100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

BetWinner Mobilna Aplikacija Crna Gora

Melbet mobilna aplikacija Crna Gora

Kladionica BetWinner svrstava se u grupu najmlađih kladionica, obzirom da je osnovana tek 2018. godine. No, bez obzira na to, već je stekla veliku popularnost među mnogobrojnim igračima, a stručni tim ove platforme čini sve da je zadrži u koraku sa današnjim razvojem tehnologije, pa su razvili veoma simpatičnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS uređaje, čime su svojim korisnicima omogućili besprekorno klađenje i korišćenje svih ostalih funkcija u “Pokretu”. Međutim, razoraćemo korisnike sa iOS operativnim sistemom, budući da je BetWinner mobilna aplikacija dostupna samo za Android uređaje.

U nastavku teksta, priložićemo vam detaljan pregled mobilne aplikacije za kladionicu BetWinner sa bitnim detaljima koje biste trebali da znate.

 

Korisničko iskustvo Betwinner aplikacije

Može se slobodno reći da je BetWinner mobilna aplikacija ispunila sva naša očekivanja, jer se radi o vrlo privlačnoj aplikaciji koja je za vrlo kratko vreme “kupila” veliki broj igrača na svetskom, a i našem tržištu. Verujemo da će aplikacija ostaviti na vas snažan utisak kada je budete prvi put otvorili. Ako još uvek tražite sve u jednoj aplikaciji, onda ne gubite vreme, već preuzmite BetWinner mobilnu aplikaciju što je pre moguće!

Sve karakteristike koje imate na desktop računaru, imaćete i na BetWinner mobilnoj aplikaciji, što je jedna od stvari koje će vam se zasigurno dopasti. Veliki plus je to što sama aplikacija ne zahteva veliki prostor za skladištenje na vašem mobilnom uređaju, jer iznosi svega 44,2 MB. Sa sigurnošću tvrdimo da sajt kladionice BetWinner izgleda mnogo bolje na mobilnim uređajima, negoli na desktop računaru.

Ono što ovu aplikaciju čini posebno jeste to što je vrlo jednostavna i laka za korišćenje, što znači da i oni, sa manjim iskustvom klađenja u pokretu, neće imati problema sa navigacijom. Na sajtu mobilne verzije dominiraju različite nijanse zelene boje, što znači da je izgled veoma prijatan za oko, a samim tim, čini kretanje po aplikaciji i pristup njenim funkcijama jednostavnim. I naravno, pored svega toga, moćićete da uživate u raznim funkcijama koje uključuju klađenje uživo dok ste u pokretu, brze isplate, brojne bankarske opcije, razna tržišta za klađenje, širok izbor sportova, a na sve to ćete moći da pratite i neke od vaših omiljenih timova (sportista) na malim ekranima. Sve ove karakteristike čine klađenje na BetWinner aplikaciji komfornijim!

 

Kako preuzeti BetWinner Android mobilnu aplikaciju?

Da biste preuzeli BetWinner mobilnu aplikaciju, obavezno sledite ove jednostavne korake:

 1. Pristupite zvaničnom sajtu BetWinner kladionice putem nekog od vaših mobilnih uređaja ili jednostavno kliknite da biste direktno bili preusmereni na stranicu za preuzimanje;
 2. Klikom na “link”, otvoriće vam se novi prozor, u kojem je potrebno da izaberete karticu za vaš mobilni operativni sistem “Android” ili “iOS”;
 3. Jednostavnim klikom na jednu od kartica započinjete proces preuzimanja mobilne aplikacije koja se za Android uređaje naziva “betwinner.apk”;
 4. Sada sledi instalacija. Kliknite na preuzeti fajl i pritisnite dugme “Instaliraj” da biste u potpunosti završili proces instalacije;
 5. Nakon instalacije, otvorite aplikaciju i sada možete da se prijavite ili kreirate nalog, a samim tim uživate u sjajnom interfejsu!

 

Klađenje uživo na Betwinner

Jedna od glavnih karakteristika BetWinner mobilne aplikacije koja će vas sigurno očarati jeste odeljak za uživo klađenje. Ova funkcija je zaista neverovatna, jer s njom ćete moći da se kladite na mnogobrojne sportske događaje koji su u toku, dok ste u kafiću, busu ili na nekom putovanju. Ono što takođe ovaj odeljak čini izuzetnim jeste to da neke događaje možete gledati uživo, što vam daje bolju viziju o meču, a samim tim ćete lakše predvideti pobednika i rezultat.

betwinner mobilna aplikacija za sportsko klađenje

 

 

Depozit i Povlačenje sredstava

Posebno ćete se obradovati kada čujete da vas očekuju nekoliko različitih bankarskih opcija za uplatu i isplatu novca – od kreditnih kartica, preko Skrill-a, pa sve do kriptovaluta!

Najpopularniji načini za uplatu i isplatu novca na BetWinner mobilnoj aplikaciji su:

 • Visa;
 • MasterCard;
 • Skrill;
 • Neteller;
 • Perfect Money;
 • Jeton Cash;
 • ecoPayz,
 • PaySafeCard;
 • Bitcoin;
 • Ethereum;
 • Litecoin itd …

 

Korisnička podrška na Betwinner mobilnoj aplikaciji

Ako imate bilo kakvih pitanja, možete slobodno kontaktirati korisničku podršku koja vam stoji na raspolaganju 24 časa, 7 dana u nedelji. Za sve “nedoumice” koje imate možete im se obratiti na nekoliko načina, i to putem:

 • Opšti upiti: info@betwinner.com
 • Odeljenje za bezbednost: security@betwinner.com
 • Odnosi s javnošću i oglašavanje: marketing@betwinner.com
 • Odsek za finansije: accounting@betwinner.com
 • Telefon: +44 203 455-62-22

 

Rezime za Betwinner Mobilnu aplikaciju

Nesumnjivo je da BetWinner kladionica korača samouvereno ka uspehu! Ova platforma je za vrlo kratko vreme pridobila masivan broj igrača, što jasno pokazuje da ima sve što je jednom igraču potrebno. Korisnici će uživati u velikom izboru sportova i tržišta, proces uplate i isplate sredstava se može izvršiti bilo kada i bilo gde kada imate mobilnu aplikaciju. Kada se pridružite, dočekuje vas primamljiv bonus dobrodošlice od 100%, tako da ćete sa BetWinner kladionicom osetiti pravu avanturu klađenja!

 

Prednosti i Mane Betwinner Mobilne aplikacije

Svaka aplikacija ima neke prednost i i mane ali Betwinner se jako ističe na tom polju.

Prednosti:

 1. Nekoliko načina za kreiranje naloga;
 2. Veliki izbor sportova – od fudbala do biatlona;
 3. Široka ponuda uplate i isplate sredstava;
 4. Sajt je moguće koristiti na više jezika;
 5. Možete se kladiti uživo i gledati određene mečeve;

Mane:

 1. Trenutno je aplikacija za iOS nedostupna.

 

 

Čitaj više

Betwinner sportska kladionica – online klađenje Crna Gora
Registracija na Betwinner Crna Gora
Betwinner Bonus dobrošlice za Crnu Goru

Autor
Aleksandar Krstić
Ja sam Aleksandar. Iza sebe imam dugogodisnje iskustvo u ovom poslu, a vodila me je prvenstveno strast i ljubav prema sportu. Zapravo, gajim veliko interesovanje prema sportskom kladjenju, koji godinama u nazad prikupljam znanje i iskustvo na raznim portalima, forumima, sajtovima itd. Moj glavni cilj je da sa citaocima podelim objektivne i istinite informacije o domacim i stranim kladionicarskim brendovima.
Rejting ovog članka
5/5
1 glas