Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Najbolje kladionice u Srbiji za DinaCard depozit

Saznajte više o najboljim online kladionicama u Srbiji za uplatu preko DinaCard

uplata maestro kladionice

Spisak najboljih kladionica u Srbiji za DinaCard depozit

Rang Kladionica Rating Bonus Uzmi bonus
1
5/5
Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi sePročitaj recenziju
2
4.5/5
100% Bonusa na prvi depozit do 50.000 dinara
Kladi sePročitaj recenziju
3
5/5
OSVOJI PONUDU DOBRODOŠLICE DO 22.500 RSD!
Kladi sePročitaj recenziju

Uplata platnim karticama u Srbiji je čest način plaćanja robe i usluga pa izuzetak nisu ni kladionice kod kojih se stepen uplaćivanja još više povećava poslednjih godina na ovakav način. Osim Mastercard i Visa kartice vrlo je rasporstranjeno i plaćanje Din Card kojom možete uplatiti depozit u domaće kladionice.Ovom karticom u Srbiji možete uplaćivati novac putem intereneta, mobilnog telefona ali i direktno na šalterima i terminalima.

DinaCard sistem u Srbiji osnovan je 2003. Godine kao jedan rezultat saradnje Narodne banke Srbije sa poslovnim bankama. Glavni cilj je ubrzavanje protoka novca, smanjenje količine papirnog novca i suzbijanje sive ekonomije.

Kako uplatiti novac u kladionici sa DinaCard

Ovo je vrlo brz i jednostavan proces, maksimalno uprošćen od strane kladionica i banaka. Na nalogu u kladionici u kojoj želite da uplatite novac potrebno je da pronađete Uplati opciju. Ovde će vam se prikazati sve metode uplate koje Vam stoje na raspolaganju u toj kladionici. Minimalni iznos za ovakvu vrstu uplata je najčešće 500 dinara.

U narednim koracima link Vas vodi na sajtove sa kojima kladionica sarađuje kada su u pitanju transakcije i ovde ćete morati da unesete sve neophodne detalje poput Imena i prezimena, adresu sa poštanskim brojem, broj kartice, datum isteka kartice, CVV sa poleđine kartice. Kada sve to budete učinili idete na procesuiraj uplatu ili prosto Plati. Za većinu korisnika doći će kod na mobilni telefon ili mejl koji bi trebalo da unesete zbog bezbednosti vašeg novca.

Isplata na DinaCard nije moguća već se sve transakcije u ovom smeru sprovode preko tekućeg računa ili rezervišete sredstva pa novac dižete na šalteru kladionice. Ovo je slučaj sa mnogim kladionicama i biće potrebno vreme ali i ulaganja kako bi isplata u kladionicama u Srbiji postala mnogo raznovrsnija.

Prednosti i mane DinaCard

Najveća prednost ovakve vrste transakcija je to što se uplata evidentira odmah i tog momenta možete imati novac na raspolaganju na kladioničarskom računu i koristiti ga. Takođe, nema troškova transakcije što je još jedna velika prednost. Sve Dina kartice reguliše Narodna Banka Srbije pa je sigurnost na visokom nivou. Svakako bismo platne kartice, a između ostalih tu je i DinaCard preporučili za uplatu novca u kladionice.

Ovu karticu će Vam ponuditi gotovo istog trena kada budete otvorili račun u nekoj od banaka. To je jedna od osnovnih kartica koja je vezana za bankovni račun a nakon nje na zahtev idu Visa i MasterCard. Uglavnom sve domaće kladionice imaju ovakvu vrstu plaćanja u svojoj ponudi i do sada nije bilo nekih većih primedbi na usluge.

Čitaj više

PayPal kao sredstvo plaćanja u kladionicama
iPay kao sredstvo plaćanja za kladionice u Srbiji
Uplata u kladionicu preko bankovnog računa u Srbiji
Uplata u MasterCard i Maestro karticom u kladionicama u Srbiji
Uplata u VISA karticom u kladionicama u Srbiji
Uplata u poslovnici u Srbiji

Autor
Ilija Milošević
Rođen u Nišu, 4 godine iskustva sa pisanjem sadržaja o klađenju. Teme koje pokrivam su saveti za klađenje, recenzije kladionica i kazina koje posluju u Srbiji i inostranstvu, kao i najava sportskih događaja
Rejting ovog članka
5/5
1 glas