Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Pinn Bet sportska kladionica online Srbija sajt – klađenje 2024

2.8/5
Prednosti
  • Sajt dostupan na 7 jezika;
  • Uživo klađenje;
  • Širok izbor opcija za klađenje;
  • Visoki koeficijenti (kvote);
  • Mobilna aplikacija;
Minusi
  • Registracija naloga samo u poslovnicama;
  • Ne postoji bonus dobrodošlice;
  • Izgled sajta je zastareo;
  • Uplata/Isplata sredstava samo u poslovnicama;

Pinn Bet je kladionica sa dugogodišnjim iskustvom na srpskom tržištu, a u Januaru ove godine, brend je proslavio decenijsko postojanje, s obzirom da posluju od 2012. Godine. U vlasništvu je firme “PinnBet D.O.O. Beograd” i kladionica ima samo jednu licencu, a to je licenca države Republike Srbije. Pinn Bet je odlučan da ostavi trag u industriji klađenja, a o tome govori podatak da su rasprostranjeni širom Srbije sa preko 150 ekspozitura. I pored toga što se njihova zastupljenost širi iz dana u dan, stiče se utisak da menadžment ove kompanije nije previše ambiciozan za unapređenje, pogotovo kada je reč o online klađenju, s obzirom da je ono još uvek na najnižem nivou. Ako želite detaljan pregled Pinn Bet kladionice, onda nastavite da čitate ovaj članak.

 

Proces registracije Pinn Bet Srbija

Već na prvom koraku do otvaranja naloga nailazimo na poteškoće. Naime, radi se o tome da je proces registracije u Pinn Bet-u previše komplikovan i zastareo, u odnosu na ostale kladionice na teritoriji Republike Srbije, pa je to još jedan od razloga zašto ovaj brend “stoji u mestu”.

Dakle, ako želite da dobijete pristup svim funkcijama koje pruža Pinn Bet kladionica, moraćete da se registrujete. Iako proces registracije izgleda jednostavno na prvi pogled, zapravo, biće vam potrebno najmanje nekoliko sati da isti završite. Međutim, naš zadatak je da vam predstavimo svaki detalj na najbolji mogući način, a mi ćemo se potruditi da to ispunimo.

Kada uđete na Pinn Bet-ov sajt (pinnbet.rs), potrebno je da kliknete na dugme “Registracija” da bi ste počeli proces. To je zeleno dugme sa belim slovima u gornjem desnom uglu ekrana. Na sredini ekrana će se pojaviti obrazac za registraciju, koji je neophodno popuniti ga sa vašim ličnim podacima, kao što su ime, prezime, pol, JMBG, broj lične karte, adresa, grad, broj telefona i datum rođenja, ali i sa vašim podacima za korisnički nalog (korisničko ime, lozinka i e-mail). To nije sve, jer ćete pri popunjavanju formulara morati da unesete i “uplatno mesto”, što znači da je potrebno da odete u najbližoj poslovnici sa nekim ličnim dokumentom (lična karta ili pasoš), da biste potvrdili svoj identitet i završili verifikaciju naloga.

Pinn Bet, Kladionice.tv

 

Bankarske opcije Pinn Bet Srbija

Još jedan segment u kome nas je Pinn Bet kladionica razočarala je bankarski deo, odnosno opcije uplate i isplate sredstava. Generalno, kladionice na teritoriji Republike Srbije kubure sa manjkom opcija uplate i isplate sredstava, ali uprkos tome, treba imati u vidu da gotovo sve srpske kladionice pružaju makar mogućnost uplate platinum karticama, ili uplatom preko uplatnice (u banci ili pošti).

Međutim, to nije slučaj i kod Pinn Bet kladionice, koja nema ni jednu pomenutu opciju, a jedini način da izvršite uplatu sredstava na vašim online računima je odlazak u najbližoj poslovnici sa ličnom kartom. S obzirom da je danas 21. vek, apsolutno nam nije jasna ova politika Pinn Bet kladionice, a iskreno se nadamo da će se oni u bliskoj budućnosti poboljšati u tom pogledu, jer sa ovakvom uslugom, ovaj kladioničarski brend sasvim sigurno gubi veliki broj igrača.

Isti je slučaj i sa procedurom isplate sredstava, koja je takođe komplikovana u Pinn Bet-u. Naime, igrač koji želi da povuče sredstva mora prvo najaviti podizanje sredstava, klikom na opciju Isplata. Zatim u polje Iznos unosi cifru koju želi da povuče, a nakon toga klikom na opciju Kreiraj, zakazuje isplatu. Na ekranu sajta će se pojaviti šifra isplate, kao i niz cifara koji predstavlja pin kod tiketa, koji je potrebno zapisati na papiru ili telefonu, kako biste mogli da podignete najavljeni iznos u nekoj od poslovnica.

 

Bonus dobrodošlice Pinn Bet Srbija

U današnje vreme, broj kladionica je u stalnom porastu u svetu, a i na teritoriji Republike Srbije, pa ukoliko kladionica ne pruža svojim korisnicima neki oblik promocije, ona jednostavno ispada iz konkurencije i samim tim, neće privlačiti nove korisnike odnosno zadržati stare. Razlog zašto većina kladioničarskih kompanija nudi bonuse je da pridobije nove korisnike da ih izaberu u odnosu na konkurenciju, što je i logično.

Međutim, Pinn Bet kladionica će, naše čitaoce, razočarati i u ovom segmentu, s obzirom da ova kompanija ne nudi nikakav bonus dobrodošlice novim korisnicima, u trenutku pisanja recenzije. To možda zvuči iznenađujuće za ovu kladionicu, ali ovaj brend ima neku svoju politiku i oslanja se na široku rasprostranjenost na teritoriji Srbije. Ipak, u ovom trenutku smo pronašli dve dostupne promocije na sajtu Pinn Bet kladionice, a to su:

BONUS DO 400% – Ova promocija se odnosi na uvećanje kvote prilikom igranja tiketa iz standardne ponude, klađenja uživo i mix ponude. To znači da što više odigrate utakmica na tiketu, to vam kladionica daje veći bonus na potencijalni dobitak. Za ostvarivanje minimalnog bonusa od 3% morate priložiti najmanje pet utakmica na tiketu, dok za maksimalan bonus od 400%, neophodno je staviti čak 35 utakmica. Takođe, postoje ograničenja u vidu minimalne kvote na tiketu, što znači da kvota ne sme biti manja od 1,25. Takođe, postoji i Happy hour bonus, koji je sličan kao i prethodno pomenuti.

 

Sportsko klađenje Pinn Bet Srbija

Kakve god nedostatke Pinn Bet imao, njihova ponuda sportskih događaja je sasvim skromna, kao i širok izbor opcija za klađenje. Kladionica vam omogućava da se kladite na popularne sportove – fudbal, košarka, tenis, hokej, rukomet, a i manje popularne kao što su odbojka, bejzbol, vaterpolo i pikado. Dakle, u ovoj kladionici možete pronaći utakmice iz najnižih Engleskih i Nemačkih liga, pa sve do manje popularnih afričkih liga – Malavi, Zambija itd. Osim toga, ne treba izostaviti specijali koje nudi ova kompanija, pa tako za Fudbal možete priložiti opklade u vidu – Ukupno kornera, ukupno žutih kartona, penal (DA/NE) i dr., kao i Košarkaški specijal, gde možete pronaći veliki izbor kao što su – Pobednik serije u NBA ili Evroligi itd. Odeljak za uživo klađenje u Pinn Bet kladionici sadrži preko 300+ događaja dnevno. Možete se kladiti na više od 80 fudbalskih tržišta.

Ako postoji nešto po čemu je Pinn Bet kladionica dobro poznata, onda su to njihovi koeficijenti odnosno kvote. Ova kompanija ima neke od najkonkurentnijih margina u onlajn klađenju u zemlji, a njihove kvote su među najboljima na sprskom tržištu. To znači da Pinn Bet kladionica sve nedostatke opravdava putem dobrih koeficijenata.

Pinn Bet, Kladionice.tv

 

Rezime Pinn Bet Srbija

Uprkos tome što se Pinn Bet razvio relativno brzo na teritoriji Srbije, po svemu prikazanom do sada, predstoji im dug put da se popnu na planinu u vidu njihovog poslovanja, jer sa ovakvim ne mogu opstati na tržištu. U Pinn Bet kladionici, pored nedostatka bankarskih opcija (platne kartice i dr.) i komplikovanog procesa registracije, takođe nije dostupna mobilna aplikacija za korisnike iOS operativnog sistema. Na sajtu je dostupna 7 jezika koje možete izabrati, uključujući i Srpski, što je i logično, a korisničku podršku putem telefona ili e-maila možete kontaktirati od 08.00 do 23.00h.

 

Čitaj više

Pinnbet kladionica Android aplikacija
Pinn Bet kladionica proces registracije
Neteller klađenje u Srbiji: Sve što treba da znate