Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Potpuni proces registracije za kladionicu MaxBet Srbija

Biamobet registracija

 

1) Posetite sajt kladionice MaxBet za igrače u Srbiji

2) Na početnoj stranici kliknite na zeleno dugme Registruj se u gornjem desnom uglu

3) Na formularu koji Vam se upravo otvorio naći će se traženi unos podataka koji je potrebno da ostavite kao što su Ime i prezime, korisničko ime, e mail adresa. Potrebno je i da potvrdite da imate 18 godina i da razumete sve uslove korišćenja.

4) Nakon toga dobićete aktivacioni mejl u vaše sanduče i link koji biste trebali da aktivirate. Kada kliknete na njega postali ste registrovan korisnik. Moći ćete da uplatite prvi depozit.

MaxBet registracija, Kladionice TV

5) Važno je napomenuti da ćete postati punopravan verifikovan korisnik i da ćete isplate moći da vršite tek kada pošaljete na uvid neku svoju identifikaciju kao što je Lična karta, pasoš ili vozačka dozvola.

 

 

Registracija putem mobilnog uređaja za kladionicu MaxBet Srbija

MaxBet radi maksimalno na tome da mobilna platforma za klađenje bude još bolja. Postoje Android ali i iOS Aplikacija po čemu su jedna od retkih kladionica koja ima aplikacije za oba operativna sistema za mobilne telefon. MaxBet  kompanija se posvetila tome da budu zadovoljene potrebe svih korisnika. Proces registracije je takođe vrlo lak i posredstvom mobilne verzije.

 

Kako postaviti opkladu u MaxBet Srbija

Kada budete uplatili depozit imate pravo na bonus dobrodošlice u MaxBet koji ide čak i do 200% na vrednost prve uplate, takođe dobijate i free bet u iznosu od 200 dinara. Postoje razne promocije koje se menjaju sa vremena na vreme. Kada budete imali novac za klađenje na vašoj nalog kartici spremni ste da postavite opkladu. Navigacija na meniju je vrlo laka, čak i jedna od prostijih u odnosu na sve ostale konkurentske web stranice. Opredelite se za sport, takmičenje, meč i svoj tip. Na primeru je dato kako izgledaju osnovne igre ali ulaskom na broj pored meča sa krajnje desne strane(koji označava broj igara za taj meč) možete da birate jednu od mnogobrojnih igara.

Broj mečeva se kumulira u kartici za tiket na desnoj strani. Tu možete videti kvote i pregled svih mečeva koje ste odigrali. Kada ste sigurni da je to Vaš konačan izbor samo kliknete na dugme Uplata i proces je završen. Imate svoj tiket. Sve svoje trenutne i završene opklade kao i transakcije možete naći tako što pristupite u svoj Profil.

Pored sportskog klađenja MaxBet se potrdio da u svoju ponudu uvrsti još mnogo toga. U meniju na gornjem delu stranice možete naći još mnogo toga iz ponude MaxBet kompanije kao što je Kazino, Slot, Live Dealer, Poker, Lucky 6.

 

Zašto se pridružiti MaxBet Kladionici

MaxBet kompanija je svakako zaslužila svojim biznis potezima ovako dobru reakciju na tržištu i popularnost koju imaju. Ponuda za klađenje je vrlo dobra. Ne postoji mnogo problema vezano za samu registraciju i verifikaciju naloga. Za sve što vam nije jasno ili imate bilo kakav problem na raspolaganju vam je korisnička podrška koja radi 24 sata. Ova kladionica svakodnevno poboljšava svoju ponudu i radi na novim bonusima i promocijama kako bi privukla nove korisnike ali i zadržala stare koji igraju dugi niz godinu. Još jedna jako bitna stvar je to da osim promocija za klađenje daju i mnoge pogodnosti u svojim lokalima kada se radi o usluzi i piću, tako da svako malo možete dobiti neki kupon za kafu, sok ili pivo. Ili kupon da se probate na slot aparatima. Takođe su sponzor na mnogim sajtovima, ali i sponzori sportskih klubova i svakako su najrasprostranjeniji kladioničarski brend na ovim prostorima uz još par njih.

 

 

Čitaj više
MaxBet Srbija recenzija
MaxBet Android Mobilna Aplikacija Pregled
MaxBet iOS Mobilna Aplikacija Pregled
Bonus Dobrodošlice Maxbet Srbija

Autor
Nemanja Dojcinovic
Više od 15 godina iskustva sa klađenjem. Zaposlen nekoliko godina u raznim kladionicama u Srbiji, prešao put od običnog do profesionalnog kladioca. Pobedio dva puta na godišnjem tipsterskom takmičenju sajta bettingexpert. Pišem za nekoliko platformi, od predikcija mečeva do recenzija za kladionice i različite vodiče za početnike i uspešno klađenje. Ninca90.com
Rejting ovog članka
4/5
1 glas
  • Da li Postoji Bonus Dobrodošlice na Maxbet-u?

    Maxbet nudi depozitni bonus dobrodošlice za sve korisnike koji se registruju po prvi put. U ovom trenutku, on iznosi 2000 free bet-a, ali ne možemo garantovati da se ta suma neće promeniti jer se to često dešavalo u prošlosti.

  • Da li Je Neophodno Skinuti Aplikaciju nakon Registracije?

    Uživanje u Maxbet igrama je moguće i bez aplikacije jer je njihov sajt kompatibilan sa smartphone uređajima. Međutim, ukoliko to želite da uradite, aplikaciju za Android je moguće skinuti sa sajta i pre registracije. Kada govorimo o IoS-u, aplikaciju možete naći na app store-u.

  • Da li Je Registracija na Maxbet Sajtu Besplatna?

    Registrovanje naloga na Maxbet-u je u potpunosti besplatno. Sve što treba da uradite je da unesete podatke koji se od vas traže. Maxbet je licenciran sajt što potvrđuje da će svi podaci koje podeliti biti sačuvani!