Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Marathonbet kladionica proces registracije u Srbiji

Biamobet registracija

Marathonbet je kladionica koja sa uspehom posluje širom Evrope. Ističu se vrlo visokim kvotama i mnogobrojnim tržištima za klađenje a nisu toliko nepoznati ni na području Srbije. U ovom tekstu fokusirali smo se na to kako da otvorite nalog i uplatite prvi depozit.

 

Potpuni proces registracije u kladionici Marathonbet

Kladionica Marathon ima opciju srpskog jezika tako da ovo može jako olakšati registraciju ali i čitav proces navigacije na samom sajtu. Kada uđete na njihov sajt u gornjem desnom uglu videćete crveno dugme Pridružite se sada. Dalje će Vam se otvoriti formular za registraciju koji biste u potpunosti morali da popunite.

1) Prvo i osnovno biće zatražena država kao i mesto/grad koji se vode kao Vaše prebivalište
2) Naredna stavka jesu Ime i prezime kao i datum rođenja
3) Naredno polje za popunu je Vaša validna mejl adresa, kao i lozinka i potvrda iste
4) Nadimak za sajt koji nećeti više moći da promenite
5) Postavljanje bezbedonosnog pitanja i odgovor koji su veoma bitni za bezbednost naloga
6) Birate vremensku zonu na sajtu i valutu kojom ćete se kladiti
7) Potvrđujete svoju prijavu pritiskom na dugme Pridružite se sada (samim klikom takođe potvrđujete da imate 18 godina i da pristajete na uslove korišćenja samog sajta)
8) Na mejl koji ste prethodno uneli stići će aktivacioni link čijom validacijom postajete registrovani korisnik Marathonbet kladionice

 

Depozit i isplata novca u Marathonbet

Za skoro 20 godina poslovanja kladionica Marathonbet uvela je veliki broj metoda plaćanja ali i povlačenja novca sa kladioničarskog računa. Puno opcija depozita i isplate novca svakako utiče na broj korisnika ove kladionice a između ostalog možete deponovati novac putet Master i Maestro kartica, Skrill, Neteller, ePay, ENETS, UnionPay i mnogih drugih. Takođe moguće su i sve najjače svetske valute kao što su Euro, dolar, britanska funta. Ova kladionica je takođe i poznata po brzoj obradi podataka tako da nema mnogo čekanja.

 

Kladionica Marathonbet i šta nudi

Nijedna kladionica nije bez nedostataka pa je tako slučaj i sa Marathonbet. Na primer nemaju dostupno praćenje mečeva uživo i često se dešava da brzo limitiraju uplate korisnicima koji su u dobitnim nizovima i sistematski se klade. Ipak, imaju veoma dobre kvote za najjače događaje i puno raspoloživih sportskih događaja. Ovo je kladionica koja se tek razvija na našem tržištu i sigurni smo da će vam se mnogo toga dopasti. Marathonbet ima vrlo lak proces registracije računa a i sama verifikacija identiteta korisnika prolazi bez mnogo problema. Takođe poseduju raznovrsne opcije plaćanja na nalogu a i licencirani tako da možete da se osećate sigurno kada se kladite ovde. Korisnička podrška isto tako vrlo brzo obrađuje zahteve korisnika kada se radi o pitanjima, sugestijama i primedbama i sa te strane smo jako zadovoljni kako ljudi iz ove kompanije obavljaju svoj posao. Sve u svemu jako dobra prelazna ocena i preporuka za klađenje u Marathonbet.

 

Čitaj više

Marathon Onlajn Kladionica: Detaljna Analiza Ponuda i Bonusa
Skrill Srbija kao sredstvo plaćanja za strane kladionice
Azijski Hendikep klađenje na golove

Autor
Nemanja Dojcinovic
Više od 15 godina iskustva sa klađenjem. Zaposlen nekoliko godina u raznim kladionicama u Srbiji, prešao put od običnog do profesionalnog kladioca. Pobedio dva puta na godišnjem tipsterskom takmičenju sajta bettingexpert. Pišem za nekoliko platformi, od predikcija mečeva do recenzija za kladionice i različite vodiče za početnike i uspešno klađenje. Ninca90.com
Rejting ovog članka
2.3/5
3 glasa