Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Recenzija Boomerang bet kladionice

4.5/5
Bonus dobrodošlice 100% do 100 EUR
Prednosti
 • Bogata ponuda sportova i igara za klađenje
 • Odličan bonus dobrodošlice
 • Jaki sigurnosni standardi
Minusi
 • Nema verzije sajta na srpskom jeziku

Pred vama se nalazi recenzija Boomerang bet kladionice koja predstavlja relativno novo ime na tržištu internet klađenja i svoje vreme smo posvetili da vam je što bolje prikažemo.

Boomerang bet je inovativna opcija klađenja koja postaje sve popularnija među ljubiteljima sportskog klađenja. Njegova osnovna ideja leži u konceptu vraćanja uloga igračima pod određenim uslovima.

 

Kredibilitet

Svaki igrač kada razmatra da uplati svoju opkladu u nekoj kladionici, posebno ukoliko će to kod izabranog operatera uraditi prvi put, razmatra određene aspekte koji su za njega od važnosti.

Sigurni smo da igrači prevashodno razmišljaju o sigurnosti i bezbednosti pa onda razmatraju druge sekcije odabrane kladionice. Stoga, važno je znati da je Boomerang bet kladionica obezbedila licencu države Kurasao, te se bezbedno možete kladiti.

Vebsajt

Boomerang-bet.com

Bonus dobrodošlice

Bonus dobrodošlice 100% do 100 EUR

Sportovi

Više od 30 sportova uključujući i e-sportove

Metode plaćanja

Visa, MasterCard, Skrill, Neteller i veliki broj dostupnih kripto valuta

Mobilne aplikacije

iOS i Android

Korisnička podrška

Live chat

Licence

Država Kurasao, broj licence 151791

 

Bonus dobrodošlice

Boomerang bet svojim novim igračima nudi odličan paket dobrodošlice koji iznosi 100% do 100 EUR. Da biste se kvalifikovali za njega, potrebno je da otvorite svoj nalog na Boomerang bet kladonici koji ćete verifikovati i uplatite minimalni depozit u visini od 20 EUR. Dodatna sredstva možete iskoristiti kao priliku za povećanje potencijalnog dobitka.

 

Ostale ponude i promocije

Pored atraktivnog bonus dobrodošlice, Boomerang bet nudi i druge vrste bonus koje bi mogle biti interesantne velikom broju igrača.

Do 100% Bonusa na kombinovane opklade

Ukoliko volite da se kladite na više događaja na tiketu, ova promocija je stvorena za vas. Za tri ili više događaja na tiketu sa kvotom 1.40 ili većom, Boomerang bet kladionica će vam uvećati potencijalni dobitak od 3% do 100%.

Reload bonus 50% do 500 EUR

Dopunite svoj račun tokom nedelje kao već registrovani igrač i Boomerang bet će uvećati stanje na vašem računu za 50% od iznosa depozita, a do 500 EUR.

Kešbek 10% do 500 EUR

Ove promocije se odnose na sportsko klađenje ukoliko niste imali dovoljno sreće i uspeha tokom nedelje.

 

Proces registracije na Boomerang bet kladionici

Registracija je vrlo jednostavna i gotova u nekoliko koraka:

 1. Unesite svoju email adresu i podesite korisničko ime i lozinku.
 2. Formu popunite svim neophodnim ličnim podacima kako biste kompletirali vaš nalog.
 3. Kliknite na “Create account” da završite proces registracije.

Vaš nalog je kreiran i u ovom trenutku možete uplatiti svoj provi depozit i dobiti bonus dobrodošlice.

 

Depoziti i isplate

Ispred vas se nalazi tabela koja će vam približiti funkcionisanje načina uplate i isplate na Boomerang bet kladionici. Na raspolaganju vam je veliki izbor metoda, a obrada depozita je trenutna.

Metod plaćanja

Obrada depozita

Obrada isplate

Naknade

Netteler

Trenutno

Do 15 minuta

Nema

Skrill

Trenutno

Do 15 minuta

Nema

Visa

Trenutno

Metod nedostupan za isplatu

Nema

Mastercard

Trenutno

Metod nedostupan za isplatu

Nema

Bitcoin

Trenutno

Trenutno

Nema

Ethereum

Trenutno

Trenutno

Nema

Doge

Trenutno

Trenutno

Nema

Jeton

Trenutno

Trenutno

Nema

Solana

Trenutno

Trenutno

Nema

 

Ponuda sportova za klađenje na Boomerang bet kladionici

Postoje brojne opcije klađenja u Boomerang bet kladionici na veliki broj sportova. Pronašli smo gotovo sve, preko popularnih vrsta sportova, uključujući, ali ne ograničavajući se na tenis, hokej, boks, rukomet, badminton, kriket i druge. Tu možete pronaći i nezaobilazne e-sportove, sve aktuelne košarkaške lige i šampionate i naravno fudbal, gde možete pronaći najpoznatije svetske lige, sve aktuelne kvalifikacije, kao i manje poznate lige sveta koji čekaju na vas u Boomerang bet kladionici. Na raspolaganju su vam klađenje uživo, virtuelni sportovi, kao i kazino igre.

 

Klađenje uživo

Ono što većinu igrača danas može privući nekom operateru jeste postavljanje opklada uživo, nakon početka utakmice. To je moguće i u Boomerang bet sportskoj kladionici, a kako je veb lokacija dizajnirana za korisnike sa različitih strana sveta, moći ćete da je koristite kada igrate iz Srbije. Veliki je plus i mogućnost uživo prenosa jer današnji igrači cene tu opciju, pored praćenja mečeva uživo, možete postavljati opklade u stvarnom vremenu i imati koristi od velikih kvota što je svakako plus ove sportske kladionice.

 

Mobilna iskustva na Boomerang bet kladionici

Boomerang bet kladionica ima mobilne verzije i za Android i za iOS korisnike mobilnih uređaja. Veb stranica je savršeno optimizovana i mobilna verzija ne zahteva preuzimanje posebne aplikacije iako je Boomerang bet napravio i svoju aplikaciju. Kada se nađete na početnoj strani sajta Boomerang-bet.com jednostavnim klikom na prozor koji predstavlja njihovu aplikaciju i nalazi se u donjem levom uglu, možete pristupiti istoj.

 

Boomerang bet kvote i marketi

Ukoliko tragate za kladionicom koja će vam ponuditi pristojne kvote i više nego solidan izbor tipova igara, onda je kladionica Boomerang bet dobar izbor. U ovoj kladionici pronaći ćete sve od igara na konačan rezultat preko igara na kornere, žute i crvene kartone, ukupan broj golova, na igrača koji će poentirati ili na asistencije, razne vrste hendikepa, uključujući i azijski hendikep i sve to uz pristojne kvote. Ako se vodite ovom sekcijom prilikom izbora sportske kladionice u kojoj ćete uplatiti depozit, onda je Boomerang bet prava adresa za vas.

Ratings
Prosečna Ocena
4.5/5
 • Poverenje i Pravičnost
  5/5
 • Igre i Softver
  4/5
 • Bonusi i Promocije
  5/5
 • Korisnička Podrška
  4/5
FAQ. Često postavljana pitanja: