Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Registracija na Betwinner Srbija

Biamobet registracija

Betwinner kladionica nudi vam razne pogodnosti za registraciju na njihovu platformu. Prvo i osnovno, da biste mogli da učestvujete u klađenju i uplatili depozit pa onda i tiket morate biti registrovani korisnik.

U nastavku ovog vodiča saznajte u lakim koracima kako da izvršite registraciju i nesmetano nastavite sa korišćenjem svih privilegija na Betwinner sajtu

 

Kako se registrovati na sajt Betwinner

Ono po čemu se neke strane kladionice jako ističu pa tako i Betwinner jeste to što nude nekoliko načina za registraciju naloga. To je postala dosta uobičajena praksa kada su u pitanju online kladionice jer je velika stvar kada igrač ima razne opcije da što brže otvori nalog i izbegne dosadnu proceduru koju može završiti i neki drugi put.

Kladionica Betwinner trenutno ima u ponudi 4 opcije za brzo otvaranje naloga.

Standardno, moguće je otvoriti nalog preko mejl adrese. Postoji i jedan klik otvaranje naloga gde je dovoljno da uneste samo državu i valutu plaćanja. Treći način je registracija naloga preko neke od društvenih mreža. I četvrta, poslednja preko telefona gde je dovoljno da unesete svoj broj mobilnog uređaja.

1. Preuzmi aplikaciju za klađenje

Svakako nije loše da zbog boljeg i bržeg rada preuzmete aplikaciju Betwinner kladionica koja trenutno postoji samo za Android telefone

2. Pronađi dugme za registraciju

Ovo dugme nalazi se u gornjem desnom uglu ekrana. Žute je boje i tu birate način registracije.

3. Unesi detalje

Primetili smo da je ovo jako lepo i transparentno urađeno tako da uopšte neće biti problem da pratite korake redom i unosite podatke koji su potrebni. Od imena i prezimena do adrese stanovanja, broja telefona, lozinke za sam sajt i drugo.

4. Klikni na dugme za registraciju

Kada završite sa unosom svih podataka poslednje što biste trebalo da uradite jeste da potvrdite unos i kliknente na dugme za registraciju. Mora se naglasiti da je ovo osnovni korak a da bi kasnije za određene novčane transakcije morali da unesete svoje podatke i verifikujete nalog.

Betwinner registracija

 

Šta bi trebalo znati o Betwinner uslovima za registraciju naloga

Prvenstveno, da bi neko mogao da se registruje na sajt ove kladionice mora da ima punih 18 godina. Takođe, potrebni su određeni lični podaci i naknadno slanje ličnih dokumenata na uvid i dokaz o adresi stanovanja.

 

Betwinner Bonus dobrodošlice za registraciju i prvi depozit

Betwinner prati neke poznate brendove kada je u pitanju ovakva vrsta promocije za nove korisnike. Kada se registrujete na nalog nećete dobiti za to određeni Bonus ali hoćete kada uplatite prvi depozit. Taj bonus je 100% ide do 100 EUR i zavisi od toga koliki je iznos vašeg prvog depozita.

Postoje i određeni uslovi za ispunjenje Bonusa kao broj obrta, rok trajanja same promocije i tehnički detalji o broju mečeva i kvotama.

 

Problemi koji mogu nastati sa registracijom naloga

Pošto je sa jedan klik registracijom značajno umanjena lista podataka koja treba biti popunjena odmah, možda se susretnete sa problemom da unesete sve tražene podatke naknadno. Takođe morate imati u vidu da li je Betwinner dostupan za vašu državu i da li možete da pristupite sajtu barem preko VPN, o ćemu smo pisali u ovom tekstu. Takođe ukoliko želite da se kladite i uplaćujete i primate novac ne bi trebalo da vam predstavlja problem da verifikujete nalog.

 

Zaključak o Betwinner kladionici i registraciji na nalog

Ova kompanija se izuzetno potrudila da sam ulaz na sajt i otvaranje vrata bude olakšano jer je činjenica da prvi kontakt sa nečim jako utiče na utisak. Korisnici će biti zadovoljni ovom početnom funkcijom sajta i moći će nadalje da istražuju druge segmente kladionice Betwinner imajući u vidu da je na početku sve prošlo kako treba bez nekih većih problema.

 

Čitaj više

Betwinner sportska kladionica -online klađenje Srbija
Betwinner Bonus dobrošlice za Srbiju
Najbolje strane kladionice – Kako uplatiti depozit
Najbolje kladionice u Srbiji za Skrill depozit

Autor
Ognjen Dojčinović
Od malih nogu u sportu. Bogato iskustvo u klađenju, uža specijalnost košarka. Pasionirani ljubitelj iste, kao i Esports-a, medju kojima se izdvajaju Dota 2 i CS GO. Rad da sa drugima podelim svoje informacije i nadam se da nekome mogu biti od pomoći.
Rejting ovog članka
4/5
1 glas