Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Najbolje strane kladionice - kako uplatiti depozit?

Saznajte više o tome kako uplatiti novac u strane kladionice

stranekladionice, kladionice.tv

Spisak najboljih stranih kladionica za klađenje

Rang Kladionica Rating Bonus Uzmi bonus
1
4.3/5
Bonus dobrodošlice na prvu uplatu do 11 000 RSD
Kladi sePročitaj recenziju
2
4.8/5
Bonus dobrodošlice na prvu uplatu do 12 000 RSD
Kladi sePročitaj recenziju
3
4.3/5
Bonus 15 000 RSD za prvu uplatu na sportsko klađenje
Kladi sePročitaj recenziju
4
4.3/5
Do 100 EUR Bonus na prvi depozit
Kladi sePročitaj recenziju

Srbija ima veliki broj kladionica, a sigurni smo da i vi imate omiljenu, što zbog toga što ste ondje popili najbolju kafu ili se redovno okupljate s društvom uz čašu dobrog piva.

Prednosti domaćin kladionica:

 • vrhunski kvalitet
 • pregršt dostupnih opcija
 • atraktivne kvote

Domaće kladionice su odlične i nude mnogo, ali ne treba zanemariti strane kladionice u Srbiji. Istražujte i isprobajte nove mogućnosti, jer najbolje strane kladionice posluju upravo ovde. Iako ih ima mnogo, mi smo ih isprobali i pomoći ćemo vam da izaberete onu koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Takođe ćemo izneti prednosti i mane do kojih smo došli istražujući svetske kladionice, a izdvojićemo i najbolje online kladionice u Srbiji po našem mišljenju. Ne znate kako da uplatite novac na strane kladionice? Nastavite da čitate o tome na našem sajtu Kladionice TV

Bilo Top 10 ili Top 5 kladionica u Srbiji, naći ćete rangiranja za razne vrste klađenja i svačije određene preferencije. Najbolja mobilna aplikacija za klađenje vam svakako može još više pomoći.

Detalji o stranim kladionicama
🌍 ZemljaSrbija
👌 JezikEngleski, srpski
💶 ValutaEuro, Dolar, Dinar
⚽ ️Popularni sportviFudbal, Košarka, Tenis
⚖️Da li je klađenje legalno?Nije regulisano
🕵️‍♂️ Regulatorno telo?Organi različitih matičnih država
📃 Porez na klađenje0%
💳 Opcije plaćanjaSkrill, Neteller, Bitcoin

Kako uplatiti novac na strane kadionice?

Jedno od najčešćih pitanja na ovu temu jeste kako se vrši uplata na strane kladionice. Mnogi od vas su se javljali sa ovim problemom, pa ćemo ovde detaljno objasniti proces uplate i šta je sve potrebno da se uplati novac na strane najveće kladionice. Za početak, potrebno je da imate nalog na nekom online walletu, odnosno online servisu za plaćanje i primanje novca. Možda deluje komplikovano, ali je ustvari vrlo jednostavno i jednom kada napravite nalog završili ste posao - možete neometano da se kladite do mile volje.

Neki od najpopularnijih, a ujedno i najkorisnijih servisa ovog tipa su Skrill, Neteller, Paysafecard. Dobra stvar kod online računa je to što vaša banka neće znati da se kladite. Ukoliko nikad do sada niste koristili ove servise donosimo vam detaljno uputstvo kako otvoriti nalog i uplatiti novac, jednostavno i brzo. Online klađenje u stranim kladionicama postalo je sve lakše

Strane online kladionice uplata i isplata

Skrill kao metoda uplata na strane kladionice

Skril je online banka koja omogućava novčane transakcije putem interneta. Važno je da napomenemo da je Skrill potpuno bezbedan za korišćenje, pouzdan je i brz. Aplikacija i sajt jednostavni su za snalaženje i, za one kojima je to bitno, imaju veoma lep i moderan dizajn. Skrill će najviše koristiti onima koji se bave online trgovinom, online klađenjem i igrama na sreću, kao i onima koji često imaju međunarodne transfere novca (ukoliko imate rođake u inostranstvu ili radite za inostrane klijente). Skrill je jedna od najboljih opcija da se obavi uplata na strane kladionice.

Kako otvoriti nalog na Skrill?

Registracija je besplatna za korisnike iz Srbije ili bilo koje druge države. Iako je u pitanju online banka ne naplaćuje se održavanje računa. Kada uđete na njihov sajt u gornjem desnom uglu videćete dugme Register na koje treba kliknuti. Pojaviće se formular gde treba da unesete ime i prezime, državu u kojoj živite i valutu koju želite da koristite na nalogu, email adresu i da kreirate svoju jedinstvenu šifru za nalog (password).

Opciono, na dnu možete označiti da primate reklame i promocije kladionica od njih, ukoliko želite. Obečežavanje ovog polja nije obavezno. Dobro razmislite pre nego što odaberete valutu, jer nju kasnije više ne možete promeniti. Za klađenje savetujemo da odaberete EUR valutu. To je ceo proces, nakon što ste sve navedeno uradili, imate Skrill nalog. Sada je potrebno da ga verifikujete, jer bez verifikacije ne možete isplatiti novac.

Verifikacija Skrill-a vrši se tako što ćete im poslati skeniran lični dokument (ličnu kartu ili pasoš) i dokaz o adresi prebivališta (račun za komunalije ili internet, račun iz banke - bitno je da se vidi adresa!). Zatim je potrebno sačekati da njihovi zaposleni provere dokumente koje ste poslali. Čestitamo, zvanično ste otvorili nalog! Bliže ste zabavi koju vam mogu pružiti najbolje najbolje strane kladionice.

Kako uplatiti novac na Skrill?

Putem bankovnog transfera - možete sa svog bankovnog računa uplatiti sredstva na Skrill nalog. U zavisnosti od banke, možda će biti potrebno dva do pet dana da se proknjiži uplata i novac legne na Skrill.
Putem kreditne ili debitne kartice - možete koristiti Visa, MasterCard, Maestro, AMEX, JCB, Diners. Uplata leže momentalno, ali u zavisnosti od banke/kartice možda ćete morati da platite proviziju 1-3%.

Kako isplatiti novac sa Skrilla?

Da napomenemo, da biste mogli da isplatite novac morate imati verifikovan nalog. Isplata se vrši istim putevima kao i uplata. Novac možete povući na bankovni račun ili na kreditnu/debitnu karticu.

Ovo je onako kako piše u uputstvima na Skrill, i tačno je, ali na papiru! Banke vam neće dozvoliti da uplatite novac sa računa. Dozvoliće vam da primite novac ali samo ako budete dokazali vaš prihod. Postoje ljudi koji vam mogu pomoći kao provajderi za klađenje i generalno sa novčanim transakcijama preko Skrill.

ZA POMOĆ SE OBRATITE NA OVAJ MEJL: nemanja@media24.world

Neteller kao metoda uplata na strane kladionice

Neteller je jedno od sredstava koje se često koristi za svetske kladionice. Siguran je i pozdan, čemu svedoči i podatak da na tržištu postoji više od dvadeset godina. Neteller omogućava izdavanje Net+ Prepaid MasterCard kartice s kojom se može vršiti plaćanje na bilo kom prodajnom mestu bez naknade.

Kako otvoriti nalog na Neteller?

Neteller račun možete otvoriti potpuno besplatno. Sve što trebate je posjetiti službenu web stranicu i u gornjem desnom kutu kliknuti na link “Registracija”. Unesite sljedeće osobne podatke:

 • ime i prezime,
 • državu prebivališta,
 • valutu računa,
 • valjanu email adresu te
 • lozinku.

U nastavku navodimo nekoliko savjeta koji će vam dodatno olakšati registraciju:

 • adresa prebivališta mora biti identična onoj koja je navedena u vašem osobnom identifikacijskom dokumentu.
 • Nemojte koristiti slova s kvačicama jerih sustav ne prepoznaje.
 • Sami odaberite sigurnosna pitanja, a odgovor neka bude lagan i jednostavan, tako da ga ne biste zaboravili.

Slijedi verifikovanje Neteller naloga:

 1. Kliknite na Verify your Identity i odaberite vrstu dokumenta.
 2. Kliknite na Continue, zatim na Start verification.
 3. Uploadajte dokument ili ga skenirajte.

Nakon provere od strane administratora bićete obavešteni da putem email adrese je račun verifikovan.

Kako uplatiti na Neteller račun?

Uplata je vrlo jednostavna, možete uplatiti putem kartica Visa, MasterCard, Maestro, Paysafecard, Bitcoin. Ove opcije mogu blago varirati u zavisnosti od države u kojoj se nalazite.

Kako isplatiti novac sa Netellera?

U Srbiji postoji mogućnost isplate na bankovni račun. Osim toga možete naručiti Net+ karticu kojom možete podizati novac na bankomatu ili plaćati njome.

Strane kladionice u Srbiji - prednosti i nedostaci

Online strane kladionice, kao i domaće, imaju svoje prednosti i mane. Nekome će one odgovarati više, nekome manje, ali ih svakako vredi isprobati i uveriti se lično. U ovom odeljku ćemo izneti prednosti i mane koje se odnose na strane kladionice u Srbiji generalno, a o pojedinačnim kladionicama govorićemo nešto kasnije. Hajde da vidimo šta je to dobro što najbolje strane kladionice nude. Klađenje na fudbal, klađenje na košarku ali i mnogo drugih sportova putem stranih kladionica je velika prednost.

strane online kladionice, klađenje srbija

Prednosti stranih kladionica

 • Nude velike bonuse dobrodošlice i bonuse generalno;
 • Imaju zaista bogatu ponudu za klađenje, mnogo sportova i liga, trke konja, trke pasa, uživo klađenje. U ovome se teško mogu nadmetati sa domaćim;
 • Daju visoke kvote koje vredi iskoristiti;
 • Možete uplatiti i podići veće svote novca bez problema;
 • Omogućavaju više načina klađenja

Nedostaci stranih kladionica

 • Neke online strane kladionice nemaju u ponudi verziju na srpskom jeziku
 • Možete biti onemogućeni da uplatite novac preko bankovnog računa
 • Potrebno je imati registrovan nalog na nekom online servisu za plaćanje (e-wallet), kao što je Skrill ili Neteller
 • Za neke sajtove je potrebno imati VPN

Najbolje online strane kladionice u Srbiji

 • Melbet - najbolji bonusi dobrodošlice
 • Megapari - odlične kvote i veliki broj opcija za klađenje
 • 1XBet - ogroman izbor uplate i isplate sredstava
 • 22Bet - više od 40 sportova na koje se možete kladiti

Čitaj više:

Skrill Srbija kao sredstvo plaćanja za strane kladionice
Najbolje nove online kladionice u Srbiji 2024
Neteller Srbija klađenje: Sve što treba da znate
Najbolje kladionice za klađenje na fudbal u Srbiji

FAQ. Česta pitanja
Autor
Dejan Zarić
Diplomirani softverski inženjer, 4 godine zaposlen u ITu. Osam godina aktivnog klađenja i kladioničarskog iskustva
Rejting ovog članka
4.9/5
49 glasa