Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Šta je Betbuilder i kakve su mogućnosti?

Betbuilder, kladionice.tv

Mnogo toga se promenilo u industriji sportskog klađenja, od davne 1996. godine (ako ne grešim) kada je pokrenut prvi sajt za klađenje na mreži. U današnje vreme, kladionice se bukvalno takmiče jedna protiv druge na razne načine kako bi pridobile nove korisnike, a pritom zadržale već postojeće.

Kladionice na mreži na teritoriji Republike Srbije, a i širom sveta ulažu dosta truda kako bi svojim korisnicima omogućile mnogo zabave na njihovim platformama, nudeći razne bonuse dobrodošlice, primamljive promocije, ali i brojne alate i funkcije koje omogućavaju igračima da steknu bolje iskustvo u sportskom klađenju, a samim tim i veće šanse za dobitak. Jedna od takvih koja se nedavno pojavila na našem tržištu sportskog klađenja je funkcija koja se naziva „BET BUILDER“. Sa ovom zanimljivom funkcijom, igrači imaju mogućnost da naprave više opklada u okviru jednog istog događaja i na taj način povećaju kvotu na tiketu. Detaljnije o Bet Builder-u, kao i odgovore na pitanja kako se koristi i funkcioniše možete pronaći u nastavku.

Betbuilder, kladionice.tv

 

Bet Builder u Meridian Bet

Nakon kratkog uvoda, sada je vreme da vam predstavimo ovu zanimljivu funkciju koja je privukla pažnju mnogim igračima za vrlo kratko vreme. Neophodno je, pre samog početka, naglasiti da Bet Builder funkciju ne treba mešati sa opcijom „Zahtevaj opkladu“, obzirom da im je struktura potpuno drugačija. Da bi ste položili opkladu preko funkcije „Zahtevaj opkladu“ potrebno je da ispunite određene uslove same opcije koji bi vam oduzeli mnogo vremena. Za razliku od te funkcije, Bet Builder je mnogo lakši za korišćenje nego što možete da zamislite.

U svetu sportskog klađenja, funkcija Bet Builder je predstavljena 2018. godine, dok je na našem tržištu stigla pre godinu dana. Meridian bet je prva sportska kladionica koja je svojim korisnicima omogućila ovaj kladioničarski i svetski „hit“. Bet Builder opcija u Meridian bet kladionici omogućava igračima da kreiraju svoj listić pre ili posle meča. Funkcija se isključivo odnosi na fudbalske utakmice, što znači da je nećete pronaći u nekom drugom sportu, makar ne na sajtu Meridian bet kladionice. Jednostavno izaberite dostupna tržišta za klađenje, dodajte ih na vašem tiketu i Meridian bet će vam automatski izračunati vašu ukupnu kvotu. Ono što takođe treba reći je da morate dodati najmanje dva tržišta za jedan fudbalski događaj u vašoj opkladi.

 

Kako koristiti Bet Builder u Meridian Bet?

Sada sledi možda i najzanimljiviji deo, a to je kako koristiti ovu funkciju koja je „kupila“ veliku većinu igrača u svetu, a i kod nas. Kao što smo i rekli, korišćenje ove sjajne funkcije je prilično jednostavno i naprosto ćete uživati dok dodajete selekcije na vašem listiću.

Najpre je potrebno je da se ulogujete na vašem nalogu u Meridian bet kladionici – ako nemate nalog, otvorite ga vrlo jednostavno u par koraka. Sada kada ste se ulogovali i pristupili sajtu, izaberite meč iz ponude na kojem želite da se kladite. Na vašem ekranu će se pojaviti polje pod nazivom „BET BUILDER“. Uočićete ga vrlo brzo, obzirom da se pored njega nalazi mali crveni kvadratić sa oznakom „NOVO“. Kliknite na njega.

Pred vama se otvara bogata lista svih dostupnih tržišta koje možete koristiti sa ovom funkcijom, a u donjem delu ekrana se nalazi „zeleni“ kalkulator, koji istog trenutka, kada izaberete željeno tržište, izračunava ukupnu kvotu vašeg tiketa. Na vašem tiketu možete dodati najviše 12 tržišta za jedan fudbalski meč, ali takođe morate dodati najmanje dva kako biste aktivirati Bet Builder funkciju. Ako, u međuvremenu, želite da poništite neko od izabranih tržišta, to možete učiniti na vrlo jednostavan način tako što ćete kliknuti na polje koje ste već prethodno odabrali.

Ako ste zadovoljni ukupnom kvotom, kliknite na „žuto“ polje sa oznakom “Dodaj na tiketu”. Sve što vam preostaje jeste to da unesete željeni iznos i uplatite tiket.

Bet365 betbuilder, kladionice.tv

 

Bet Builder u Bet365

Sa pojavom ove impozantne funkcije koja je ostavila pozitivan utisak, mnogi igrači sada više istražuju koja kladionica nudi Bet Builder opciju, negoli koja kladionica ima bolju ponudu i kvote. Sa Bet Builder funkcijom u Bet365 ćete doživeti posebno iskustvo u sportskom klađenju.

Funkciju Bet Builder u Bet365 kladionici možete koristiti za mečeve koji tek slede, a i za mečeve koji su već počeli, kao i na Meridianu. Ono što Bet365 izdvaja od ostalih platformi jeste to da je funkcija dostupna ne samo za fudbalske mečeve, već ćete je pronaći i u tenisu, košarci, pa čak i u NFL-u (Američki fudbal). Takođe, možete „nazidati“ najviše 12 tržišta iz jednog meča sa ovom opcijom. Ono što treba imati u vidu jeste to da vam opcija Cash Out neće biti dostupna za tiket napravljen preko Bet Buildera.

Hajde da pogledamo primer kako može izgledati tiket korišćenjem Bet Builder opcije na nekom fudbalskom meču.

Primer: Uzećemo meč između Barselone i Almerije (Španska LaLiga).

Mislite da Barselona nema nikakve šanse da kiksne protiv novajlija, posebno imajući u vidu da meč igraju na Kamp Nou. Isto tako, verujete da Barselona ima granitnu odbranu i da bi vrlo lako mogla da njihovu mrežu zadrži netaknutom. Takođe očekujete da bi Katalonci, na čelu sa izvanrednim Poljakom Robertom Levandovnskim, mogli da postignu najmanje tri gola na meču.

Dakle, vaš tiket korišćenjem ove funkcije će izgledati ovako:

 • Konačan ishod: Barselona
 • Oba tima daju gol: NE
 • Barcelona ukupno: Više od 2,5 golova

Same po sebi, ove tri selekcije nemaju preterano dobre kvote, pogotovo pobeda Barselone koja iznosi svega 1,10. Međutim, kada se sva tri tržišta ujedine sa Bet Builder funkcijom dobijate sjajnu kvotu koja se plaća primamljivih 2,64. Dakle, što više selekcija dodate na vašem tiketu, to će vaša kvota biti bolja, a isplata mnogo veća!

 

Bet Builder Ocena

Zaista smo oduševljeni ovom inovacijom u industriji sportskog klađenja tzv. svetskim „hitom“ koji je mnoge igrače kupio, pa sada sa lakoćom možete kreirati „savršen“ tiket bez korišćenje društvenih mreža. Ono što je takođe sjajna stvar jeste da sa Bet Builder funkcijom možete napraviti tiket sa sjajnom kvotom u bilo kom trenutku pre ili tokom meča. Uživo klađenje sa ovom funkcijom je posebno korisno kada možete da predvidite rezultat unapred. Verujemo da će ova savršena funkcija zadovoljiti sve potrebe igrača!

 

Čitaj više

Najbolje kladionice za klađenje na fudbal u Srbiji
Najbolje nove online kladionice u Srbiji 2022
Svetsko Prvenstvo Katar Reprezentacija Srbije grupa i prognoze
Skrill Srbija kao sredstvo plaćanja za strane kladionice
Tipovi

Autor
Aleksandar Krstić
Ja sam Aleksandar. Iza sebe imam dugogodisnje iskustvo u ovom poslu, a vodila me je prvenstveno strast i ljubav prema sportu. Zapravo, gajim veliko interesovanje prema sportskom kladjenju, koji godinama u nazad prikupljam znanje i iskustvo na raznim portalima, forumima, sajtovima itd. Moj glavni cilj je da sa citaocima podelim objektivne i istinite informacije o domacim i stranim kladionicarskim brendovima.
Rejting ovog članka
4/5
1 glas
 • Gde se nalazi opcija Bet Builder na sajtu Meridian bet kladionice?

  Kada pristupite glavnom sajtu kladionice Meridian bet, izaberite bilo koji fudbalski meč. Klikom na meč, otvoriće vam se razne dostupne opcije, tržišta itd., među kojima je i Bet Builder. Vrlo je uočljiv, obzirom da se pored nje nalazi “crveni” kvadratić sa oznakom “NOVO”.

 • Koja tržišta su dostupna kada koristite Bet Builder u Meridian Bet?

  U Meridianu, sa ovom funkcijom, možete koristiti sva popularna tržišta poput konačnog ishoda, više/manje golova, hendikepa, GG/NG i još mnogo, mnogo raznih tržišta. Takođe, tu su i specijali igrača, gde možete da, u vašem Bet Builder tiketu, unesete prvog strelca.

 • Da li Bet Builder mogu koristiti za bilo koji sport?

  Nažalost, NE! Fudbal je jedini sport u kojem postoji ova popularna funkcija, kažemo za kladionice na našem tržištu. Što se tiče Bet365, kod njih možete da pronađete ovu opciju ne samo u fudbalu, već i košarci, tenisu, pa čak i američkom fudbalu (NFL).