Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Potpuni proces registracije za kladionicu Bet365 Srbija

Biamobet registracija

1) Posetite sajt kladionice bet365. Za neke provajdere poput Telekom i Vip biće vam potreban VPN kako biste mogli da pristupite Bet365

2) U gornjem desnom uglu stranice idite na žuto dugme JOIN

3) Upravo vam se otvara formular koji morate da popunite da biste otvorili nalog u Bet365. U prvom delu nalazi se zemlja prebivališta koja bi trebalo da je automatski podešena na Srbija. Nakon toga Ime i Prezime, Vaš Datum rođenja, email adresa i broj telefona.

Bet365 registracija, Kladionice TV

4) U sledećem delu prijave kreirate vaše korisničko ime i postavljate lozinku. Takođe sigurnosni četvorocifreni broj i štiklirate da imate najmanje 18 godina i da ste razumeli Uslove i pravila korišćenja.

5) U zavisnosti od toga da li želite možete da se pretplatite na razne Bet365 ponude kao i da ukucate bonus kod ako ga posedujete

Bet365 registracija, Kladionice TV

6) Nakon toga kliknete na zeleno dugme Join bet365, dobijate aktivacioni link u vaše mejl sanduče i klikom na njega postajete registrovani korisnik kladionice bet365

Registracija putem mobilnog uređaja za Bet365 Srbija

Moguće je naravno registrovati se na Bet365 pomoću mobilnog uređaja. Pored mobilne verzije sajta postoje Android i iOS Aplikacije. Registracija je potpuno ista kao na desktop verziji i vrlo jednostavna. Svi podaci koje morate upisati dati su u istom redosledu. Pobrinite se samo da to budu tačni podaci kako kasnije ne biste imali problema sa objašnjavanjem grešaka.

Kako postaviti opkladu u Bet365 Srbija

Prva stvar koju biste trebalo učiniti nakon registracije kako biste mogli da uplatite tiket jeste da se ulogujete na vaš račun i uplatite depozit. Depozit dugme je više nego očigledno u gornjem desnom uglu ekrana pored profil avatara. Birate način uplate, deponujete novac i spremni ste za opkladu. Možda je pre toga dobro i da odradite verifikaciju naloga unapred kako vam Bet365 ne bi to tražio kada eventualno zatražite isplatu. Za verifikaciju naloga potrebno je da pošaljete neki dokument poput lične karte, pasoša ili vozačke dozvole. Vrlo je verovatno da će vam stići potraživanje za nekim dokumentom poput izvoda iz banke ili računa na domaćinstvo na Vaše ime ne starijeg od 6 meseci kako biste dokazali adresu stanovanja.

Bet365 ima veoma dobru navigaciju tako da ne bi trebalo da bude problema da se snađete oko nalaženja mečeva i određenih igara. U gornjem levom uglu nalaze se sportovi za pre-game klađenje, uživo klađenje kao i ostale opcije poput Kazina, Binga, Pokera itd. Sa leve strane nalaze se sportovi i tu birate određene države, lige pa potom i igre koje su vam potrebne.

Bet365 registracija, Kladionice TV

Kako nalazite i klikćete na Vaše izbore otvara se vrlo lepo uređena kartica/tiket na kojem možete videti sve što je bitno za vašu opkladu. Koje ste mečeve i market izabrali, pojedinačne i ukupna kvota, najzad za koliko ćete novca odigrati. Kada ste se uverili da je sve u redu samo idete na Place Bet i imate tiket. Njih lako možete sagledati sa strane u kategoriji My Bets.

Bet365 registracija, Kladionice TV

Zašto se pridružiti kladionici Bet365 Srbija

Postoji mnogo razloga za ovo. Bet365 je jedna od najpopularnijih kladionica na svetu. Zapošljava veliki broj ljudi koji se trude da izađu u susret najrazličitijim profilima igrača. Onima koji se klade na najjače lige, na pre-bet, onima koji igraju egzotične lige i markete, uživo klađenje im je jedno od najboljih ako ne i najbolje od svih kladionica. Veliki broj sportova, liga, takmičenja, marketa.. Možete naići na neki odbojkaški ili stonoteniski meč uživo sa prenosom u kojem je publika samo zaposleni iz Bet365 koji to snima i koriguje kvote. Malo je kladionica u svetu koje imaju ovako temeljan način poslovanja. Korisnička podrška je uvek tu za vas i radi 00-24. Postoje Android i iOS Bet365 Aplikacije.

Ono što ova kompanija nudi odavno je prevazišlo možda 90% kladionica na svetskom tržištom. Sve brže rastu i izlaze igračima u susret na najneobičnije načine tako da toplo preporučujemo da se registrujete i isprobate nešto na šta ste se oduvek kladili ali svakako i nešto novo jer ovde imate mnogo izbora.

Čitaj više

Bonus dobrodošlice Bet365 Srbija
Bet365 Android Mobilna Aplikacija Pregled
Bet365 Srbija recenzija

Autor
Nemanja Dojcinovic
Više od 15 godina iskustva sa klađenjem. Zaposlen nekoliko godina u raznim kladionicama u Srbiji, prešao put od običnog do profesionalnog kladioca. Pobedio dva puta na godišnjem tipsterskom takmičenju sajta bettingexpert. Pišem za nekoliko platformi, od predikcija mečeva do recenzija za kladionice i različite vodiče za početnike i uspešno klađenje. Ninca90.com
Rejting ovog članka
5/5
2 glasa