Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Betwinner sportska kladionica – online klađenje Srbija

4.3/5
Bonus
100 EUR na prvi depozit
Kada se pomenu neke nove kladionice na tržištu koje se dobro prilagođavaju i stiču dosta korisnika, mora se posebno obratiti…
Prednosti
 • Android i iOS aplikacija
 • Moguće je pratiti nekoliko uživo događaja istovremeno
 • Solidne kvote
 • Notifikacije o bitnim informacijama
 • Sjajna ponuda za uživo klađenje
 • Odlična funkcionalnost sajta
Minusi
 • Brzi limiti
 • Malo sporija korisnička podrška
 • Nešto manje kvote na niže lige

Kada smo krenuli u istraživanje novih kladionica na Kladionice.TV koje nisu baš nešto rasprostranjene na ovim prostorima, nismo mogli da propustimo kladionicu Betwinner koja je aktivna od 2018. godine i zato spada u nove platforme za klađenje na tržištu. Ova kladionica je u vlasništvu kompanije Marikit holdings sa sedištem na Kipru. Ima dosta dobrih bonusa i otkrićemo ih u ovom tekstu.

 

Kredibilitet kladionice Betwinner

Iako ne posluju dugi niz godina ovo je kladionica kojoj može da se veruje. Posluju pod Curacao licencom i vaši podaci i novac će biti zaštićeni. U ovoj kladionici omogućemo je da se kladi iz velikog broja zemalja i koliko smo upućeni nije bilo većih pritužbi na ovu platformu u Srbiji

 

Bonus dobrodošlice u kladionici Betwinner Srbija 100EUR

Pored velikog broja raznih promocija za klađenje, kladionica Betwinner ima i prilično zanimljiv i izdašan Bonus dobrodošlice za nove korisnike na sajtu. Bonus je u visini od 100$ i maksimalnih 100 EUR. Odmah nakon registracije na nalog dobićete ovaj bonus a postoji naravno i par uslova za njega. Moguć je samo jedan bonus po korisniku i još par dosta bitnih uslova.

 • Minimalni iznost prvog depozita koji postavljate je 10 EUR
 • Bonus novac se mora obrnuti barem 5 puta
 • Koeficijent na opkladama koje igrate ne sme biti manji od 1.40.

Sigurno uslovi koji nisu tako teški i savladivi su za prosečnog kladioca.

 

Ostala ponuda bonusa i promocija u Betwinner Srbija

Postoji još dosta zanimljivih promocija u kladionici Betwinner osim Bonus dobrodošlice. Recimo Bonus četvrtkom je promocija gde dobijate sličan vid stimulacije kao za običan Bonus dobrodošlice. Ako uplatite 100 EUR mogli biste da dobijete do 100% Bonusa. Postoji takođe i Lucky9 bonus opcija kada na nekom tiketu od 10 mečeva pogodite 9 i ostanete kratki za jedan par. Betwinner nudi i neke bonuse za niz promašenih opklada, pa tako možete dobiti novac za 20 izgubljenih opklada u nizu. Postoji još promocija a za to je najbolje da posetite sam sajt.

 

Proces registracije u Betwinner Srbija

Na kladionici Betwinner postoji nekoliko načina registracije naloga. Jedan klik, mejlom, telefonom ili preko društvene mreže. Ovde ćemo objasniti ukratko kako to izgleda kada se registrujete preko mejla.

 1. U gornjem desnom uglu postoji žuto dugme Registracija. Tu birate vaš način registracije na sajt
 2. Kada odaberete registraciju preko mejla potrebno je da popunite neke svoje podatke poput ime i prezime, mejl, grad, država, broj telefona kao i valutu sa kojom se kladite
 3. Na kraju je potrebna samo registracija mejl adrese

Sada možete uplatiti depozit a prilikom podizanja novca biće potrebno da obavite verifikaciju naloga. Za to će vam biti potreban neki od ličnih dokumenata.

Problem je što u Srbiji nije dozvoljen direktan pristup na ovu kladionicu pa ćete morati da koristite VPN. Probajte sa ovim tekstom ako želite da saznate više.

 

Uplata i Isplata novca Betwinner

U kladionici Betwinner susreli smo se sa više od 30 metoda načine uplate i isplate novca. Pored dosta platnih sredstava moguće je da uplatite sredstva i preko kriptovalute. Za uplatu sredstava u strane kladionice biće potrebno malo strpljenja, ali na kraju krajeva dobijate značajne pogodnosti u odnosu na domaće kladionice.

Način depozita

Vreme za depozit

Vreme za isplatu

Min Depozit

Master card

Odmah

1-5 dana

2 EUR

Visacard

Odmah

1-5 dana

2 EUR

Skrill

Odmah

Manje od 24 sata

1 EUR

Astropay

Odmah

Manje od 24 sata

5 EUR

EcoPayz

Odmah

Manje od 24 sata

5 EUR

Netteller

Odmah

Manje od 24 sata

5 EUR

Paysafecard

Odmah

Manje od 24 sata

1 EUR

Perfect Money

Odmah

Manje od 24 sata

1 EUR

 

Sportsko klađenje u Betwinner Srbija

Samo kratak pregled preko ponude Betwinner za sportsko klađenje potvrdio nam je da Betwinner ima ponudu za svakoga ponešto. Osim glavnih sportova tu su i egzotični sportove ali i takmičenja. Neki događaji imaju preko 1500 tržišta a možete se kladiti na Esports, boks, moto trke, trke konja sa dosta izbora. Azijski hendikepi su takođe tu što je ozbiljan poduhvat za bilo koju betting platformu u poslednje vreme.

Betwinner kao strana kladionica ne poseduje uplatna mesta u Srbiji a maksimalna isplata u ovoj kladionici je fantastičnih 100.00 Eura

 

Uživo klađenje Betwinner

Uživo klađenje ne zaostaje ni u kojem pogledu. To je jako dobro urađena stavka u ovoj kladionici. Funkcionalnost ali i dizajn koji je jako sličan snažnim kladionicama poput 1xbet i bet365 garant su da ćete se ponovo vraćati na ovu stranicu.

 

Tržišta i kvote na Betwinner

Margina koju Betwinner1 uzima na fudbal je dosta mala, posebno kada se radi o top ligama u fudbalu i ide samo do 5%. Za ostale lige može da ide i do 10% ali sve u svemu poštuju standard što se tiče kvota i ovo je urađeno dosta profesionalno. Betwinner je odlična kladionica za košarku takođe.

 

Zaključak o Betwinner kladionici

Prijatno smo iznenađeni onim što Betwinner kladionica nudi. Radi se o kladionici koja bi mogla lako da osvoji tržište jer mali broj platformi za klađenje ima ovako izdašnu ponudu sportova i liga, stabilnih kvota, solidne aplikacije za klađenje i brze korisničke službe. Zaslužuju vrlo visoku ocenu a u narednom periodu pratićemo više o njima i obaveštavaćemo čitaoce.

 

Čitaj više

Najbolje strane kladionice Kako uplatiti depozit
Najbolje nove online kladionice u Srbiji 2024
Najbolje kladionice za klađenje na fudbal u Srbiji
Svetsko Prvenstvo Katar Reprezentacija Srbije grupa i prognoze