Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Najbolje kladionice za klađenje na Trke konja

Vodič kroz klađenje na trke konja i saveti za najbolje kladionice u ovoj disciplini

trkekonja, kladionice.tv

Najbolje online kladionice za Trke konja u Srbiji

Rang Kladionica Rating Bonus Uzmi bonus
1
4.5/5
150% od vaše prve uplate
Kladi sePročitaj recenziju
2
5/5
Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi sePročitaj recenziju
3
4.5/5
100% Bonusa na prvi depozit do 50.000 dinara
Kladi sePročitaj recenziju
4
4.3/5
Bonus 15 000 RSD za prvu uplatu na sportsko klađenje
Kladi sePročitaj recenziju
5
4.5/5
2000 dinara + 200 spinova na prvi depozit
Kladi sePročitaj recenziju
6
4.8/5
Bonus dobrodošlice na prvu uplatu do 12 000 RSD
Kladi sePročitaj recenziju

U Srbiji je tek odnedavno zaživelo klađenje na konjske trke. Jedan od razloga za kašnjenje s disciplinom koja omogućava ogromne dobitke novca je popularnost sporta na našim prostorima.

Nekad se podrazumevalo da su trke konja gospodska disciplina, ali sada dostupnost online klađenja na stranim i domaćim online kladionicama omogućava svima da učestvuju u predviđanju kraljevskih rezultata.

Pored uobičajenog klađenja na fudbal ili na košarku sada se možete kladiti i na konje.

Spisak kladionica za klađenje na trke konja

Većina stranih kladionica odavno pruža mogućnost klađenja na trke konja, naročito kladionice iz Velike Britanije. Englezi ionako smatraju trke konja nacionalnim sportom. Što se tiče domaćih online kladionica, i one su krenule sa popularnim ponudama, a u nastavku ćemo detaljno objasniti šta možete očekivati u kojoj kladionici.

Takođe ćemo se osvrnuti na važne detalje koje bi trebalo imati na umu ako se odlučite za trke konja klađenje.

Najpoznatije online sportske kladionice koje nude klađenje na trke konja su:

 • William Hill
 • Bet365
 • 22bet
 • Meridian
 • Melbet
 • 1xbet

Kako se kladiti na trke konja online?

Baš nam je drago da ste to pitali jer ovaj deo zahteva jako puno istraživanja, učenja, eksperimentisanja i strpljenja. Najiskusniji i oni najuspešniji igrači na trke konja online jednoglasno kažu da bez navedenih akcija nema ni dobre zarade.

Pre nego što odlučite staviti veliku sumu novca na konjske trke online, morate biti svesni koje su sve opcije za klađenje dostupne u ovoj disciplini.

Opcija ima bezbroj, ako ćemo iskreno. Svaka pojedinačna opcija za trke konja klađenje čini zanimljivim jer se međusobno može povezati sa drugim opcijama i na taj način znatno povećati mogući dobitak.

Poenta opklade na konjske trke je pogoditi koji će konj doći prvi na cilj.

To je ujedno i najjednostavniji deo.

Dodatnu zanimljivost donosi činjenica da osim što možete birati koji će konj prvi stići na cilj, takođe možete pokušati da predvidite sve ostale rezultate ostvarene na cilju. Odnosno možete pogađati po redu koji će konj doći na kom mestu.

Ovaj vid opklade na trke konja klađenje čini puno težim. Ali, takođe su mogući i najunosniji rezultati. Oni o kojima sanjate kada se odlučite za klađenje online.

Ponude za trke konja nude opciju oklade na trku sa Jockeyem ili bez njega.

Možete se kladiti i na dvoboj između dva konja ili na ukupnog pobednika nekog turnira. Turniri mogu trajati nekoliko nedelja ili nekoliko meseci i gleda se ukupni zbir bodova svih konja koji su učestvovali na svim trkama.

Što se tiče faktora koji mogu uticati na konačan ishod, njih ima mali milion.

Samo neki od najvažnijih na koje trebate obratiti pažnju su:

 • stil trčanja konja
 • godište i klasa
 • karijera, odnosno broj sveukupnih trka
 • dužina trke i podloga trkališta
 •  sposobnost jahača/trenera
 • spremnost konja
 • poslednjih 10 ostvarenih rezultata i još mnogi drugi.

Zato smo i naglasili važnost proučavanja detalja o konjskim trkama.

Najzanimljiviji rezultati na trke konja klađenjem je ostvario poznati američki matematičar i ljubitelj igara na sreću, Bill Benter koji je uspešno inkasirao gotovo milijardu dolara. Poznato je takođe da je Bill osmislio poseban algoritam koji mu pomaže kod pobeda. Više od 130 različitih faktora je uvršteno u osvajački algoritam.

Zato ni ne pomišljajte na odvajanje od svog teško zarađenog novca dok ne pročitate tekst do kraja. I tada vam savetujemo još dodatnog istraživanja.

Pitate se kako se kladiti na konjske trke:

 • Na aplikaciji ili desktop verziji vaše najdraže online kladionice pronađite dugme ‘Konjske trke’ ili ‘Horce racing’.
 • Zatim izaberite najzanimljiviju opciju
 • Sledeći korak je uplata novca s vašeg računa
 • Čekanje je poslednji korak, ali ne mora biti stresno jer se kladiti na konjske trke možete i uživo preko mobilnih aplikacija za klađenje.

Važno je samo da aplikacija koju vi koristite dopušta trke konja klađenje uživo.

Proces je sličan, ako ne i isti kao i kod klađenja na druge sportove. Ako ste baš početnik i nikad niste pre ulagali novac na trke konja, možda vas početnička sreća razveseli na samom početku, ali ozbiljne uloge koji nose i ozbiljne osvojene iznose savetujemo samo onima koji su detaljno proučili ponudu pre uloga.

Top 5 kladionica za klađenje na trke konja

Kladionice TV brine o svojim vernim posetiocima i temama koje ih zanimaju. Zato smo za vas detaljno istražili online kladionice koje dopuštaju klađenje na konjske trke na našim prostorima. Uz to, uspeli smo suziti izbor najboljih ponuda na 5 kladionica o kojima ste već mogli dosta naučiti putem naše stranice.

Od velike nam je važnosti doneti vam tačne informacije, bez obzira sviđali se oni nama ili ne. Kad je klađenje online u pitanju, radi se o ulaganju novca koji se može pretvoriti u izvor dodatne zarade. Tu smo da vam pomognemo da odgonetnete tajne faktore i pretvorimo vas u prvoklasnog znalca online klađenja.

1xbet

Relativno mlada online kladionica, prisutna od 2011. godine u svojoj ponudi ima jednu od najbolje razrađenih tržišta za klađenje na trke konja. Po mogućnostima, kvotama i osvojenim iznosima igrača, 1xbet stoji rame uz rame sa velikim imenima u industriji igara na sreću, poput Bet365.

Recimo samo da je 1xbet temeljno pripremila svoj dolazak na scenu i neočekivano postala online kladionica s jednom od najboljih ponuda, uključujući i ostale sportove.

Meridian

Meridian je jedna od retkih domaćih kladionica koja ima trke konja u ponudi, jer kod nas se još uvek ne kladi veliki broj ljudi na ovaj sport. Kako biste gledali trku potrebno je da budete ulogovani na sajt. Meridian bet nudi klađenje uživo, ali i odloženo, tako da se možete kladiti u svakom trenutku.Takođe su u ponudi i trke konja u SAD, kao i sa svih kontinenata. Na sajtu meridian bet konjske trke nalazi se i detaljna statistika i analiza, kako biste proučili sve što vas interesuje

Bet365

Ništa čudno što Bet365 ima trke konja u svojoj ponudi. Prvo, radi se o brendu podreklom iz Engleske, a drugo, Bet365 ne treba posebnu najavu.

Radi se o najpoznatijoj online kladionici, prethodniku svih modernih platformi za sportsko klađenje. Osim što se na njihovoj platformi možete kladiti na trke konja od samog početka njihovog nastajanja, poznati su i veliki dobici igrača na Bet365, baš na ovom tržištu.

22bet

Što se tiče online kladionica upravo 22bet glasi za najbolji izbor kladionice kad su trke konja u pitanju. Objasnićemo i proces trke konja klađenje na 22bet kladionici.

Ukoliko već nemate njihovu aplikaciju za mobilno klađenje, savetujemo da je preuzmete i instalirate. 22bet ima jednu od najboljih mobilnih aplikacija za mobilno klađenje, sa lepo dizajniranim interfejsom koji ne umara oči korisnika.

Na njihovoj stranici ili u aplikaciji izaberite najzanimljiviju ponudu.
Pronađite deo za klađenje na trke konja. Ovaj korak bi mogao dodatno potrajati jer 22bet ima bezbroj sportova i tržišta u svojoj ponudi za sportsko klađenje
Odaberite željeni iznos i platite putem željene metode uplate
Naknadno možete dodati još parova i opcija ili promeniti prvobitne opcije.

Melbet

Melbet kladionica ubraja se u jedne od mlađih koje daju ponudu konjskih trka, iako postoji skoro deset godina na tržištu. Web sajt ove kladionice je veoma lak za navigaciju. Ukoliko želite da se kladite na konjske trke, samo je potrebno da izaberete tu opciju u padajućem meniju sa leve strane. Naravno, pre toga je potrebno da se registrujete, ukoliko niste. Prilikom registracije će vam tražiti državu prebivališta, ime i prezime, kao i da izaberete valutu kojom ćete se kladiti. Kada su u pitanju konjske trke, Melbet svojim korisnicima nudi uslove klađenja kao što su: iznadprosečne kvote, raznolikost tržišta, statistika džokeja, klađenje uživo. Uz Melbet postoji vodič za klađenje na konjske trke, koji će novopridošlicama objasniti šta je klađenje na konjske trke.

Korisni saveti (strategije) za trke konja

Ako ste kompletni početnik u ovoj disciplini, savetujemo da se ‘uhvatite knjige’, što bi se reklo. Naime, svet konjskih trka je zamršen. Jednako koliko možete osvojiti igrajući se na trke konja, možete i izgubiti. Ako ne i više.

Trke konja je sportska disciplina nastala u 17. veku upravo u Engleskoj. Stari Englezi su se dosetili kako bi mogli zaraditi koju kintu na oklade tipa: Čiji je konj brži.

Počeli su iz zabave, pa su uvideli da mogu nešto i zaraditi i tik-tak, disciplina konjske trke je rođena.

Kad je u pitanju konkretna zarada, onda morate imati jednako konkretnu strategiju. Možete pucati napamet, niko vam ne brani, ali u tom slučaju igrate za kladionicu a ne protiv nje.

Izaberite kladionicu

Tu vam može pomoći upravo stranica kladionice.tv

Naime, osim što vam redovnoo donosimo sve recenzije i aktuelne ponude najboljih online kladionica, imamo i školu za klađenje koja će vas pretvoriti u profesionalca u kratkom roku.

Izaberite tržište.

Na ovom polju imate opcija koliko hoćete. Neka od najpoznatijih tržišta, a danas ih ima stvarno mnogo, su Win, Place, Forest place, Roll Winn, Roll Forecast, Forecast. Neka su jednostavna za razumevanje (kao što su Win ili Place) a za druga će vam trebati pomoć iz teorije. Pronađite kladionice koje nude dobre bonuse

Naučite termine

Quadro klađenje, Quartet klađenje, Each way klađenje i slični termini označavaju specifičnu okladu. Važno je znati o čemu se radi pre nego uplatite novac. U ovom konkretnom slučaju Quadro klađenje znači da ćete pogoditi tačno prva četiri pobednika konjske trke, tačno tim redosledom. Quartet znači da ćete izabrati prva 4 pobednika, bilo kojim redosledom, glavno da su navedeni konji došli među prva 4. Each way klađenje znači da ste se kladili da će se isti konj plasirati ili pobediti u trci.

Disciplina konjskih trka je vrlo zanimljiva, samo zahteva strpljenje i znanje (koje ćete steći samim klađenjem). Čak i stručnjaci u toj disciplini ističu kako je eksperimentisanje od velike važnosti. Ako vaša metoda klađenja ne deluje nakon nekog vremena, promijenite je. Probajte nešto novo.

Trke konja - klađenje uživo

Jedna od prednosti mobilnih aplikacija za klađenje je to što se možete kladiti bilo kad i bilo gde, te istovremeno pratiti događaje od kojih vam zavisi stanje na računu.

Posebno zanimljivo klađenje uživo je upravo ono na konjske trke. U nastavku donosimo 3 najbolje mobilne aplikacije za klađenje na trke konja.

22bet

Već smo istakli kako volimo aplikaciju online kladionice 22bet. Osim boja, intuitivnog interfejsa i user-friendly aplikacije u celosti, 22bet takođe nudi klađenje uživo. Na trke konja takođe. To znači da ćete u svakom trenutku moći da pristupite prenosu i videti u stvarnom vremenu stanje opklade.

Bet365

Bet365 online kladionica se ne može previše upoređivati s ostalima. Upravo zbog svoje napredne istorije i činjenice da se njihovi verni igrači mogu igrati na sve sportske evente na svim kontinentima od prvog dana govori sve. Jednako vredi i za aplikaciju za mobilno klađenje.

1xbet

Takođe na listi najboljih kladionica za trke konja klađenje, 1xbet nudi svojim korisnicima nove promocije redovno. Savetujemo da se ulogujete barem jednom nedeljno kako ne biste propustili vrhunske ponude. Takođe omogućava klađenje uživo na konjske trke, što joj samo podiže ocenu.

Popularni turniri (lige) u trkama konja za klađenje

Najpopularnije lige, odnosno događaji za klađenje na konjske trke su:

 • Dubai World Cup
 • The Everest
 • The Baden-Baden

Dodatno bismo naglasili kako je u Engleskoj ovo drugi najgledaniji sport, fudbal je još uvek prvi, i kako bi za same početnike bilo najbolje da odmah na početku biraju Englesko tržište kad se klade na trke konja.

FAQ. Česta pitanja
 • Gde i kako se kladiti na konjske trke?

  Kladiti se možete na mnogo njih, a mi smo istakli najbolje u tekstu. Takođe nas možete redovno pratiti jer donosimo sve novosti na vreme i obaveštavamo vas o značajnim promenama u svetu kocke.

 • Koji faktor je najvažniji kod klađenja na trke konja?

  Ako je suditi po najpoznatijem kladiocu u ovoj disciplini, ima ih više od 130, a jedan od najvažnijih faktora je sposobnost konja u pokretu. Takođe valja uzeti u obzir prethodne uspehe, naročito poslednjih 10 trka.

 • Koja je najbolja strategija za klađenje na trke konja?

  Ne postoji jedno rešenje za sve učesnike. Važno je dobro proučiti istoriju, ne zanositi se dragim vam konjima ili zanimljivim imenima i fokusirati se na statistiku koja je lako dostupna na svim online kladionicama.

 • Koja je najsigurnija opklada?

  Najsigurnija je Direktna oklada u kojoj možete birati da će vaš konj doći prvi. drugi ili treći. Nije važno koju poziciju ostvari od navedene tri jer i vi pobeđujete s njim.

 • Konj pod kojim rednim brojem najviše pobeđuje?

  Lukavo pitanje ali imamo odgovor. Radi se o broju 5. Zapravo u poslednjih 10 godina, konji pod brojem 5 su pobeđivali 13% više od ostalih.

Autor
Ilija Milošević
Rođen u Nišu, 4 godine iskustva sa pisanjem sadržaja o klađenju. Teme koje pokrivam su saveti za klađenje, recenzije kladionica i kazina koje posluju u Srbiji i inostranstvu, kao i najava sportskih događaja
Rejting ovog članka
5/5
1 glas