Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

BetOle iOS Mobilna Aplikacija Srbija

IOS aplikacija, Kladionice TV

Kao što je to slučaj sa mnogim kompanijama, ne samo u Srbiji i regione, već i šire, BetOle je takođe prvo razvio Android pa zatim i iOS Aplikaciju. Ono što je vrlo pohvalno jeste da su je izbacili u ponudu nedugo nakon Android Aplikacije tako da korisnicima sa Aplle uređajima nije trebalo dugo da čekaju. U ovoj recenziji osvrnućemo se na šta sve nudi ova alatka, koje su joj prednosti i mane u odnosu na konkurenciju i kakvo je generalno bilo korisničko iskustvo našeg testiranja iOS BetOle Aplikacije za klađenje.

Korisničko iskustvo BetOle iOS Aplikacije

Naše prvo istkustvo sa BetOle kompanijom bilo je posredstvom sajta na desktop verziji, zatim sa mobilnom verzijom sajta. Kada su izbacili Android Aplikaciju naravno pogledali smo i to a evo sada i iOS verzije. Moram priznati da je ovim redosledom i odnos snaga ka najboljoj alatki. iOS Aplikacije ima iste mogućnosti kao i Android Aplikacije BetOle kladioncie ali zbog nešto veće snage samog iOS operativnog sistema ovde to deluje još brže i bolje. Obe Aplikacije rade fantastično u prepoznatljivom dizajnu i svakako ima mnogo prednosti ukoliko skinete i instalirate Aplikaciju. U mnogome će poboljšati Vaše iskustvo sa klađenjem u BetOle kladinici.

Kako instalirati BetOle iOS Aplikaciju

BetOle iOS Aplikaciju nije moguće skinuti na Apple Store i jedina opcija za skidanje nalazi se na samom sajtu. Kada pristupite sajtu u vrhu strane će Vam se prikazati mogućnost da skinete aplikaciju na Vaš iOS uređaj. Potom dozvoljavate pristup podataka sa nepozdanog izvora i kreće proces skidanja i instalacije. Ovo ne traje duže od 30-tak sekundi. Kada se sve završi prijavljujete se na Aplikaciju. Možete izvršavati sve radnje kao i na običnoj verziji sajta.

Rezime BetOle iOS Aplikacija

Mnogo toga smo već rekli kroz redove ali i u samoj srži prethodnog dela teksta. Ovo je izrazito moćna i savremena Aplikacija pravljena za potrebe običnog korisnika tako da ne biste trebalo da imate bilo kakvog problema. Ono što je bitno da su moguće sve funkcije kao i na osnovnoj verziji sajta. Kompanija je izašla u susret korisnicima iOS uređaja kao i onima sa Android operativnim sistemima i to je nešto jako pozitivno. Svi sportovi i opklade su vrlo transparentni tako da nećete imati problema za odabir parova. Ukoliko ima nečega što Vam se nije dopalo, žalbu na kladionicu i aplikaciju i slično. Slobodno nam je prosledite na mejl nemanja@media24.world i sa zadovoljstvom ćemo to ispitati.

Više

BetOle Srbija Recenzija
Potpuni proces registracije za kladionicu BetOle Srbija
BetOle Android Mobilna Aplikacija Pregled

Autor
Nemanja Dojcinovic
Više od 15 godina iskustva sa klađenjem. Zaposlen nekoliko godina u raznim kladionicama u Srbiji, prešao put od običnog do profesionalnog kladioca. Pobedio dva puta na godišnjem tipsterskom takmičenju sajta bettingexpert. Pišem za nekoliko platformi, od predikcija mečeva do recenzija za kladionice i različite vodiče za početnike i uspešno klađenje. Ninca90.com
Rejting ovog članka
5/5
1 glas