Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Mozzart sportska kladionica online Srbija sajt – klađenje 2024

5/5
Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Bonus
50,100,200% Bonusa na 1. 2. i 3. depozit
Mozzart se trudi da obraduje sve novoregistrovane igrače koji su otvorili novi nalog sa svojim bonusom dobrodošlice. U ponudi je…
Prednosti
 • Srpska i MGA (Malta Gaming Authority) licenca
 • Specijal Igrači (Košarka) svaki dan
 • Alternativni hendikep u košarci i tenisu
 • Klađenje na kartone i kornere
 • Dostupni Live Stream-ovi
 • Visoki limit dobitka
 • Visoki bonusi dobrodošlice
 • Korisnička podrška je dostupna 24/7
 • Više od 10,000 događaja uživo mesečno
 • Veliki izbor Casino igara
 • Mobilna aplikacija za Android i iOS uređaje
Minusi
 • Niže kvote nego Evropska konkurencija
 • Mali broj metoda za depozit i povlačenje sredstava
 • Ne postoji Azijski hendikep
 • Ne postoji Cash Out opcija
 • Ne postoji specijal za igrače (Fudbal)
 • Raspolažu sa manje od 15 sportova

Mozzart online sportska kladionica ukratko

Kladionica Mozzart je svoja vrata na tržištu otvorila davne 2001. godine sa glavnim središtem u Srbiji, a od tada pa do danas kladionica se smatra velikim liderom u oblasti igara na sreću i sportskog klađenja kako na teritoriji Srbije, tako i u ostalim zemljama Jugoistočne Evrope, a do nedavno su proširili svoju platformu i sada raspolažu sa preko 60 zemalja. Sa svojim uspešnim poslovanjem i radom, Mozzart se može pohvaliti sa dugačkim spiskom sponzorstava kako fudbalskih, tako i košarkaških klubova u Srbiji, među kojima su zvanični sponzori Crvene zvezde, Partizana, kao i košarkaške reprezentacije Srbije.

Na samom početku, Mozzart je bio isključivo fokusiran samo na domaće tržište, a nešto kasnije i sa svojom online stranicom za sportsko klađenje. Međutim, tokom godina redovno su pratili dešavanja u Evropskoj i svetskoj industriji, a samim tim osvajali regione. Dakle, osvojiti globalno tržište san je svake kladionice, kako u razvijenim zemljama, tako i u  našem regionu, ali taj ambiciozan plan retko kome je uspeo. Ipak, ključni faktor za kladionicu se dogodio 2019. godine, kada je Mozzart otvorio svoje središte na Malti i dobio MGA (Malta Gaming Authority) licencu, a takođe je dobio lokalne dozvole u Keniji, Nigeriji i Rumuniji.

 

Mozzart Srbija ponuda

Ono što je takođe veoma bitno za kladionicu Mozzart je činjenica da se nisu suočavali sa većim problemima sa igračima, pa nije ni čudo što se smatraju jednom od najrespektabilnijih i fer kompanija. U ovom trenutku kladionica Mozzart uživa veliko poverenje kod igrača, a to je uglavnom zbog ogromnih suma kod maksimalnih isplata.

Ono što takođe ovaj brend nudi svim kladioničarima dostupnih zemalja je veliki broj opcija za klađenje, interesantnu platformu za uživo klađenje, kao i zanimljive bonuse kladionica i promocije, a još važnije je to što ovaj sajt takođe nudi gledanje velikog broja utakmica Uživo! Osim sportskog klađenja, na stranici ove kompanije možete uživati i u online kazinu, odnosno velikom broju slotova, ruleta, lotto igrama, Lucky Super 6 odeljku, kao i odeljcima za promocije i virtuelne sportove. Sa vremena na vreme možete sigurno pronači neku specijalnu ponudu pa Mozzart postaje i kladionica za Trke konja ili Boks.

Što se tiče dizajna Mozzart stranice, on je diskretan i prijatan u svakom pogledu, a dominira nijansa tamno plave koja je prijatna za oči, a pored tamnije, postoji i svetlija tema, što treba pohvaliti u svakom slučaju. Koliko je ova kompanija vodila računa o svojim korisnicima i svakom detalju govori podatak da je sajt moguće koristiti u šest (6) jezika (Srpski, Engleski, Nemački, Makedonski, Albanski, Hrvatski, Španski i Finski).

Osim prijatnog vizuelnog efekta stranice, svakako treba pohvaliti činjenicu da nema napadnih banera i reklama, te da je sve vrlo diskretno i kompaktno upakovano sa mogućnošću povećavanja i smanjivanja fontova po želji korisnika. Lako je kretati se stranicom pomoću pametnog telefona, a takođe postoji mobilna aplikacija za Android i iOS uređaje koja spada u najbolje mobilne aplikacije za klađenje u Srbiji. Korisnička podrška je dostupna 24/7, na srpskom i engleskom jeziku, putem e-mail i Live chat.

Mozzart kladionica ima ogroman broj uplatnih mesta i lokala širom Srbije i njihova uplatna mesta vrlo su popularna za boravak i gledanje utakmica. Maksimalna isplata u Mozzart kladionici je najveća u Srbiji i ide do 50 miliona dinara.

 

Proces registracije za Mozzart Srbija

Ako vam je ova kladionica postala već uzor nakon uvoda i ako želite da proverite svoje znanje i okušate sreću, prvi korak je svakako registracija, koja ne može biti jednostavnija! Ceo proces registracije je pojednostavljen i brz, te ćete za nekoliko minuta postati registrovani korisnik sportske kladionice Mozzart. A detaljno ćemo vam objasniti kako se registrovati u kladionici Mozzart – korak po korak.

Mozzart, Kladionice

Korak 1: Prilikom pristupa početnoj stranici Mozzart kladionice, u gornjem desnom uglu ekrana se nalazi dugme “Registruj se (Register)”.

Korak 2: Nakon pritiska tog dugmeta, automatski će vam se otvoriti formular za registraciju, u kome je potrebno uneti osnovne podatke: korisničko ime, e-mail, lozinku, ime i prezime, datum rođenja, zanimanje, adresu, broj telefona itd.

Korak 3: Kada ste popunili sva tražena polja u formularu, potrebno je da zatražite aktivaciju naloga, klikom na dugme “Otvori nalog”. Nakon toga, dolazimo do pretposlednjeg koraka za aktivaciju naloga, u kojem vam kladionica šalje aktivacioni link putem vašeg e-maila.

Korak 4: Kada dobijete aktivacioni link putem e-maila, potrebno je da kliknete na taj link i nakon što se ulogujete na vaš nalog potrebno je da kliknete na opciju “Započni klađenje” kako biste dovršili registraciju. To je ujedno i poslednji korak ka registraciji naloga na kladionici Mozzart.

Korak 5: Kada ste se uspešno registrovali, dobijate pravo na klađenje, ali da bi bili u mogućnosti da povučete sredstva (novac) sa svog naloga, potrebno je da završite verifikaciju ličnih podataka, odnosno poslati fotografiju obe strane vaše lične karte, koja će vam nakon toga omogućiti potpunu funkcionalnost vašeg korisničkog naloga.

 

Uplata i Isplata Mozzart Srbija

Što se tiče načina uplate i isplate, Mozzart nije želeo da svoje korisnike razočara ni u jednom segmentu, pošto svojim korisnicima nude dovoljan broj depozitnih i isplatnih metoda. Što se tiče depozita, minimalni iznos uplate se kreće od 100 RSD do 1.000 RSD, u zavisnosti od izabrane opcije plaćanja. Dakle, kao i u većini online kladionica, igrači odnosno korisnici mogu svoja novčana sredstva uplatiti na sledeći način:

 • platnim karticama (Visa, Maestro, Mastercard i Dina);
 • putem bankovne transakcije u banci ili pošti;
 • iPay elektronskim novcem ili
 • u nekoj od poslovnica Mozzart kladionice.

U poslednje vreme, mnogo češće se koriste različite forme elektronskih novčanika poput Skrill-a, Netteler-a itd. Tu mogućnost uplate/isplate novačnih sredstava preko e-novčanika su uvele mnoge svetske online kladionice.

Mozzart, Kladionice

Međutim, ovakav način uplate/isplate novca još uvek nije dostupan na našim prostorima, ali to ne znači da neće biti u bliskoj budućnosti, posebno kada je u pitanju kladionica Mozzart.

Što se tiče isplate novca u Mozzart kladionici – trenutno postoje dva načina isplate sredstava, moguće je zatražiti isplatu u nekoj od poslovnica u vašoj blizini, ali neophodno je unapred najaviti. Pored tog načina isplate, moguće je prebaciti novčana sredstva sa vašeg Mozzart računa na Vaš tekući račun putem bankovne transakcije.

 

Mozzart Srbija sportsko klađenje i kvote

Kvote u Mozzart su često vrlo dobre na favorita, i akcija kada daju najveće kvote na svetu zapravo je i tačna jer Mozzart svakog dana ima u ponudi kvote koje su veće čak i od azijskih kladionica. Naravno, donekle se sugeriše šta ćete igrati ali za one koji upravo žele da se klade na taj tim dobiće najjače kvote u tom trenutku na tržištu.

 

Bonus dobrodošlice Mozzart kladionica

Bonus kladionice Mozzart je jedan od možda i najboljih u regionu. Trenutno je aktuelan bonus koji vam može doneti do 1000% bonusa do maksimalnih 100.000 RSD. Ono što je posebno zanimljivo kod ovog bonusa je da se njegov iznos određuje točkom sreće. Naime, kada regustrujete svoj nalog i uplatite prvi depozit od najmanje 500 RSD, pojaviće se točak sreće koji treba da zavrtite. Iznos bonusa se određuje poljem na kojem se zaustavi točak sreće. Najmanji bonus koji možete ostvariti je 250 RSD (npr. 50% bonusa na depozit od 500 RSD) pa sve do 1000% do 100.000 RSD, a njegovo trajanje je 30 dana.

Još jedna odlika ovog bonusa je ta da ga možete iskoristiti za sportsko klađenje ili slot igre, u zavisnosti za koju se opciju odlučite. Kada se jednom opredelite kako želite da koristite svoj bonus, tu odluku ne možete više menjati. Sve o tom Bonusu možete saznati na samom sajtu i najpre obratite pažnju na to koji su uslovi za obrt i kakav je rok za ispunjenje Bonus uslova. Osim toga Mozzart ima i veliki broj promocija kojim izlazi u susret starim mušterijama. Klađenje na fudbal sa svim mogućim bonusima može biti jako isplativo.

 

Zaključak Mozzart online kladionica

Ovo je jedna od najboljih kladionica u Srbiji ali i na Balkanu po skromnom mišljenju angažovanih na Kladionice TV Osim Srbije posluju u još nekoliko zemalja, imaju ogroman radni kolektiv koji je zaposlen u različitim segmentima biznisima. Po svemu viđenom do sada ovo je vrlo profesionalna kompanija koja ulaže u marketing i u iskustvo svojih korisnika i sigurno smo da će i dalje imati veliko prisustvo kada je klađenje na ovom prostoru u pitanju.

 

Čitaj više

Potpuni proces registracije za kladionicu Mozzart Srbija
Mozzart Bet Android Mobilna Aplikacija
Bonus Dobrodošlice Mozzart Srbija
Mozzart Bet iOS Mobilna Aplikacija

FAQ. Česta pitanja