100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Proces registracije za Zlatnik kladionica Crna Gora

Proces registracije u 22bet Crna Gora

1) Prije svega posjetite stranicu Zlatnik kladionice 

2) Na početnoj stranici ove stranice, plavo dugme Registriraj se lako uočljivo u gornjem donjem uglu.

3) Nakon klika na to dugme, dobićete obrazac u koji kao prvi korak treba da unesete svoje buduće korisničko ime na sajtu, lozinku i potvrdu lozinke, važeću email adresu i broj mobilnog telefona. Zatim idete na sljedeći korak.

4) Sljedeći korak je popunjavanje preostalih podataka kao što su matični broj, matični broj, tekući račun

5) Kada popunite sve ove podatke i potvrdite registraciju na već registrovani e-mail, trebali biste dobiti link za aktivaciju. Ako ne, provjerite kutiju za neželjenu poštu. Kada kliknete na link postajete registrovani korisnik.

6) Možete se prijaviti na stranicu i tražiti najbolju opciju za svoj prvi depozit

Zlatnik, kladionice.tv

Kako uplatiti depozit u Zlatnik kladionici

Nakon što imate registrovan račun, neće biti problema sa uplatom novca. Prije svega, to možete učiniti na šalteru za klađenje ako imate lokal u blizini, ali za online klađenje je vrlo važno plaćanje MasterCard i Maestro karticom, putem bankovnog računa, Mpay, Gold Coin vaučera… Sve to je dostupno na Zlatniku kladionica i Važno je napomenuti da uplatom prvog depozita stičete pravo na Bonus dobrodošlice koji iznosi 100% u Zlatnik kladionici do uplate od 200 EUR. Definitivno jako lijepo za početak druženja.

Kako se kladiti u Zlatnik kladionici

Klađenje i odabir mečeva na ovoj platformi izgleda vrlo lako. Na lijevoj strani imate sportsku ponudu, nakon odabira lige ili takmičenja dobit ćete listu utakmica. Kladionica Zlatnik se izdvaja po tome što na pojedinim događajima ima preko 1000 utakmica. To je, na primjer, kada su u pitanju utakmice TOP lige. Kako odaberete svoje utakmice na desnoj strani, kreira se tiket u kojem možete vidjeti listu utakmica koje ste odigrali i ukupne kvote u bilo kojem trenutku. Kada ste sigurni u svoj izbor, unesite broj plaćanja i samo kliknite na Play Ticket.

Zašto se pridružiti Zlatnik kladionici

Zlatnik je relativno nov brend kada su u pitanju kladionice u Crnoj Gori. Osnovani su 2018. Godine ali su za to vreme uspeli da se nametnu svojim odličnim rešenjima što se tiče dizajna i navigacije sajta a shodno je i pomenuti to da imaju aplikacije za mobilne korisnike tako da to u mnogome olakšava proces klađenja korisnicima koji sve više koriste mobilne uređaje u ovu svrhu. Pored ovoga imaju i odličan Bonus dobrodošlice kao i druge video promocije.

U našoj recenziji na sajtu kladionice.tv za ovu kladionicu možete videti još detalja koji se tiču klađenja i tehničkih detalja ali sigurni smo da ova kladionica ispunjava uslove prosečnog korisnika i da će klađenje u njoj za većinu biti vrlo prijatno iskustvo tako da predlažemo registraciju i uplatu nekog malog početnog depozita kako biste mogli da je proverite i vidite da li se uklapa u lične preferencije kada je u pitanju klađenje. Pratite nas za još informacija!

Čitaj više

Zlatnik kladionica Crna Gora Recenzija
Sve najbolje sportske online kladionice Crna Gora 2024
Uslovi korišćenja

Autor
Nemanja Dojcinovic
Više od 15 godina iskustva sa klađenjem. Zaposlen nekoliko godina u raznim kladionicama u Srbiji, prešao put od običnog do profesionalnog kladioca. Pobedio dva puta na godišnjem tipsterskom takmičenju sajta bettingexpert. Pišem za nekoliko platformi, od predikcija mečeva do recenzija za kladionice i različite vodiče za početnike i uspešno klađenje. Ninca90.com
Rejting ovog članka
5/5
1 glas