Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Potpuni proces registracije za kladionicu BetOle Srbija

Biamobet registracija

1) Prvi korak ka registraciji na ovoj platformi jeste da pristupite sajtu betole

2) U gornjem desnom uglu izaberete Registracija

3) Otvoriće se prvi i osnovni formular koji bi trebalo da popunite. Pored Imena i Prezimena, takođe trebate uneti validnu mejl adresu kao i lozinku koju ćete koristiti na sajtu

4) Nakon što potvrdite da imate 18 godina i da private pravila i uslove korišćenja potvrđujete svoju registraciju

BetOle, kladionice.tv

5) Posle ovog koraka možete nesmetano da se prijavite na sajt ali još uvek niste dovršili svoju registraciju. Da biste to učinili morate ponovo da kliknete na polje u gornjem desnom uglu ekrana Dovrši registraciju. Tu popunjavate sve ostale lične podatke. Od JMBG i broja lične karte do datuma rođenja, adrese stanovanja i broja telefona. Nakong toga idete na dugme Sačuvaj i sada ste punopravni registrovani korisnik na sajtu.

BetOle, kladionice.tv

Registracija putem mobilnog telefona za kladionicu BetOle

Aplikacije za Android i iOS možete skinuti na Play odnosno Apple store. Skida se veoma brzo i praktično je istovetna kao i sajt samo što radi dosta brže i naprednije. Preporučujemo da imate aplikaciju na telefonu jer pomoću nje možete izvršavati sve radnje kao i na osnovnoj verziji sajta, da se kladite, kontaktirate podršku. Registracija je više nego jednostavna, potpuno se na isti način registrujete kao na mobilnoj verziji sajta.

Kako postaviti opkladu?

Sajt je vrlo lak za navigaciju. U osnovnom meniju možete odabrati Sportsko klađenje, klađenje uživo, slot igre, bingo igre, virtuelne igre. Ako se opredelite za sportsko klađenje u levoj strani ekrana dobićete sve zemlje iz kojih vadite takmičenja, to jest lige. Sledeći je meć i najzad izbor tipa. U desnoj strani ekrana prilikom svakog odabira kumulira se tiket i broj parova. Zavisno od toga menja se i kvota. Kada budete konačno izabrali idete samo na veliko i transparentno dugme UPLATI i imate svoju opkladu.

BetOle nudi vrlo lep Bonus dobrodošlice od 100% na prvi depozit koji ide i do 10.000 dinara. Za njega morate ispuniti uslov ali uslov je nešto blaži nego kod nekih drugih kladionica. Takođe postoje i bonusi na broj odigranih parova, pa tako ukoliko odigrate 35 mečeva sa kvotama većim od 1.25 možete da dobijete i 350% bonusa što je i maksimum u ovom trenutku.

BetOle, kladionice.tv

Zašto se pridružiti BetOle kladionici?

Ovo je jedna od novijih kladionica na tržištu. Rade relativno kratko, možda par godina, ali zanimljivim reklamama i ogromnom ponudom za klađenje došli su do dosta korisnika i broj potencijalnih korisnika stalno raste. Ovo je kladionica koja se dosta razvija u poslednje vreme, kako u sferi klađenja tako i oko kazina i kockanja. Sajt bi mogao malo da napreduje i postane brži ali tu su Aplikacije za Android i iOS koje dosta dobro rade tako da prostora za napredak ima itekako. BetOle može da pruži dosta zadovoljstva i novim ali i iskusnijim igračima.

Više

BetOle Srbija Recenzija
BetOle iOS Mobilna Aplikacija Pregled
BetOle Android Mobilna Aplikacija Pregled

Autor
Nemanja Dojcinovic
Više od 15 godina iskustva sa klađenjem. Zaposlen nekoliko godina u raznim kladionicama u Srbiji, prešao put od običnog do profesionalnog kladioca. Pobedio dva puta na godišnjem tipsterskom takmičenju sajta bettingexpert. Pišem za nekoliko platformi, od predikcija mečeva do recenzija za kladionice i različite vodiče za početnike i uspešno klađenje. Ninca90.com
Rejting ovog članka
5/5
1 glas