Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Meridian kladionica Android aplikacija Srbija

Melbet mobilna aplikacija za klađenje Srbija

Igre na sreću su zaista doživele revoluciju kada su prešle na mobilne telefone, čak i ne morate da imate nešto napredan telefon da biste uživali u prednostima Android aplikacija. Svaka kladionica ima specifične tehničke informacije kako možete preuzeti aplikaciju i iskoristiti maksimum potencijala Android aplikacije gde god da se krećete.

Zašto trebate da razmislite o opciji instaliranja Meridian Android aplikacije? Iako je njihov vebsajt prilično dobro izrađen, većina nas želi da aplikacija pamti sva naša interesovanja i šta smo najviše posećivali. Za to je odgovoran algoritam koji “uči”, shodno tome kako ga koristite i to se isto dešava sa Meridianbet aplikacijom.

Sigurno ste do sada posetili njihov sajt i primetili da se razlikuju od konkurencije povodom boja koje koriste. Jasnim isticanjem crvene boje koja podsvesno izaziva uzbuđenje u kombinaciji sa čistom belom bojom savršeno se uklapa u celokupni dizajn za lakše snalaženje i navigaciju kroz Android aplikaciju.

Zamislite, nalazite se na nekom skupu i snuždenog ste raspoloženja. Čuje se notifikacija na telefonu. Niste mogli da verujete na prvi pogled, ali ste dobili na tiketu! Sada možete da se opustite ostatkom večeri, pa možda vas sada i ponese raspoloženje i platite celu turu za prijatelje.

Znam da sam ja to uradio kada sam prvi put dobio na tiketu.

 

Kako preuzeti Meridianbet Android aplikaciju?

  • U svom internet pretraživaču ukucajte meridianbet i sačekajte da se učita.
  • Skroz dole na stranici se jasno ističe “Preuzmi Odmah.” Kliknite tu i pokrenuće se postupak skidanja aplikacije.
  • Takođe u donjem uglu na sredini stranice vaš telefon će nakon nekog vremena obavestiti da je aplikacija spremna za instalaciju.
  • Gotovo sigurno će vam izaći obaveštenje da telefon ne može bez vaše dozvole da instalira aplikaciju koja nije sa Gugl prodavnice. Potrebno je da odete na Podešavanja, za šta će vas telefon automatski navigirati, skrolajte malo na dole i videćete opciju “Nepoznati izvori.” Štiklirajte to, potvrdite i Meridianbet Android aplikacija će se instalirati.
  • Za brži i efikasniji način, posetite Meridianbet aplikacija i videćete da postoji QR kod koji možete skenirati. Uzmite svoj telefon, otvorite glavni padajući meni i sigurno ćete pronaći opciju “Skenirajte QR kod” i proces skidanja i instaliranja je u principu isti.

 

Rezime Meridianbet Android aplikacije

Najveća prednost Android Aplikacija je što sve imate na jednom mestu. Nema potrebe da istražujete na Guglu ili da dodatno proučavate na njihovom sajtu gde se nalaze opcije za klađenje, u kojim igrama možete da učestvujete ili kako da izvršite uplatu depozita. Sve se već nalazi na njihovoj Android aplikaciji sa dodatnim objašnjenjima, ukoliko su vam potrebni.

Možete podesiti i “Push” notifikacije da vas obaveštavaju karakterističnim zvukom i to vi birate koje notifikacije su vam prioritet, u zavisnosti od toga šta je u igri. Status o trenutnom stanju tiketa, meča, količine keša, uplate ili isplate, pa čak i notifikacije o bonusima i opštim informacijama.

Pored svega izloženog, birajte šta vam je prioritet. Da li ste za igre koje će se prilagođavati vama ili vi njima?

 

Čitaj više

MeridianBet Recenzija Srbija
Bonus Dobrodošlice MeridianBet Srbija
Sve informacije o procesu registracije u Meridianbetu
Meridian IOS Mobilna Aplikacija Preged

Autor
Strahinja Krstić
Psiholog u marketingu. Iskustva u pisanju sam stekao u različitim industrijama i uvek prilazim sa iste tačke: "Šta je to što čitaoca ili klijenta najviše zanima?" Tim pristupom možemo da razmišljamo iz njihove perspektive i pišemo kao da se direktno njemu obraćamo, 1 na 1.
Rejting ovog članka
4/5
1 glas