Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Pinnbet kladionica Android aplikacija Srbija

Melbet mobilna aplikacija za klađenje Srbija

Vrhunac i najveća sreća sa jednog kladioničara je dobitak na tiketu. Da li se sećate svog prvog dobitka?

Ja ga se sećam i desio se upravo u Pinnbet kladionici. Ali pre nego što vam ispričam svoje iskustvo kako sam došao do prvog dobitka, moram da vam napomenem da nije sve išlo po planu na početku.

Tada sam još dobio svoj prvi Android telefon i prvo hteo da pregledam igre i kvote na drugim kladionicama. Zašto sam se odlučio za Pinnbet Android aplikaciju?

Možda je razlog zato što sam tada bio početnik u klađenju, ali Pinnbet kladionica me je osvojila svojom jednostavnošću. Nekako sam se osetio bombardovan informacijama na drugim kladionicama. Zato sam se odlučio da odigram prvi put na Pinnbet kladionici i na njihovoj Android aplikaciji.

Imao sam sreću što sam bio tehnički vešt već tada, ali svakako ćete u nastavku ovog teksta da pročitate kako i vi možete da instalirate Pinnbet Andorid aplikaciju. Kako je protekao moj dobitak?

Gotovo ceo dan sam gledao obaveštenja o mogućem dobitku. Još prvi put da mi se desi i to baš u Pinnbet-u!

Ostao sam budan do kasno noć, gledajući teletekst brazilske fudbalske lige i domaćin je pobedio minimalnim rezultatom.

Kako sam odmah hteo da unovčim svoj dobitak, video sam da Pinnbet ne nudi mogućnost isplate onlajn, već morate u njihov objekat. Iako sam tada mislio da je to slabija strana Pinnbet kladionice, ipak sam promenio mišljenje, jer trenutno žudim za nostalgijom ovakvog vida isplate.

Kako sam postao dosta iskusniji kladioničar, najdraži trenutak mi je bio upravo u Pinnbet kladionici i njihovoj Andorid aplikaciji. Privukla me je praktičnost, jednostavnost i lagan način njihovog pristupa klađenja.

Ukoliko i vama nedostaju neki od načina kako su ranije kladionice funkcionisale, uz minimum staromodnosti i maksimum nostalgije, Pinnbet kladionica vas neće razočarati. Kako možete da instalirate njihovu Android aplikaciju?

 

Preuzimanje Pinnbet Andorid aplikacije

Proces preuzimanja Pinnbet Android aplikacije je jednostavan i gotovo svaki Android telefon ga može podržati. Koraci su sledeći:

  • Google Play prodavnica ne dozvoljava direktno preuzimanje i instaliranje aplikacije jer se krši sa njihovim propisima. Prvi korak je da uđete na veb sajt mobilne verzije Pinnbet kladionice. Na početnom ekranu videćete opciju za preuzimanje aplikacije, kada kliknete na nju u donjem uglu će vam se pojaviti fajl Pinnbet APK fajl. Nalazi se u donjem levom uglu glavne stranice.
  • Vredi napomenuti ako već do sada niste podesili da dozvolu vašem telefonu da instalira aplikacije van Google Play prodavnice.
  • Kada skinete fajl Pinnbet kladionice, može se desiti da vam automatski ne dozvoljava da je instalirate, jer je niste skinuli sa Google Play prodavnice. Potrebno je da idete u podešavanja kako biste štiklirali opciju “dozvoli nepoznate izvore.”
  • Postupak instalacije traje oko 15-ak sekundi i zavisi od internet veze i od jačine vašeg telefona, ali zaista zahteva minimum performansa i memorijskog prostora vašeg telefona
  • Kada se instalacija završi, kliknite na dugme “Open” (otvori). Ono što svi novi igrači primete jeste da je aplikacija gotovo identična veb sajtu i o tome ćemo pričati sada malo detaljnije

android kladionice

Bonusi i promocije Pinnbet kladionice

U nastavku koji slijedi donosimo tablicu s nekim od popularnijih bonusa i promocija koje nudi kladionica Pinnbet.

vrsta bonusa

iznos bonus za kasino

iznos bonus za sport

zahtjevi za klađenje

Bonus dobrodošlice

2000 rsd

2000 rsd

30x

Bbonus ponedjeljak

20.000 dinara

30x

Bonus dobrodošlice za preuzimanje aplikacije

4.000 rsd

4.000 rsd

30x

10x VEĆA MAKSIMALA

5.000.000 dinara!

30x

Kao što možete da vidite, Pinnbet nudi atraktivne bonuse za novoregistrovane igrače, ali i za sve one koji su već neko vreme prisutni na Pinnbet online. Zahtevi za klađenje su relativno visoki, no zato su i vrednosti bonusa koje možete da osvojite jednako primamljivi.

Rezime Pinnbet Andorid aplikacije

Iako ovde pišemo o recenziji Pinnbet Andorid aplikacije, moramo spomenuti da su oni tek u procesu razvoja sopstvene aplikacije za iOS uređaje. Ukoliko ste njihov korisnik i dalje morate da idete preko njihovog veb sajta za sve igre.

Ali možete da napravite prečicu koja će vam stojati na početnom ekranu telefona. iOS korisnici, potrebno je samo da odete na njihov veb sajt, kliknete na označeno polje i pitaće vas “Add to home screen” ili (Dodaj na početnu stranicu).

Sada je vreme da vam kažemo da je Pinnbet kladionica dosta mlada i koja se tek probija na tržište igara na sreću u Srbiji. Od sportova za sada imaju u ponudi one standardne: fudbal, košarka, tenis, rukomet, hokej i specifičnije sportove koje su skoro dodali: pikado, odbojkam bejzbol i specifičniji tipovi klađenja na košarku.

Pored toga što još uvek razvijaju aplikaciju za iOS sisteme, ponuda igara im je za sada skromna. Što nije nužno loša stvar, pogotovo za početnike u klađenju. Iz prve bih vam Pinnbet kladionicu preporučio upravo zbog toga.

Takođe, ne morate sami da se snalazite i da navigujete po prebogatom sadržaju ostalih kladionica, već se Pinnbet i dalje više fokusira na komunikaciju uživo sa svojim novim igračima. Dodatan plus je što im je korisnička podrška najviše hvaljena od svih ostalih. Njih možete preko telefona i mejla lako da dobijete ili da odete do najbliže Pinnbet kladionice.

Novine i konkurencija su uvek dobra stvar za potrošača i jedva čekamo šta dalje razvijaju u Pinnbet-u!

Od idućeg puta. Sportski pozdrav!

 

Čitaj više

Pinn Bet Srbija recenzija
Pinn Bet kladionica proces registracije
Kako se kladiti na konačan ishod

Autor
Ilija Milošević
Rođen u Nišu, 4 godine iskustva sa pisanjem sadržaja o klađenju. Teme koje pokrivam su saveti za klađenje, recenzije kladionica i kazina koje posluju u Srbiji i inostranstvu, kao i najava sportskih događaja
Rejting ovog članka
5/5
1 glas
FAQ. Najčešće postavljena pitanja