100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Android i iOS aplikacije za Zlatnik kladionicu

Melbet mobilna aplikacija Crna Gora

Prilagođavajući se svijetu interneta i tehnologije, Zlatnik kladionica je uspjela da napravi dobar pomak u svom svijetu mobilnih aplikacija za klađenje. Zato ćemo danas proći kroz još jednu kladionicu i njihovu aplikaciju, njene funkcionalnosti i dizajn, a sve ćete moći da pročitate u nastavku članka, pa ostanite sa nama. Najbitnije od svega kako da ostvarite Zlatnike online download mobilne aplikacije.

 

Korisničko iskustvo na Zlatnik aplikaciji

Zlatnik kladionica je uspjela da napravi veoma kvalitetnu aplikaciju za svoje korisnike, pa čak i one sa starijim mobilnim uređajima, ali i da ih prilagodi za novije generacije i da bude sasvim funkcionalna aplikacija. Naravno, ova mobilna aplikacija je prilagođena i za iOS i Android operativne sisteme pa u vezi toga ne morate da brinete ukoliko planirate da preuzmete aplikaciju.

Dizajn, ali i responzivnost aplikacije su takođe na visokom nivou i korisnici će moći bezbrižno da uživaju u klađenju na Zlatnik.me mobilnoj aplikaciji. Neće imati nikakvih smetnji pri odazivu sistema na njihove zahtjeve, dokle god je internet konekcija odgovarajuća.

 

Kako preuzeti Zlatnik aplikaciju?

Aplikaciju možete preuzeti ukoliko posjetite preko mobilnog uređaja stranicu zlatnik.me i onda u desnom uglu pronađete “menu” opciju obilježenom sa tri crtice. U dnu tog menija ćete pronaći opciju “Mobilna Aplikacija” i klikom na tu opciju će vam se otvoriti Zlatnik online download opcija sa kojom automatski preuzimate aplikaciju na uređaj.

 

Uživo klađenje

Uživo klađenje je dostupno i na Zlatnikovoj mobilnoj aplikaciji. Tu opciju možete pronaći u gornjem dijelu vašeg ekrana i shodno jeziku kojem ste odabrali, tako će vam biti i označeno – “Live Betting” ili “Klađenje uživo”.

Veoma lijep dizajn sa lijeve strane i navigacijski dio kojim svaka ikonica označava određeni sport može vam pomoći da brzim klikom i intuicijom odaberete određeni sport i pritom se kladite uživo. Kvote su dobre, a broj sportova se svodi na deset. Svaki događaj ima jasno definisanu ligu, kvotu, koji tip opklade želite, a onda i dodatne tipove opklada ukoliko to tražite.

 

Metodi uplaćivanja i podizanja novca u Zlatnik kladionici

Zlatnik kladionica nudi nekoliko opcija za uplaćivanje vašeg depozita, pa čak i iz udobnosti vašeg doma. Načini uplate u Zlatnik kladionici su:

 • Mastercard i Maestro kreditne kartice
 • mPay
 • J&A terminali;
 • Vaučeri u Tobacco S press šopovima;
 • Zlatnik kreditna potvrda (korisnici mogu putem terminala u Zlatnik kladionicama isplatiti kredit u kreditnu potvrdu i uplatiti je na svoj online nalog)
 • U najavi su i Neteller i Skrill opcije za uplate depozita

Za isplate je nešto drugačije i mogu se vršiti samo na par načina: preko bankovnog računa, mPaya i u terminalima kladionice.

 

Korisnička podrška na aplikaciji

Korisnička podrška na aplikacijama je dostupna 24/7, pa čak i sa nekim malim zakašnjenjem, ali vrlo kvalitetna prije svega. Nalazi se u donjem lijevom uglu sa opcijom “Chat”. Ipak, korisničku podršku možete dobiti i u poslovnicama, ali ne 24/7, već u okviru radnog vremena.

zlatnik kladionica crna gore mobilne aplikacije

 

Rezime aplikacije Zlatnik

Možemo pohvaliti izvanredan dizajn Zlatnik mobilne aplikacije, mnogo lijepo uklopljene boje sa crnim dizajnom, a i sivom bojom u kombinaciji. Jednostavno lijepo namještene boje za ukus svakog korisnika. Responzivnost je takođe na velikom nivou i zadovoljni smo kako se aplikacija odaziva na sve zahtjeve. Danas sve pohvale idu Zlatnik kladionici.

 

Prednosti i minusi

Prednosti:

 • Laka pristupačnost svim opcijama na aplikaciji
 • Veoma intuitivna prilikom korišćenja
 • Podrživost velikog broja korisnika
 • Databaza sa podacima je enkriptovana i sigurna

Minusi:

 • Chat za korisničku podršku bi trebao biti za nijansu veći i pristupačniji
 • Neke od opcija jednostavno nemaju “hover” opciju i otežava preglednost

 

Čitaj više

Zlatnik sportska kladionica online Crna Gora sajt
Proces registracije za Zlatnik kladionica Crna Gora
Bonus dobrodošlice – Zlatnik kladionica Crna Gora
Najbolje kladionice u Crnoj Gori za depozit VISA karticom

Autor
Džezair Hodžić
IT student. Iskustvo kao freelancer tokom dosadašnjeg skolovanja u različitim granama industrije, pogotovo digitalnog marketinga i informacionih tehnologija, stekao sam tokom svog jednogodišnjeg rada kao pisac za strane i domaće klijente, a iz iskustva proizilazi tačka gledišta na tržište. „Pisanje artikala sa dobrim prvim utiskom i probuđenim interesovanjem su dobri za biznis“.
Rejting ovog članka
4/5
1 glas