Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Potpuni proces registracije za kladionicu Circus Srbija

Biamobet registracija

1) Za početak posetite stranicu Circus kladionice 

2) Na početnoj stranici klikom na dugme Prijava u gornjem desnom uglu, otvoriće vam se nova opcija Registruj se. Kliknite.

3) Otvoriće vam se kartica sa formularom koji morate da popunite. Uobičajene stavke kao kod većine kladionica Ime i Prezime, korisničko ime, lozinka, datum rođenja, JMBG, Adresa stanovanja.. Polja koja su obavezna označena su zvezdicom.

4) Kada završite sa popunom polja trebalo bi da štiklirate da se slažete sa uslovima i pravilima priređivanja kladionice Circus

5) Nakon toga klikom i potvrdom na dugme REGISTRUJ se završavate ovaj postupak i trebalo bi da vam na email adresu dođe aktivacioni link

6) Kada dobijete aktivacioni mejl kliknite na njega i sada ste zvanično registrovan član Circus kladionice

7) Možete se kladiti i uplatiti tiket sada međutim da biste eventualno zatražili isplatu potrebno je da budete i verifikovan član. Najbolje je da to uradite odmah, jer u slučaju kada budete imali novac za isplatu moraćete da sačekate da završite sa ovom procedurom

8) Za potpunu verifikaciju naloga potrebno je da u Nalog otpremite neku od vaših identifikacija kao što su Lična karta, Pasoš ili Vozačka dozvola. Prednju i zadnju stranu. Pored toga neophodno je da podelite prednju stranu kartice kojom vršite isplatu najviše zbog sigurnosti kako bi u kompaniji bili sigurni da ste to zaista Vi. To ostavlja malo prostora za malverzacije.

Registracija putem mobilnog uređaja za kladionicu Circus Srbija

Circus kladionica takođe ima Android aplikaciju za mobilne telefone. Nažalost, kao i kod većine kladionica sa ovih prostora iOS aplikacija još uvek nije u ponudi i nadamo se da će je u budućnosti oformiti jer veliki deo populacije ima ovu vrstu mobilnih uređaja. Proces registracije je potpuno isti na mobilnoj verziji.

Kako postaviti opkladu?

Nakon registracije možete uplatiti depozit i postaviti vašu prvu opkladu. Navigacija je veoma jednostavna. U gornjem desnom uglu birate Uplata. Dobijate mogućnost plaćanja Visa, Maestro i MasterCard kao i bankovnim transferom. Izaberete iznos. Circus kladionica nudi vam i nekoliko opcija Bonusa. Na svakih 1000 dinara prvog depozita imate 500 dinara free bet i tako sve do 10.000 dinara uplate. Znači 5000 dinara bonus maksimum. Takođe tu je i Casino Bonus i Super Kvota bonus.

Nakon toga možete postaviti prvu opkladu. Navigacija je prilično laka. U meniju sa leve strane birate sport i takmičenja. Kada se opredelite za tipove sa desne strane vam se otvara kartica tiketa. Popunite polje za uplatu i idete na POTVRDI TIKET.

Zašto se pridružiti Circus kladionici?

Iako je ovo relativno nova kladionica na našem tržištu, bonusima dobrodošlice i raznim drugih pogodnostima stiče se da izlaze u susret prosečnom kladiocu na ovom prostoru. Kvote su prosečne ali za najjače lige svakako ćete naći veoma dobre kvote. Takođe, korisnička podrška je na vrlo visokom nivou, ažurna i ljubazna. Za sve što vas zanima možete se obratiti u Live Chat koji je aktivan tokom većeg dela dana. Ova kompanija radi pod licencom velike belgijske kompanije i ima kredibilitet. Trenutno nemaju poslovnice širom Srbije i iOS aplikaciju i to su možda neke mane koje bi vremenom mogli da otklone. Sve u svemu prostora za napredak ima i u sledećim godinama ovo može postati jedna od najboljih kladionica u Srbiji.

Čitaj više

Circus Srbija Recenzija
Circus Android Mobilna Aplikacija Pregled
Bonus dobrodošlice Circus kladionica Srbija

 

Autor
Nemanja Dojcinovic
Više od 15 godina iskustva sa klađenjem. Zaposlen nekoliko godina u raznim kladionicama u Srbiji, prešao put od običnog do profesionalnog kladioca. Pobedio dva puta na godišnjem tipsterskom takmičenju sajta bettingexpert. Pišem za nekoliko platformi, od predikcija mečeva do recenzija za kladionice i različite vodiče za početnike i uspešno klađenje. Ninca90.com
Rejting ovog članka
4/5
1 glas