150% od vaše prve uplate
Receive

O nama

Kladionice.tv

Kladionice.tv - Vaš prijatelj u svetu klađenja!

Nalazimo se u novom internet dobu i veoma je važno svima koji se klade pružiti informacije o kladionicama u Srbiji. Pružamo vam nezavistan uvid naših autora u sve prednosti i mane kladionica, Bonus i promocije koje nude, Školu klađenja sa raznim strategijama kao i sportske prognoze eksperata.

Kratak uvid u rad našeg tima

  • Naši autori objavljuju sadržaje koji će vam pomoći da saznate najnovije vesti iz sveta sporta, a pritom će vam pomoći sa tipovima i analizama za klađenje. Objavljujemo stručne prognoze sa istinitim informacijama!
  • Reč Tv u nazivu sajta nije slučajnost. Neke od prognoza moći ćete da ispratite i u video formatu. Razne vrsta podcasta na ovu temu su takođe u planu
  • U odeljku škola klađenja nači ćete savete kako da razumete pojam klađenja što bolje i budete efikasniji kladilac. Više informacija, više šansi za dobitak. Ne zaboravite to!
  • U odeljku sa recenzijama kladionica možete pronaći onu koja vam najviše odgovara. Možda imate problema sa registracijom ili depozitom? Sva pomoć je u našim tekstovima
  • Naš cilj je da ostanemo korak sa promenama koje se često dešavaju u ovoj industriji i redovno vas obaveštavamo o primarnim stvarima kada je u pitanju klađenje kao što su nove kladionice, aplikacije, bonusi ali i porezi i regulative Srbije i drugih zemalja u okruženju.

Nagrade i nominacije

Kako nas pronaći?

Adresa: Nometņu iela 61, Rīga, LV-4201

Kontaktirajte nas!