Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Kako Skinuti Planet Win365 Mobilnu Aplikaciju u Srbiji?

Melbet mobilna aplikacija za klađenje Srbija

Iako Planet Win365 kladionica nije najzvučnija po imenu, ono što možemo odmah reći za nju je da su povukli pametan potez što se tiče privlačenja novih igrača. Koliko kladionica na našem regionu možete pobrojati da imaju aplikacije za iOS i Android sisteme?

Samo nekolicina njih. Većina ima razvijene za Android sisteme ili čak i nemaju razvijene aplikacije za mobilne telefone i isključivo se oslanjaju na replike vebsajta kao “prečica” na našim telefonima što povlači sa sobom niz problema.

Najveći problem kod kladionica koje nemaju razvijene aplikacije za Android i iOS sisteme je značajno sporije učitavanje svi odeljaka na vebsajtu, opšta funkcionalnost i ističemo – opšta komfornost kod kladioničara. Svi mi želimo da nam je sada na dohvat ruke na našim mobilnim telefonima.

Za šta su se pobrninuli čelnici Planet Win365 kladionice. Još manje možemo pobrojati kladionice koje imaju solidno programirane mobilne aplikacije za Android i iOS sisteme. Po ovim parametrima, Planet Win365 se može meriti i sa najzvučnijim kladionicama na našim prostorima.

Proces skidanja i instaliranja Planet Win 365 aplikacije je jednosmeran proces. Što se tiče same Planet Win 365 kladionica, koliko smo saznali istraživanjem, više su se fokusirali na razvijanje mobilnih aplikacija i uživo klađenje. U sledećem odeljku ćemo se detaljnije baviti ovom temom.

 

Planet Win365 Android Mobilna aplikacija – instalacija

Verovatno već znate, ali vredi napomenuti ukoliko imate stariju verziju Android telefona. Prvo, ne možete direktno skinuti mobilnu aplikaciju zato što se kladionice i generalno sve igre na sreću se izričito zabranjuju na Google Play prodavnicu.

Ne morate da brinete ukoliko vam isprva mobilni telefon ne dozvoli da skinete Planet Win 365 apk, jer morate u opcijama da podesite u Podešavanjima. U opciji “Bezbednost” označite polje “Nepoznati izvori” i štiklirajte je kako ne biste morali iznova kada skidate aplikacije van Google Play prodavnice da vas sprečava ista stvar.

Proces skidanja i instalacije teče u koracima:

 • U Gugl pretraživač ukucajte “Planet Win365 apk download” i otići ćete na mobilnu verziju sportske kladionice.
 • Potrebno je da pronađete glavni “Meni” koji se nalazi kada skrolate skroz na dole.
 • Na samom dnu menija, nalazi se opcija skidanja “Android aplikacije.”
 • Kliknite na poznatu Android ikonicu.
 • Može se desiti da će vam izaći upozorenje da skidate aplikaciju izvan okvira Google play prodavnice, potrebno je samo da kliknete na prozorče sa opcijom “Zadrži” ili “Keep.”
 • Nakon nekoliko sekundi skidanja aplikacije, kliknite na prozorče “Otvori” ili “Open”
 • Proces instalacije je takođe veoma brz, traje do 15-ak sekundi.
 • Kada se i aplikacija instalira, završili ste sa procesom i vaša avantura klađenja u Planet Win365 može početi.

 

Planet Win365 iOS Mobilna aplikacija – instalacija

Iznenađujući je podatak da su se čelnici kladionice Planet Win365 odlučili da naprave i aplikaciju i za iOS sisteme. Proces skidanja Planet Win365 app se odvija u koracima:

 • Možete prvo da krenete sa pretraživanjem “kako skinuti Planet Win 365 aplikaciju za iPhone.” Ali vam je jednostavnije da na App Store-u iOS sistema ukucate “planetwin365.” Toliko je jednostavno!
 • Odmah nakon toga će se pojaviti opcija “Skini” ili “Download” koji će pokrenuti proces skidanja.
 • Proces skidanja i instalacije Planet Win 365 app će potrajati par sekundi.
 • Nakon toga je identično i sa Android aplikacijom. Potrebno je samo još da uđete u aplikaciju, registrujete se ili ulogujete i na kraju se uživajte u fantastičnoj aplikaciji!

Recenzija kladionice Planet Win 365 i mobilne aplikacije

Kao što smo rekli na početku, Planet Win 365 app za Android i iOS sisteme je zaista vredan svake pohvale. Većina kladionica se ne može pohvaliti odličnom tehničkom podrškom i razvojem aplikacija za svoje igrače.

Na šta se Planet Win 365 kladionica može na dalje fokusirati kako bi lakše pridobila još više igrača i zadržala stare je što ne postoji određeni bonusi i beneficije za mobilne korisnike. Interfejs je solidan, ali ume da bude prenatrpan bespotrebnim detaljima, čak i opcija sa podešavanjem palete boja je možda suvišna. Bilo bi efikasnije da se fokusiraju sređivanja UX i UI dizajna. Sve u svemu, prijatno smo bili iznenađeni Planet Win 365 kladionicom u ovoj sferi.

Čitaj više:

Planetwin365 sportska kladionica online Srbija sajt & klađenje 2024
Potpuni proces registracije za kladionicu Planetwin365 Srbija
Lucky Six

Autor
Strahinja Krstić
Psiholog u marketingu. Iskustva u pisanju sam stekao u različitim industrijama i uvek prilazim sa iste tačke: "Šta je to što čitaoca ili klijenta najviše zanima?" Tim pristupom možemo da razmišljamo iz njihove perspektive i pišemo kao da se direktno njemu obraćamo, 1 na 1.
Rejting ovog članka
4/5
1 glas