100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Meridian Android Mobilna Aplikacija Pregled Crna Gora

Melbet mobilna aplikacija Crna Gora

Malo ko od nas danas nema mobilni uređaj, pa samim tim ukoliko ga posjedujete, a kladite se, onda ste u prilici da snimite merdian android mobilnu aplikaciju, jer ova kladionica je uvrstila u svoj asortiman i aplikaciju za mobilne uređaje, te tako olakšala mnogim korisnicima. U današnje vrijme kada smo svi u utrci sa vremenom, ovo nam olakšava da u pokretu odigramo željene oklade. U ponudi putem mobilne aplikacije su sve igre kao i putem deskop verzije, te je pravo pitanje zašto ne snimiti ovu aplikaciju? Vjerujm da većina od Vas ima snimljenu android verziju, a za one koji nisu još preuzeli aplikaciju, u nastavku možete pročitati kako je skinuti.

Iskustvo korišćenja Meridian Android aplikacije

Nakon što je instalirate, uvjeren sam da će te imati pozitivno iskustvo, kao što sam Ja imao kao i  mnogobrojni drugi korisnici. Prvi utisak je fantastičan, dizajn aplikacije je odrađen veoma dobro, može se reći da je sličan deskop verziji, stoga možemo zaključiti da je na visokom nivou. Korisnici mobilne aplikacije mogu pronaći(sportske, uživo oklade, kao i slot, kazino i ostale mnogobrojne igre putem ove aplikacije). To nam govori da se može uporediti sa deskop verzijom, jer gotovo da nema zamjerke. Aplikacija je napravljena i za sve koji nisu pretjerano dobri sa tehnologijom, vrlo lako se mogu snaći.

Kako preuzeti Meridian Android mobilnu aplikaciju

Dosta jednostavno je preuzeti mobilnu aplikaciju, možete je preuzeti preko google  play prodavnice ili putem linka na meridian stranici. Možete pogledati kako skinuti aplikaciju.

  1. Prvo što je potrebno je da dozvolite instaliranje aplikacija nepoznatog izvora : Podešavanja – Zaštita –  Nepoznati Izvor – Dozvoli –
  2. Zatim kliknete na “Preuzmite Aplikaciju” iznad i kliknite OK
  3. Spustite notifikacioni meni s vrha ekrana i kliknite na Meridian APK fajl
  4. Kliknite na dugme ispod – Meridianbet Android
  5. Odaberite “Instaliraj Paket”
  6. Kliknite “Instaliraj “

Možete aktivirati i Push notifikacije na vašem android uređaju nakon što ste snimili aplikaciju. Vrlo jednostavno ih je podesiti, odete na dio na kome se nalaz opcija moj nalog, te pronađete dio na kome piše Push notifikacije, iz liste odaberete koje notifikacije želite da primate i to bi bilo to. Nakon toga Vam stižu obavjesti u zavisnosti koje ste odabrali iz ponude notifikacija. Ne morate sve čekirati, tako da možete one koje su Vam najkorisnije aktivirati.

Rezime

Veoma korisna stvar je imati instaliranu mobilnu aplikaciju na vašim android uređajima iz toga razloga što je možete koristiti na bilo kojem mjesto. Posjeduje sve igre kao i na deskop verziji, možete vršiti uplate i isplate sa računa, kreirati oklade, pratiti rezultate preko push notifikacije. Generalno nisam pronašao neku zamjerku instalirajući i korišteći ovu aplikaciju. Ugođaj je isti kao i na desop verziji, tako da je moj savjet da je instalirate i uživate u pogodnostima aplikacije.

Više

Meridian kladionica Crna Gora
Proces registracije u kladionici Meridian u Crnoj Gori
Meridian IOS Mobilna Aplikacija Preged

Autor
Aleksandar Bunić
Dugogodišnje iskustvo u svim sferama klađenja. Aktivno se bavi sportom(biciklizam, fudbal). Učesnik mnogobrojni sportskih turnira. Autor na stranici kladionice.tv. Dugogodišnji tipster na Danskoj stranici za sportske tipove. Dokazao je svoje vještine kao tipster, autor i igrač.
Rejting ovog članka
4/5
1 glas