100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Premier Android Aplikacija u Crnoj Gori

Melbet mobilna aplikacija Crna Gora

Želite da se kladite uživo, ali iz udobnosti vašeg doma? Nikakav problem, Premier Android aplikacija je tu za vas! Sve što je potrebno jeste dobra internet konekcija i par klikova i vaš tiket je uplaćen. Mogućnost ispunjavanja tiketa iz vašeg doma, vaše kancelarije, omiljenog kafića ili restorana vam omogućava Premier Android aplikacija.

Izvanredan izgled i dizajn Premier aplikacije za Android uređaje će vam pružiti klasičan užitak klađenja, ali i veoma prijatan boravak i korišćenje same aplikacije. Plavi frontalni dizajn sa kombinacijom bijele boje će vam omogućiti da bolje vidite sve što je prikazano na vašem ekranu i da lakše pronađete ono što želite.

Ova aplikacija je dostupna na iOS i na Android uređajima, ali i na Windows 10 i 8 operativnom sistemu. To znači da je dostupna na kompjuterima korišćenjem njihove web stranice. Izgled web stranice je drugačiji od izgleda aplikacije, ali čak i vašu Android aplikaciju možete namjestiti da vam izgleda kao web stranica – tamne boje u kombinaciji sa svijetlim nijansama slova. Mi čak predlažemo drugu opciju, a to je korišćenje tamne boje radi lakšeg i još prijatnijeg korišćenja aplikacije.

Na web stranici Premier online kladionice možete pronaći uobičajeni dizajn. Sa lijeve strane možete pronaći sportove, a sa desne možete ispuniti tiket i uplatiti. Kao i kod aplikacije, klađenje je veoma jednostavno, ali sam proces morate ispratiti preko uputstva, kako ne bi imalo posljedica prilikom uplaćivanja depozita.

Veoma lijep dizajn nije jedina stvar koja ide u prilog ovoj aplikaciji, već je to i korišćenje bez reklama i oglasa. Aplikacija, ali i web stranica, ne donose sa sobom oglase i reklame u pozadini ekrana i to vam olakšava korišćenje aplikacije i sistema.

 

Kako preuzeti Premier Android Aplikaciju?

Preuzimanje Premier Android aplikacije nije uopšte komplikovano, ali vas molimo da ispratite uputstva kako biste što lakše preuzeli i instalirali aplikaciju na vašem Android uređaju, a pritom i što prije počeli sa korišćenjem.

Radi određenih komplikacija, molimo vas da prije preuzimanja aplikacije dozvolite vašem telefonu instalaciju iz nepoznatih izvora tako što ćete otići u podešavanja, a onda u opciju “Sigurnost” i zatim opciju “Nepoznati izvori” i tako dozvolite telefonu da preuzima aplikacije sa Google Play Store. Ukoliko vam je jezik na telefonu na engleskom, te opcije ce biti obično označene sa “Security” i “Unknown Sources” tako da će telefon obaviti istu radnju na kojem god da je jeziku, ali je veoma važno da pronađete ovo u podešavanjima prije nego krenete sa preuzimanjem aplikacije i samom instalacijom. Nekada ovo ne mora biti slučaj, ali je veoma poželjno da uradite to prije samog procesa instalacije da bi se izbjegle dodatne komplikacije.

  • Prvi korak za preuzimanje jeste da odete na Google Play Store i pronađete aplikaciju Premier Bet, ili drugi način jeste da odete na Google i pretražite “Premier Bet Android Aplikacija” i nađete direktan link za preuzimanje
  • Čim počnete preuzimanje aplikacije, onda će vaš telefon zatražiti dozvolu da potpuno preuzmete aplikaciju i to ćete i omogućiti ukoliko želite da započnete preuzimanje
  • Aplikacija ne zauzima mnogo prostora i samim tim neće biti potrebno mnogo vremena da se aplikacija preuzme na vaš telefon, pa samim tim ćete biti primorani da sačekate par sekundi, eventualno do minut, ukoliko vam je internet konekcija slaba i tako skinete aplikaciju sigurno
  • Kada aplikacija bude preuzeta, telefon će vas prebaciti na novi ekran gdje ćete imati dva dugmeta – “Instaliraj” i “Odustani”, vi ćete kliknuti na “Instaliraj” da biste uspješno instalirali aplikaciju
  • Ponovo ćete sačekati par sekundi kako bi se aplikacija instalirala na vaš uređaj
  • I na kraju, otvoriće se novi prozor na vašem ekranu gdje ćete imati opciju “Otvori” kako biste ušli u aplikaciju i počeli sa njenim korišćenjem

To bi bio kraj preuzimanja i procesa instalacije Premier Android aplikacije, sada je možete koristiti vrlo jednostavno i vrlo lako!

Vrlo je poželjno da prođete kroz aplikaciju prije samog finalnog početka korišćenja aplikacije kako biste se upoznali sa određenim procedurama, sistemima i procesima koje aplikacija nudi.

 

Rezime Premier Android Aplikacije

Premier Android Aplikacija je veoma jednostavna za korišćenje i vrlo laka za shvatanje, kao i za rukovanje njome. Lijep dizajn, vrlo upadljiv kako bi se aplikacija koristila mnogo jednostavnije, a i umanjio trošak vremena prilikom online klađenja.

 

Čitaj više

Premier Crna Gora Pregled
Premier kladionica iOS aplikacija Crna Gora
Sve najbolje sportske online kladionice Crna Gora 2024

Autor
Aleksandar Bunić
Dugogodišnje iskustvo u svim sferama klađenja. Aktivno se bavi sportom(biciklizam, fudbal). Učesnik mnogobrojni sportskih turnira. Autor na stranici kladionice.tv. Dugogodišnji tipster na Danskoj stranici za sportske tipove. Dokazao je svoje vještine kao tipster, autor i igrač.
Rejting ovog članka
5/5
1 glas