Trenutni region:
BONUS DOBRODOŠLICE DO 20,000 RSD
Kladi se

Potpuni proces registracije za kladionicu Mozzart Srbija

Biamobet registracija

Da biste uživali u svim sjajnim ponudama i promocijama koje nudi Mozzart kladionica, prva faza procesa je registracija. Ceo proces je vrlo jednostavan i ono što je važno jeste to da vam neće oduzeti previše vremena, a mi ćemo vam ga objasniti korak po korak.

 1. Posetite zvaničnu stranicu (mozzart.com) i u gornjem desnom uglu odaberite opciju “Registruj se”, koja se nalazi ispod “username”.
 2. Kada kliknete na dugme “Registruj se”, bićete preusmereni na obrazac za registraciju, gde će od vas biti zatraženo da popunite svoje lične podatke (ime, prezime, datum rođenja, zanimanje, adresa, poštanski broj, grad, zemlja, valuta, broj telefona, pol). Takođe ćete morati da kreirate korisničko ime, lozinku i e-mail.
 3. Međutim, kada popunite sva neophodna polja, sledeće šta trebate uraditi je da štiklirate polja u kojima prihvatate uslove korišćenja i pravila o privatnostima i ukoliko želite da prihvatate vesti o promocijama, ali ovo polje nije obavezno.
 4. Kada se uverite da su vaši lični i korisnički podaci tačni, kliknite na dugme “Otvori nalog”.
 5. Sada vam sledi korak u kojem ćete morati da aktivirate svoj nalog, koristeći aktivacioni link koji će vam biti poslat e-poštom. Kada kliknete na link, bićete preusmereni na sajt i sada je vaš nalog aktiviran.
 6. Ne možete uplatiti sredstva, izvršiti povlačenja, niti počnete sa klađenjem, sve dok ne verifikujete svoj Mozzart nalog. Morate da dostavite vaš ID ili dokumentaciju (ličnu kartu, pasoš, saobraćajnu dozvolu) koja će potvrditi da ste punoletni.
 7. Kada ste uspešno završili svaki korak, sada možete uživati u svim ponudama sajta.

Kako napraviti prvi depozit u Mozzart kladionici?

Nakon što ste se registrovali i verifikovali nalog u Mozzart kladionici, sledeći korak je da napravite svoj prvi depozit na sajtu. Ono što nas je dosta impresioniralo kod Mozzart kladionice je širok izbor opcija plaćanja, a sve što je potrebno da uradite je da sledite naredne korake:

 • Prijavite se na vaš Mozzart nalog i potražite opcije za bankarstvo;
 • Izaberite metod depozita koji vam najviše odgovara;
 • Popunite potrebne podatke za plaćanje;
 • Unesite iznos koji želite da položite i dovršite transakciju;

Nakon toga, iznos će biti dodeljen na vaš račun i zatim, spremni ste da počnete da se kladite. Da bi otključali bonus dobrodošlice 100%, neophodno je da vaš prvi depozit ne bude manji od 500,00 RSD.

Mozzart, kladionice.tv

Zašto bi trebalo da otvorim nalog u Mozzart kladionici?

Mozzart Bet je kladionica sa više od 20 godina iskustva, osnovana davne 2001. godine, a gotovo da ne postoji čovek na teritoriji Srbije, bilo da je kladioničar ili ne, da makar jednom nije čuo za ovaj kladioničarski brend. Dakle, Mozzart Bet je izrastao u jednu od najpopularnijih i najpouzdanijih internet stranica za sportsko klađenje ne samo u Srbiji, već i širom sveta.

Licencirana je od strane MGA, a takođe je dobila lokalne licence u Keniji, Nigeriji i Rumuniji. To znači da je Mozzart kladionica pouzdan sajt za klađenje koji koristi najnoviji sigurnosni sistem, a svi igrači koji se odluče da otvore nalog u ovoj kladionici mogu biti uvereni da su njihovi podaci dobro zaštićeni i na sigurnom mestu, a pored toga, imaće priliku da dožive najbolje i najsigurnije kladioničarsko iskustvo.

Bicete razmaženi kada je u pitanju sportska ponuda u Mozzart kladionici. Uprkos tome što raspolažu sa manje od 20 sportova u svojoj ponudi, u vreme pisanja – sajt pokriva sve glavne sportove na koje se govoto svi igrači na svetu klade, a takođe možete pronaći i zanimljive događaje iz eSportova. Mozzart nudi 500+ događaja uživo dnevno i prenosi uživo mnoge događaje iz top liga, kao što su Premijer Liga, Bundesliga, pa sve do najvećih teniskih turnira, poput Roland Garosa, Vimldona i drugih. Mozzart kladionica je pouzdana u svakom smislu, pa vam preporučujemo da ih što pre isprobate!

Čitaj više

Mozzart Srbija recenzija
Mozzart Bet Android Mobilna Aplikacija
Bonus Dobrodošlice Mozzart Srbija

Autor
Rejting ovog članka
-/5
0 glasa

Mi biramo

 • OSVOJI PONUDU DOBRODOŠLICE DO 22.500 RSD!
 • Bonus dobrodošlice do 45,000 RSD
 • Bonus dobrodošlice na prvu uplatu do 12 000 RSD
 • Bonus dobrodošlice na prvu uplatu do 11 000 RSD
 • 2000 dinara + 200 spinova na prvi depozit
 • 100% Bonusa na prvi depozit do 50.000 dinara
 • Kako da Skinem Mozzart Aplikaciju nakon Registracije?

  Na dnu sajta ćete naći ikonicu Android na koju morate da kliknete kako biste skinuli aplikaciju za ovaj operativni sistem. Što se tiče iOs korisnika, aplikacija je dostupna za skidanje na Apple Store-u i potpuno je besplatna. 

 • Kako Da Uplatim Prvi Depozit na MozzartBet Nalogu?

  Postoji tri načina da se to uradi! Jedna opcija je da odete direktno u ekspozituru da to uradite. Druga popularna opcija je uplata depozita putem platne kartice. Na sajtu su dostupne VISA, MasterCard, DinaCard, itd. Treći način je da to uradite putem tekućeg računa u bilo kojoj banci ili pošti.

 • Kako Mogu Da Otvorim Novi Nalog na MozzartBet-u?

  Prilikom odlaska na sajtu ove kladionice, potrebno je popuniti registracionu formu sa svim neophodnim podacima. Medju njima je i aktivacioni mejl na kome ćete dobiti registracioni link. Kada kliknete na link, otvoriće se novi prozor gde ćete moći direktno da se ulogujete. 

BONUS DOBRODOŠLICE DO 20,000 RSD! KLADI SE
bc game klađenje
BONUS DOBRODOŠLICE DO 20,000 RSD
Kladi se