Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Koji je Najbrži Način da Proverite Status Svog Tiketa?

provera tiketa, kladionice.tv
Rang Kladionica Rating Bonus Uzmi bonus
1
4.5/5
100% Bonusa na prvi depozit do 50.000 dinara
Kladi sePročitaj recenziju
2
5/5
OSVOJI PONUDU DOBRODOŠLICE DO 22.500 RSD!
Kladi sePročitaj recenziju

Od fizičkog odlaska u kladionicama kako biste proverili status svog tiketa i brojali minute do poslednjeg zvižduka. Sada je omogućeno da sve to uradite putem naloga i mobilnih telefona. Koliko se kladionice razlikuju po pitanju efikasnosti provere tiketa?

Kako su sve kladionice manje ili više pratile talas velikih promena digitalizacije svih usluga, provera tiketa je jedna od ključnih stavki koje su važne nama igračima.

Kvote se menjanju veoma brzo i dodatna opcija klađenja uživo je samo jedan od faktora koji utiču koliko su kladionice prilagodile pogodnosti provere tiketa.

Daleko smo dogurali od ručnog premotavanja teleteksta kada ste morali dva do tri puta da proverite da li ste zaista pogodili dobar tip i da vas Lacio nije izneverio!

Zato su uvedeni sistemi unutar vaših naloga u kladionicama koji automatski računaju, ažuriraju i govore o statusu vašeg tiketa.

Međutim, nisu sve kladionice u Srbiji uvele identične promene kada proveravate svoj tiket. Postoji niz nijansi koje odlučuju da li će vama odgovarati ova ili ona kladionica.

Pročitajte više u našoj podeli kladionica.

MaxBet Provera Tiketa

Jedna od najpoznatijih kladionica na našem regionu se dodatno posvetila da vam opcija provere tiketa teče glatko.

Uslov onlajn provere tiketa u MaxBet kladionici je da imate napravljen nalog, ali to je uslov i za sve ostale, što nije čudno.

Postoje dve opcije. Ukoliko ste tiket uplatili u ekspozituri kladionice, na samom tiketu se nalazi PIN i broj tiketa. Sve što morate da uradite jeste da u opciji “Status tiketa” unesete ove brojeve i videćete da li ste baš danas srećni dobitnik. Druga opcija je putem mobilne aplikacije, koja je pritom odlično urađena gde možete da imate kratak pregled vaših odigranih parova i provera tiketa je nikad lakša.

Soccer Provera Tiketa

Još jedna poznata kladionica koja se malo drugačije posvetila ažuriranju metode provera tiketa.

Kada napravite nalog, sa desne strane početnog menija Soccer kladionice se nalaze dva odeljka: “Tiket” i “Status Tiketa.”

Kada odigrate željene parove i tipove, na odeljku “Tiket” će vam se pojavljivati vaši željeni ishodi. Kada uplatite tiket, potrebno je par sekundi da proverite ukoliko se potvrdi da li je validiran i u sistemu kladionice.

Odmah ispod ovog odeljka se nalazi “Status Tiketa” gde možete vrlo jasno da vidite status provere tiketa koji su čak naznačeni različitim bojama u zavisnosti da li je tiket izmenjen, dobitan ili gubitan.

Meridian Provera Tiketa

Kladionica Meridian je već na sasvim treći način pristupila ovome. Meridian provera tiketa se nalazi takođe na vašem nalogu sa leve strane na odeljku “Moji tiketi”

Verovatno su najdetaljnije razložili način provere tiketa tako što možete podešavati po datumu, vremenu i od skoro je uvedena opcija da stavite koje razdoblje između datuma želite da vam se prikaže.

Detaljna provera tiketa je odmah ispod obeleženih polja sa objašnjenjima u različitim bojama da li je vaš tiket dobitan, gubitan ili još uvek otvoren.

Balkan Bet Provera Tiketa

Kladionica Balkan Bet je u poslednje vreme dosta uložila u opštu funkcionalnost njihovog vebsajta, gde ubrajamo i proveru tiketa.

Kada se ulogujete na svoj nalog, odmah sa desne strane vam se nalaze opcije vašeg tiketa u specifičnim odeljcima - Kombinovani i Sistem.

Ukoliko želite da proverite status svog tiketa, samo upišite kod koji se nalazi takođe odmah ispod Tiket sistema u odejlku “Provera Tiketa.”

Admiral Bet Provera Tiketa

Provera tiketa u Admiral Bet kladionici se ne razlikuje drastično od drugih. Jedino su drugačije dizajnirali gde se nalazi opcija za proveru tiketa.

Uglavnom smo navikli da nam se sa leve ili desne strane nalazi tiketi kada igramo parove i odmah ispod toga je opcija provere tiketa.

U Admiral Bet kladionici je drugačije, jer vam se odigrani parovi, status tiketa i provera tiketa nalazi ispod glavnog dela vebsajta. Međutim, odlično su uklopili u opštu funkcionalnost, jer kada skrolujete ili klikćete na odigrane parove, status tiketa se ukloni kako vam ne bi smetao i uklanja mogućnost da napravite grešku.

Autor
Strahinja Krstić
Psiholog u marketingu. Iskustva u pisanju sam stekao u različitim industrijama i uvek prilazim sa iste tačke: "Šta je to što čitaoca ili klijenta najviše zanima?" Tim pristupom možemo da razmišljamo iz njihove perspektive i pišemo kao da se direktno njemu obraćamo, 1 na 1.
Rejting ovog članka
4/5
1 glas