Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Najbolje kladionice u Srbiji za depozit Visa karticom

Saznajte više o tome kako uplatiti novac Visa karticom u kladionicama Srbije

visa kartica, kladionice.tv

Spisak najboljih kladionica za uplatu Visa karticom

Rang Kladionica Rating Bonus Uzmi bonus
1
5/5
Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi sePročitaj recenziju
2
5/5
OSVOJI PONUDU DOBRODOŠLICE DO 22.500 RSD!
Kladi sePročitaj recenziju
3
4.5/5
100% Bonusa na prvi depozit do 50.000 dinara
Kladi sePročitaj recenziju

Metod plaćanja novcem sa kreditnih kartica je u upotrebi kada su u pitanju sve onlajn kladionice u Srbiji. To je i jedan od uslova da kladionice uopšte posluje jer više od 90% igrača poseduje neku od kartica. U ovom tekstu biće nešto reči o VISA karticama koje su najzastupljenije kada su kreditne kartice u Srbiji u pitanju. Mora se napomenuti da iako je VISA kartica u širokoj upotrebi kada je u pitanju uplata sredstava u kladionici sa isplatom to i nije baš tako jer u ogromnoj većini kladionica nije moguće isplatiti novac na karticu.

Kako izvršiti uplatu VISA karticom na račun kladionice?

U narednih par stavki videćete kako izgleda postupak uplate novca sa VISA kartice na račun u kladionici. Sve traje jako kratko i jednostavno je. Neće Vam trebati više od par minuta kako bi se uplatio novac i krenulo sa klađenjem. Osim toga što je potrebno da imate otvoren račun u kladionici u kojoj ste namerili da se kladite morate imati i važeću karticu iz neke banke. Minimalna uplata se razlikuje od kladionice do kladionice i može biti 200 ali i 1000 dinara.

  1. Prvo uđete u odeljak uplata ili moj račun na platformi kladionice u kojoj želite da migrate
  2. Nakon toga izaberete opciju, uplata VISA karticom
  3. Biće Vam potražen iznos koji želite da uplatite
  4. Sledeća stavka su podaci sa kartice. Ovde unosite kompletan broj sa kartice, datum isteka kao i CVC2 broj koji se nalazi na poleđini kartice
  5. Potvrdite uplatu i uglavnom kod svih kladionica ukoliko Vam je to podešeno dobićete šestocifreni broj na Vaš mobilni uređaj. Kada potvrdite taj broj unosom sredstva će biti prenešena na račun u kladionici.

Rezime i prednosti korišćenja VISA kartice

U kladionicama u Srbiji metod plaćanja VISA karticom ne podleže nikakvom trošku provizije. Sve se radi vrlo glatko i zato je ovo oduvek bio jedan od najpopularnijih metoda uplate sredstava i prenosa novca. To je i najveća prednost ovog metoda plaćanja, momentalna uplata jer čak i kada utakmica krene u roku od 5 minuta imaćete vremena da uplatite novac i položite opkladu. U nekim kladionicama sa vremena na vreme postoji i bonus na ovu vrstu uplate tako da to može da bude još jedan benefit.

Čitaj više

Uplata u poslovnici u Srbiji
Uplata u MasterCard i Maestro karticom u kladionicama u Srbiji
Uplata u kladionicu preko bankovnog računa u Srbiji
iPay kao sredstvo plaćanja za kladionice u Srbiji
PayPal kao sredstvo plaćanja u kladionicama
Uplata DinaCard kladionice Srbija

Autor
Ilija Milošević
Rođen u Nišu, 4 godine iskustva sa pisanjem sadržaja o klađenju. Teme koje pokrivam su saveti za klađenje, recenzije kladionica i kazina koje posluju u Srbiji i inostranstvu, kao i najava sportskih događaja
Rejting ovog članka
3/5
2 glasa