Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Sve informacije o procesu registracije u Meridianbet Srbija

Biamobet registracija

Kada prvi put otvarate nalog na nekom sajtu, do sada vam se sigurno desilo da se pitate koliko vremena će vam to oduzeti i koliko koraka postoje. Desi nam se čak i da odugovlačimo danima, jer želimo da čitamo na različitim sajtovima i da budemo sigurni da nešto ne propustimo u registraciji. Na našem sajtu ćete naći objedinjene informacije, tačne korake i kako teče proces registracije u Meridianbet kladionici.

 1. Posetite zvaničnu stranicu Meridianbet kladionice. Dugme za registraciju nalazi u gornjem desnom uglu. Pored “Prijava” kliknite na “Registruj se.”
 2. Zatim će vas sajt preusmeriti na dobro poznat obrazac unošenja ličnih podataka za koje je bitno da su vam validni. Naročito je to važno za vašu e-mail adresu, jer će vam na kraju procesa registracije tražiti da potvrdite da je to vaša e-mail adresa. Od ličnih podataka su vam potrebni: ime, prezime, datum rođenja, zanimanje, adresa, poštanski broj, grad, zemlja, valuta, broj telefona, pol.
 3. Novina za koju verovatno niste znali jeste da je Yettel sklopio partnerstvo sa Meridianbet kladionicom i time vam znatno skraćuje proces registracije. Kada se prvi put registrujete, u levom uglu stranice gde unosite svoje podatke se nalazi “prozorčić” sa “Registruj se putem Yettel-a,” ukoliko ste korisnik njihove mreže.
 4. Ono što je takođe bitno jeste da se ljudi nekada žale da im stižu promotivni mejlovi Meridianbet kladionice, mada većina odlazi u Spam. Veb stranice su dužne da vam ostave slobodan izbor da li želite da primate njihove promotivne ponude. Pre završetka procesa registracije samo odštiklirajte polje kako vam ne bi stizali promotivni mejlovi. Međutim, potrebno je da štiklirate polje “Slažem se sa uslovima korišćenja.”
 5. Tehnički deo je završen i kada ste uneli sve lične podatke, sada idete dalje i kliknite na “Otvorite nalog.”
 6. Kao što svi znamo, maloletnim licima je zakonom zabranjeno klađenje bilo kakvog vida, čak i onlajn putem. Srećom, lako je onlajn putem verifikovati da ste punoletni tako što ćete dostaviti ID ili dokumentaciju (najčešće je to lična karta, mada može pasoš ili saobraćajna dozvola) i time se potvrdili da ste punoletni.
 7. Sada dolazi deo koji najviše uzbuđuje nove igrače kladionice, uživanje u mnogobrojnim igarama i ponudama sajta.

Meridianbet, kladionice.tv

 

Kako napraviti prvi depozit u Meridianbet kladionici?

U poslednjih par godina smo primetili trend da posetioci sajta žele da uplate novac u što manje koraka, i da znaju da im je na sigurnom mestu.

Meridian bet nudi brojne opcije za uplatu prvog depozita:

 • Platnim karticama (Visa, Master i Maestro). Nakon logovanja će vam se pojaviti i opcija koliki iznos želite da uplatite (minimum je 500 RSD), ubacite podatke sa vaše kartice i kroz nekoliko sekundi će vam se prvi depozit uplatiti.
 • Moneybookers (Skrill). Ukoliko niste upoznati sa radom ovog tipa uplate, možete pročitati na “Meridianbet Pomoć” kako da uplatite preko Skrill aplikacije.
 • iPay. Spisak tačnih lokacija možete jednostavno ukucati u Google Maps i da vidite koja je najbližta lokacija za uplatu na iPay nalog. Jednostavno pomoću EMoneyPay unesite tačan iznos i poslednje tri cifre broja potvrde.
 • Banka / Pošta. Ponuđene banke i njihove brojeve računa, možete videti u priloženoj slici. Važna napomena da je minimum 500 dinara. Jedino je za Mobi banku specifično da su povezani sa Yettel nalogom. Obavezno je da u polje “Primalac” unesete Meridian Tech kako biste mogli da im pošaljete sliku uplatnice i oni će vam ubrzo uplatiti sredstva na račun.

Meridianbet, kladionice.tv

 

Zašto bi trebalo da otvorim nalog u Meridianbet kladionici?

2008. godine se osnovao Meridianbet i za to vreme su uspeli da naprave sopstvenu Android aplikaciju kako biste imali sve vrste zabave na jednom mestu. Od najpopularnijih sportova na našim prostorima, kao što su fudbal, košarka, odbojka i stoni tenis. Možete se kladiti i na E sportove (Counter Strike, League of Legends) i na one najspecifičnije – pikado, razne borilačke veštine i verovali ili ne, na politiku!

Od igara uživo su vam na raspoloaganju brojne opcije, za sada bez gledanja utakmica na njihovoj platformi. Druge specifične igre su vam BlackJack, razne platforme za igranje pokera i ruleta uživo.

Moramo ovde napomenuti za one koji bi zaista voleli da probaju nešto novo, a to su specifični kvizovi koje možete da igrate na Meridianbet sajtu ukoliko su vam dosadili ovi naši standardni na televizoru.

Ono po čemu razlikuje Meridianbet kladionicu od ostalih je bonus dobrodošlice koji ima dosta pamtljiv slogan: “Prvo pa duplo!” Što znači da nakon registracije je potrebno da uplatite depozit u visini od 5.000 dinara, 4 puta prevrnete svoju prvu uplatu i dobijate svoj bonus dobrodošlice u iznosu od toga koliko ste uplatili na bonus račun.

Važna napomena za sve je da Google Play i iOS Store ne dozvoljavaju da skidate aplikacije kladionica, već morate direktno na njihov sajt.

 

Čitaj više

MeridianBet Recenzija Srbija
Bonus Dobrodošlice MeridianBet Srbija
Meridian kladionica Android aplikacija
Meridian IOS Mobilna Aplikacija Preged

 

Autor
Strahinja Krstić
Psiholog u marketingu. Iskustva u pisanju sam stekao u različitim industrijama i uvek prilazim sa iste tačke: "Šta je to što čitaoca ili klijenta najviše zanima?" Tim pristupom možemo da razmišljamo iz njihove perspektive i pišemo kao da se direktno njemu obraćamo, 1 na 1.
Rejting ovog članka
4/5
1 glas