Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Pinn Bet Srbija kladionica proces registracije

Biamobet registracija

Da biste mogli da se kladite i da iskoristite sve funkcije na sajtu pinn bet kladionice, potrebno je da se registrujete kod njih. Na prvi pogled, proces registracije izgleda uobičajeno i jednostavno, kao i kod svih ostalih kladionica na teritoriji Republike Srbije. Međutim, ako mislite da vas čela lagan posao sa otvaranjem naloga u pinn bet kladionici, grdno se varate.

Koncept pinn bet kladionice nam se nije dopao, i u suštini nam nije bio jasan, pogotovo kada govorimo o registraciji naloga, koju je moguće završiti samo u njihovim poslovnicama. Sa ovim postupkom, pinn bet omalovažava klađenje na mreži i time uskraćuje mogućnost korisniku, koji je želeo da otvori nalog kod njih, da sa bilo koje lokacije obavi ceo proces registracije.

Ako želite da kreirate nalog u Pinn bet kladionici, sledite naša detaljna uputstva u nastavku:

  1. Otvorite zvaničnu stranicu (pinnbet.rs) i kliknite na zelenu karticu “Registracija” u gornjem desnom uglu sajta;
  2. Klikom na dugme, otvara vam se prozor odnosno obrazac za registraciju, koji je jednostavan za popunjavanje;
  3. Neophodno je da popunite sva prazna polja u obrascu koji uključuju vaše lične podatke (ime, prezime, pol, matični broj, broj lične karte, adresa, grad, broj telefona i datum rođenja), kao i korisničke podatke (korisničko ime, lozinka i e-mail adresa);
  4. Kada popunite sve osnovne podatke (označene *), morate da izaberete i uplatno mesto, a zatim kliknite na zeleno dugme “Registracija”;
  5. Kada ste poslali popunjen obrazac za registraciju, nećete dobijati nikakav link putem e-mail adrese za aktiviranje naloga ili slično tome, već ćete sve te radnje morati da obavite u nekoj od pinn bet poslovnica sa nekim od vaših važećih dokumenata (lična karta ili pasoš), gde će radnik verifikovati i aktivirati vaš nalog.

 

Kako da napravim prvi depozit u Pinn bet kladionici?

Sektor u kojem nas je Pinn bet takođe razočarao je bankarski deo, odnosno opcije uplate i isplate. Naša glavna tema u ovom odeljku je depozit, s obzirom da se radi o tome kako da napravite prvi depozit u pinn bet kladionici. Dakle, uplata depozita na vaš pinn bet nalog je komplikovana, kao i proces registracije. Ova kladionica podržava samo jedan način plaćanja, i za uplate i isplate, a to je u njihovim poslovnicama. Svakako je ovo loša strana kladionice i nije ni čudo što ne dobijaju veću popularnost među online igračima. Naša preporuka vezano za ovu temu je da, istog trenutka, kada budete otišli u nekoj od pinn bet poslovnica za aktiviranje naloga, položite i prvi depozit, kako ne biste gubili vreme – s obzirom da je to jedini način kako da započnete avanturu klađenja u ovoj kladionici.

 

Kako da isplatim sredstva sa svog Pinn bet naloga?

Kada ste napravili dobitak, sada želite da znate kako da zatražite povlačenje sredstava u pinn bet kladionici, zar ne? Kao i sa uplatom, isplata sredstava zahteva da ponovo obiđete neku od njihovih poslovnica. Pre nego što neku od njih posetite, moraćete da kreirate odnosno zakažete isplatu na sajtu. Kada to uradite, pojaviće vam se šifra isplate na ekranu, koja predstavlja vaš pin kod. S tim pin kodom i vašim ličnim dokumentom (lična karta ili pasoš) odlazite u poslovnici pinn bet kladionice i podižete novac.

 

Ukupan utisak

Pinn bet kladionica postoji više od jedne decenije. Kada je osnovana 2012. godine, kladionica je dobijala velike prognoze da postane vodeća za sportsko klađenje na teritoriji Republike Srbije, ali sa pojavom klađenja na mreži, još uvek stoje u godini osnivanja bez znakova napretka. Pinn bet kladionica nudi jedne od najjačih kvota u zemlji sa solidnom ponudom sportova. Ipak, predstoji im dug put za napredak u nekim sektorima, koji su bitni za klađenje na mreži. Njihova veb stranica za desktop računare je zbunjujuća i izgleda staromodno. Otvaranje naloga, kao i bankarske opcije je moguće izvršiti samo u njihovim poslovnicama, što je ogroman minus.

 

Čitaj više

Pinn Bet Srbija recenzija
Pinnbet kladionica Android aplikacija
Neteller Srbija klađenje: Sve što treba da znate

Autor
Aleksandar Bunić
Dugogodišnje iskustvo u svim sferama klađenja. Aktivno se bavi sportom(biciklizam, fudbal). Učesnik mnogobrojni sportskih turnira. Autor na stranici kladionice.tv. Dugogodišnji tipster na Danskoj stranici za sportske tipove. Dokazao je svoje vještine kao tipster, autor i igrač.
Rejting ovog članka
5/5
1 glas