim ćete uplaćivati tikete možete da uplatite pomoću bankovnog računa ili kreditne kartice. Takođe možete uplatiti i u kladionicama u vašem gradu.

Kako sastaviti tiket sa uplaćenim novcem?

Sa vaše lijeve strane možete pronaći sportove koje želite da pratite, a pritom i njihove lige i takmičenja. Odabirom određenog sporta i određenog takmičenja ili lige, možete pronaći utakmice koje su dostupne, naravno, uz odabrani datum utakmice. Sve utakmice koje će biti odigrane tog datuma će biti prikazane, a sa njihove desne strane ćete moći da vidite kvote i ponude za klađenje, kao što je recimo opklada na tim jedan, opklada na neriješen rezultat ili na tim dva, ali i mnoge druge.

Klađenje je vrlo jednostavno – potrebno je da samo pritisnete na koju kvotu želite i vaš tiket će automatski početi sa kreiranjem na desnoj strani vašeg ekrana.

Sa desne strane vašeg ekrana se nalazi tiket na kojem možete da birate dodatne opcije. Recimo, možete da vidite kolika je kvota tiketa, možete da promijenite uplatu, a možete čak i da sastavljate dva do tri tiketa istovremeno. Sve što je potrebno da uradite jeste da kliknete na “Tiket 2” i da počnete sa sastavljanjem drugog tiketa na isti način kao što ste uradili i sa prvim tiketom.

Tako isto možete uraditi i sa trećim tiketom, a sve opcije koje možete vidjeti na prvom i drugom tiketu ostaju iste i sa trećim tiketom.

I da, na kraju, kada završite sa ispunjavanjem svog tiketa, jednostavno pritisnete dugme “UPLATI” na donjoj stranici i jednostavno uplatite novac, odnosno uplatu koju ste odabrali na prethodnim tiketima i tako ištampate svoj tiket.

Svoje tikete možete vidjeti pritiskom na dugme “Uplaćeni tiketi – Prikaži Sve” na kraju stranice.

Zašto se kladiti u MaxBet online kladionici?

MaxBet online kladionica se izdvaja po jednostavnom stilu, ali i jednostavnom programu koji odrađuje posao za vas tokom online klađenja. Zato, uštedite svoje vrijeme i uplatite tiket vrlo jednostavno putem MaxBet online kladionice!

 

Čitaj više

MaxBet Crna Gora recenzija
Klađenje na CS:GO
Klađenje na Snuker

Autor
Džezair Hodžić
IT student. Iskustvo kao freelancer tokom dosadašnjeg skolovanja u različitim granama industrije, pogotovo digitalnog marketinga i informacionih tehnologija, stekao sam tokom svog jednogodišnjeg rada kao pisac za strane i domaće klijente, a iz iskustva proizilazi tačka gledišta na tržište. „Pisanje artikala sa dobrim prvim utiskom i probuđenim interesovanjem su dobri za biznis“.
Rejting ovog članka
5/5
1 glas