Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

BiamoBet – proces registracije

Biamobet registracija

BiamoBet je novija kladionica na domaćem tržišu, ali bez obzira na to uspela je da se popne na visoko mesto kada su u pitanju sportovi i opcije koje nudi. Ova kladionica funkcioniše samo online, a možemo reći da je izgled platforme vrlo moderan i pravo je osveženje.

 

Kako se registrovati na BiamoBet kladionicu

Kako BiamoBet nema uplatna mesta, preko ove platforme možete se kladiti samo online. Naravno, neophodno je da se prethodno registrujete, a ovde ćemo vam u par koraka objasniti ceo proces.

1. Posetite zvaničnu stranicu

Ukoliko još uvek nemate nalog, posetite zvaničnu stranicu ove kladionice kako biste se registrovali.

2. Pronađite dugme Registruj se

U gornjem desnom uglu videćete dugme Registruj se na koje treba da kliknete. Zatim će se otvoriti polje za registraciju, odnosno unos podataka.

3. Popunite podatke

Polje je podeljeno u dva dela, a u prvom delu imaćete ponudu da izaberete jedan od čak četiri bonusa koji se nude. Možete izabrati samo jedan od njih, i njega ćete moći da iskoristite kasnije tokom klađenja. Takođe postoji i opcija bez bonusa, ukoliko ipak iz nekog razloga ne želite bonus. Nakon izbora kliknite na dugme Sledeće.

Zatim sledi drugi deo registracije gde je potrebno da unesete svoje podatke, lozinku, e-mail adresu, birate valutu i zemlju. Kako biste kompletirali proces registracije neophodno je da čekirate polja u dnu, odnosno da označite da se slažete sa uslovima sajta, kao i da potvrdite da imate 18 ili više godina.

4. Kliknite na Prijavi se

Kada ste sve to uradili kliknete na polje Prijavi se, a onda možete da isprobate sreću, ali i znanje u ovoj kladinoci.

 

Šta bi trebalo da znate o BiamoBet uslovima za registraciju naloga

Ono što je glavno, a karakteristično za sve onlajn platforme za klađenje, je to da morate imati minimum 18 godina da biste se registrovali. Klađenje je u našoj zemlji zakonom zabranjeno maloletnim licima, pa je otud i ovaj uslov.

biamobet registracija, kladionice.tv

 

BiamoBet bonusi

Ova kladionica nudi četiri bonusa prilikom registracije, pa svako može da izabere shodno svojim potrebama šta mu najviše odgovara. Možemo slobodno reći da je ova kladionica veoma konkurentna kada je bonus dobrodošlice u pitanju.

  • Prva opcija je bonus dobrodošlice 125% na prvi depozit. Maksimalan iznos bonusa koji možete dobiti ovom opcijom je 600 evra.
  • Možete se odlučiti i za bonus 200% cripto, ukoliko uplatu vršite u kriptovalutama kao što su bitcoin, etherum i ostale.
  • Sledeća mogućnost je 100% Welcome Sport Bonus, koji važi za sportsko klađenje.
  • Poslednja opcija je 60% Welcome Bonus VIP, gde možete dobiti i do 5000 evra, pri čemu je minimalan iznos depozita 500 evra.

 

Problemi koji se mogu javiti prilikom registracije na BiamoBet

Kako je za početak dovoljno da unesete samo e-mail adresu i lozinku, odnosno oskudna je lista podataka koje treba uneti prilikom registracije, možete se kasnije susresti sa zahtevom da date ostale lične podatke, ili da pošaljete lična dokumenta na uvid. Prilikom uplate ili isplate novca, možda će takođe biti potrebno da verifikujete svoj nalog.

 

Opšti utisak o registraciji na BiamoBet

Iako nekima možda nepoznata, BiamoBet kladionica jedna je od konkurentnijih na tržištu kada su bonusi u pitanju. Postoji mogućnost izbora jednog od četiri bonusa dobrodošlice, što je još uvek retkost. Sajt pregledan i modernog dizajna. Narandžasto-crna kombinacija boja, preglednost i dobar raspored, kao i oštrina slike odmah ostavljaju dobar utisak. Vidi se da je dosta uloženo u izgled, kao i da se vodi računa o potrebama korisnika. Proces registracije je izuzetno jednostavan, bez suvišnih detalja i formalnosti, što će se svakako dopasti ljubiteljima klađenja.

 

Čitaj više

Biamo Bet kladionica online Srbija sajt – klađenje 2024
Najbolje nove online kladionice u Srbiji 2024
Kvote za klađenje u Srbiji iz pravog ugla
Najbolje kladionice u Srbiji za Bitcoin depozit i isplatu

Autor
Ognjen Dojčinović
Od malih nogu u sportu. Bogato iskustvo u klađenju, uža specijalnost košarka. Pasionirani ljubitelj iste, kao i Esports-a, medju kojima se izdvajaju Dota 2 i CS GO. Rad da sa drugima podelim svoje informacije i nadam se da nekome mogu biti od pomoći.
Rejting ovog članka
5/5
1 glas