Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se
Očitava. Molimo sačekajte...

Tipovi

(56)
Učitaj više

Najbolji besplatni tipovi za srpske kladioce

Na ovoj stranici sajta Kladionice TV omogućavamo vam pregled najboljih analiza i predikcija za sportske događaje koji predstoje. Naši eksperti će svakodnevno dostavljati najbitnije informacije koje utiču na ishode fudbalskih, košarkaških, teniskih mečeva ali i duela iz raznih drugih sportova. Za svaki tip nudićemo preporuku u kojoj kladionice je najbolje odigrati ali vrlo bitan parametar jeste i Bonus dobrodošlice.

Pored prognoza moći ćete da pronađete i najbolje kvote koje nude kladionice u tom trenutku i tako pametnije uložite svoj novac. Ono što je najbitnije od svege je to da su svi tipovi na ovoj stranici besplatni. Besplatni tipovi za klađenje ne znači i to da su slabijeg kvaliteta jer najbolji tipovi za klađenje su često poklonjeni od strane najboljih eksperta za klađenje. Aplikacije za klađenje će vam biti od velike koristi za efikasnije klađenje tako da probajte da instalirate barem jednu od navedenih.

Tipovi za danas

Svakog dana iz ponude kladionica izdvojićemo mečeve koji su popularni ali i neke ispod radara koji mogu biti odlični tipovi za online kladionicu. Dnevni predlozi za klađenje i free tipovi koji mogu doneti dugoročnu zaradu. Za svakog igrača ponešto, jer ima onih koji vole da se klade na konačne ishode ali igrača koji vole da igraju golove, ili recimo poene igrača. Ovo su 3 sporta na koja najviše obraćamo pažnju.

  • Tipovi danas za fudbal
  • Tipovi danas za košarku
  • Tipovi danas za tenis

Sigurice za klađenje

Iako je ovo reč koja je često zloupotrebeljena, na našem sajtu saznajte njeno prave značenje. Sigurica je tip koji ima visoki procenat verovatnoće za prolaz. Što je ta verovatnoća veća tip je za nas sigurniji. Saznajte šta o tome misle naši eksperti i kako možemo sastaviti dobitan tiket ili odigrati dobitni singl. Free tipovi za sve koji traže siguran dobitak na kladionici.

Sportovi za klađenje

Na našem sajtu moći ćete da nađete mišljenje eksperata za mnoge sportove, prvenstveno fudbal, košarku i tenis ali i neke manje praćene na ovim prostorima ali vrlo popularne za klađenje u svetu kao boks, trke konja, Formulu 1, snuker itd.

  • Kako naći dobar tip na internetu?

    Uglavnom ljudi pretragom pronađu dobre stvari na internetu, ali za dobre tipove neophodno je neko vreme provere. Prateći nekog tipstera mesec ili dva možete steći uvid u rezultate i njegovu veštinu.

  • Ko su dobri tipsteri?

    Dobri tipsteri su oni koji ostvaruju dugoročan profit i prave dobre brojeve na nekoj dužoj vremenskoj distanci. Konzistentnost je prava reč.