Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Circus Android Mobilna Aplikacija pregled Srbija

Melbet mobilna aplikacija za klađenje Srbija

Belgijski brend Cirucs tek je manje od godinu dana na tržištu Srbije ali pokušavaju da se izbore za svoje mesto pod Suncem u više nego jakoj konkurenciji kada su u pitanje kladionice na ovim prostorima koje dugo posluju. Jedan od aduta je svakako i Android Aplikacija kojom nameravaju da još više privuču korisnike. Aplikacije za mobilne telefone postale su neizbežna realnost i oni koji ih nemaju svakako su u zaostatku. U ovoj recenziji osvrnućemo se na Android Aplikaciju Circus kladionice. 

Korisničko iskustvo Circus Android Aplikacije

Android Aplikacija Circus kladionice dosta je slična kao i mobilna verzija sajta. U nekim slučajevima funkcioniše praktično isto. Ono što nam se ne sviđa je da se često dešava da Aplikacija preusmerava na web stranicu i sigurno je da tehničarima predstoji još posla kako bi ovo popravili i da Circus Android aplikacija krene da radi glatko. Brzina je veoma dobra. Sve što je dostupno na Desktop verziji dostupno je i na aplikacije. Što se tiče toga nema nikakvih problema i možete uplaćivati, isplaćivati novac, kladiti se ali i pitati sve što vas zanima na korisničkoj chat podršci. 

Sportsko klađenje putem Circus Android Aplikacije

Kao nova kladionica na tržištu Cirucs će morati dobro da se potrudi kako bi animirala potencijalne korisnike. I oni su se baš dali na to. Tako, imaju veoma zanimljive Bonuse dobrodošlice u kojima možete da dobijete besplatne opklade kao i super kvote. Preciznije, Circus je izdvojio 3 Bonusa od kojih birate jedan na startu koji Vam deluje najprikladniji.

Ponuda za sportsko klađenje je standardna i utapa se u neki prosek koji imaju ovdašnje kladionice, na fudbalske mečeve možete pronaći po 300 igara/tržišta. Postavljanje opklade preko Aplikacije je više nego lako. Nađete meč koji vam treba, iz prve će vam biti dostupna tri ishoda a ukoliko uđete u taj meč dublje naći ćete i ostale igre. U donjem delu ekrana prikazaće se listić sa odabranim parovima. Možete videti kvotu, postaviti ulog i Potvrditi tiket.

Opcija klađenja uživo je isto tako vrlo dobro regulisana. Postoji i Cash Out opcija. Ponuda sportova ne manjka u odnosu na klađenje pre meča i možemo pohvaliti brzinu kojom ovaj segment sajta radi tako da nećete imati nikakvih problema.

Kako skinuti i instalirati Circus Android Aplikaciju?

U momentu pisanja ovog teksta nije bilo moguće naći Android aplikaciju preko Play Store i skinuti je moguće samo preko zvaničnog Circus sajta. Tu ćete potvrditi skidanje Aplikacije koje traje nekoliko sekundi. Nakon toga će vam telefon verovatno tražiti dozvolu za skidanje datoteka sa nepoznatog izvora. Potom kreće instalacija koja nije duža od 15-20 sekundi. Kada se sve završi samo trebate da pokrenete Aplikaciju i ponovo se prijavite. Ikonica Circus kladionice trebalo bi da se nalazi na Vašem mobilnom uređaju.

Rezime Circus Android Aplikacija

Kao neko ko je nov na tržištu ova kompanija se potrudila da pojača i dopuni sve svoje segmente poslovanja. Android Aplikacija je nešto najnovije sa čime raspolažu tako da ne treba zameriti ukoliko u početku ima nekih manjih problema. Možda je bolje sačekati da se uradi još neki update pa krenuti sa klađenjem preko Aplikacija. Do tada sasvim je u redu koristiti i običnu mobilnu verziju sajta.

Ono što je negativno jeste da još uvek nije odrađena iOS Aplikacija a znajući da veliki broj korisnika koristi Apple uređaju ovo može da odmogne poslovanju. U narednom period treba očekivati i korak ka ovom novitetu.

Dobra stvar je što se mogu gledati mečevi uživo i dizajn je veoma fin. Aplikacija je pristupačna i radujemo se njenom unapređenju u budućnosti.

Čitaj više

Circus Srbija Recenzija
Potpuni proces registracije za kladionicu Circus Srbija
Bonus dobrodošlice Circus kladionica Srbija

 

Autor
Nemanja Dojcinovic
Više od 15 godina iskustva sa klađenjem. Zaposlen nekoliko godina u raznim kladionicama u Srbiji, prešao put od običnog do profesionalnog kladioca. Pobedio dva puta na godišnjem tipsterskom takmičenju sajta bettingexpert. Pišem za nekoliko platformi, od predikcija mečeva do recenzija za kladionice i različite vodiče za početnike i uspešno klađenje. Ninca90.com
Rejting ovog članka
4/5
1 glas