Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

IviBet Srbija recenzija

4.5/5
100% od vaše prve uplate u visini do 15.000 RSD
Prednosti
 • Veliki izbor metoda uplate i isplate
 • Mogućnost uplate u kriptovalutama
 • All-in-one stranica
 • Veliki broj marketa za klađenje
Minusi
 • Mlad brend koji još uvek nije afirmisan
 • Nedovoljan broj bonusa i promocija

IviBet kladionica je relativno novo ime na tržištu online klađenja u Srbiji jer je reč o brendu koji je osnovan 2022. godine. Reč je o kladionici koja je dostupna igračima iz više od 70 zemalja sveta i na više od 10 svetskih jezika, među kojima su engleski, španski, italijanski, mađarski i švedski. Primetićete da među njima nema srpskog jezika.

IviBet kladionica se može pohvaliti bogatom ponudom sportova za klađenje, kao i velikim brojem tržišta klađenja. Ukoliko želite da saznate još podataka o IviBet kladionici, ostanite sa nama do kraja ovog teksta.

 

Pouzdanost

Jedna od ključnih stavki kojom se vodi svaki kladioničar prilikom odabira kladionice u koju će položiti svoju opkladu, jeste sigurnost, odnosno legitimnost i legalnost sportske kladionice koju razmatra.

IviBet sportska kladionica je u vlasništvu poznate grupacije TechOptions Group B.V. sa sedištem na Kipru. Kladionica IviBet u svom vlasništvu ima licencu Curacao Gaming Authority, što znači da je reč o legitimnoj sportskoj kladionici.

Konačno, ukoliko se odlučite da svoje opklade položite u IviBet kladionici, možete biti spokojni jer je reč o novom brendu koji je licenciran i potpuno legitiman, a vaš uloženi novac je na sigurnom.

 

Bonus dobrodošlice

Bonus dobrodošlice je nezaobilazna sekcija u svakoj sportskoj kladionici i segment kojem se pristupa sa izuzetnom pažnjom jer upravo na taj način se privlače novi igrači, ali i zadržavaju redovni kladioničari.

IviBet kladionica se u tom smislu potrudila da svojim novim igračima pruži srdačnu dobrodošlicu. U praksi, to znači da sportska kladionica IviBet daje bonus na prvi depozit u iznosu od 100% od vaše prve uplate u visini do 15.000RSD.

Na vama je da registrujete račun u kladionici IviBet, uložite minimum 1.000 RSD i da imate najmanje 18 godina jer je klađenje maloletnim licima zakonom zabranjeno. Napominjemo da se ovaj bonus ne odnosi na uplate u kriptovalutama.

 

Ostale ponude i promocije

IviBet sportska kladionica svojim igračima nudi svakodnevno poboljšane kvote na najpopularnije, prvenstveno fudbalske lige, kao što su Premier liga, Bundes liga ili Liga šampiona. Neke od aktuelnih promocija za registrovane igrače uključuju:

 • Prognoza za besplatne opklade

Kada dopunite svoj nalog sa 2.000RSD, imate mogućnost da predvidite 10 događaja. Ukoliko svih 10 budu uspešni dobićete 100.000RSD, za 9 pogodaka sleduje vam 10.000RSD, a za 8 bićete nagrađeni sa 5.000RSD u besplatnim opkladama.

 • VIP program

IviBet poseduje i program lojalnosti. U praksi to znači da postoji 6 nivoa formiranih na osnovu zarađenih poena od klađenja i opklada sa kvotom od 1.30 i iznad. Početkom svakog meseca bodovi se sabiraju i pretvaraju u besplatne opklade koje možete iskoristiti kroz 5 dana.

kladionica Ivibet

 

Proces registracije na IviBet Srbija

U narednom pasusu sprovešćemo vas kroz kratak i jednostavan process registracije na IviBet sportskoj kladionici.

Korak 1: Kada uđete na početnu stranicu IviBet kladionice videćetee polje označeno sa “Registracija” koje se nalazi u gornjem desnom uglu.

Korak 2: Unesite sve neophodne podatke.

Korak 3: Uplatite depozit na vaš račun koristeći neku od od dostupnih metoda IviBet kladionice i započnite avanturu klađenja!

 

Metode uplate i isplate

Metode uplate i isplate na IviBet kladionici su vrlo raznovrsne i podržavaju sve aktuelne metode plaćanja.

U tabeli ispod ovog teksta predstavljene su veoma pregledno i transparentno sve dostupne metode transakcije koje podrazumevaju uplatu i uobičajenim metodama i kriptovalutama. Ako dodamo tome bankovne transfere, uplatu pomoću debitnih kartica i e-novčanicima, zaključujemo da je ova sekcija IviBet kladionice za pohvalu.

Konačno, sve transakcije su zaštićene korišćenjem vrhunske tehnologije šifrovanja radi bezbednosti igrača.

Metode plaćanja

Obrada uplate

Obrada isplate

Provizija

Visa

Trenutna

Do 2 radna dana

Nema

Maestro

Trenutna

Do 2 radna dana

Nema

Mastercard

Trenutna

Do 2 radna dana

Nema

Paysafecard

Trenutna

Do 2 radna dana

Nema

Skrill

Trenutna

U roku od 15 minuta

Nema

Neteller

Trenutna

U roku od 15 minuta

Nema

EcoPayz

Trenutna

U roku od 15 minuta

Nema

Bankovni račun

Trenutna

3 do 5 radnih dana

Nema

Kriptovalute

Trenutna

Trenutna

Nema

 

Sportsko klađenje u IviBet Srbija

IviBet sportska kladionica može se pohvaliti bogatom lepezom dostupnih sportova za klađenje. Kao i svaka druga kladionicai, tako i IviBet kladionica najveću pažnju posvećuje najpopularnijem sportu sa loptom, odnosno fudbalu, gde možete pronaći najpoznatije svetske lige, sve aktuelne kvalifikacije, kao i manje poznate lige sveta koji čekaju na vas u IviBet-u.

Sportska kladionica Ivibet

Uz fudbal tu su i košarka, hokej, tenis, američki fudbal kao i izuzetno popularni e-sportovi. Neki od e-sportova u kojima igrači mogu uživati su Esport FIFA, ESport NBA2K, Formula 1, League of Legends i još puno toga.

U nastavku teksta nalazi se lista trenutno dostupnih sportova za klađenje u kladionici IviBet:

 • Fudbal
 • Košarka
 • Hokej
 • Tenis
 • Stoni tenis
 • Odbojka
 • Kriket
 • Snuker
 • Pikado
 • E-sportovi

 

Klađenje uživo

Platforma za klađenje uživo u kladionici IviBet je vrlo dobra, jednostavnog i lepog dizajna, kvalitetna i brza. Ovde ćete dobiti sve na jednom mestu i verovatno ćete biti zadovoljni njihovom ponudom uživo mečeva, kvota i marketa.

Pored najatraktivnijih fudbalskih mečeva koje možete pratiti uživo, u sportskoj kladionici IviBet moći ćete da se kladite uživo i na košarku, tenis kao i e-sportove, ali i ostale sportove kada su u zenitu sezone.

Kvote se kreću u realnom vremenu i možemo zaključiti da je ova sekcija u IviBet kladionici vešto odrađena.

 

IviBet Srbija kvote i tipoviiIgara

Ukoliko tragate za kladionicom koja će vam ponuditi pristojne kvote i sasvim solidan izbor tipova igara, onda je IviBet dobar izbor.

U ovoj kladionici pronaći ćete sve od igara na konačan rezultat preko igara na kornere, žute i crvene kartone, ukupan broj golova, razne vrste hendikepa uz najatraktivniji azijski hendikep i sve to uz solidne kvote. Ako se vodite ovom sekcijom prilikom izbora sportske kladionice u kojoj ćete uplatiti depozit, ovo je prava adresa za vas. Verujemo da IviBet može zadovoljiti ukuse svih kladioničara.

 

Zaključak

IviBet je kladionica koja je dostupna u više od 70 zemalja, licencirana je i ima funkcionalan sajt, odličan izbor metoda uplate i isplate i solidan izbor sportova i igara za klađenje. Dodajmo tome i par interesantnih bonusa i možemo zaključiti da ovaj mladi brend ukoliko nastavi da prati trendove i nadograđuje svoje sekcije može biti veoma dobro plasiran na kladioničarskoj mapi.

Ratings
Prosečna Ocena
4.5/5
 • Poverenje i Pravičnost
  4/5
 • Igre i Softver
  4/5
 • Bonusi i Promocije
  5/5
 • Korisnička Podrška
  5/5
FAQ. Često Postavljana Pitanja