100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Najbolje kladionice u Crnoj Gori za Paysafe depozit

Saznajte više o najboljim kladionicama u Crnoj Gori za Paysafe depozit

Paysafe, kladionice.tv

Spisak najboljih kladionica za Paysafe depozit

Rang Kladionica Rating Bonus Uzmi bonus
1
5/5
100% Bonus na prvi depozit
Kladi sePročitaj recenziju
2
4.5/5
100% do 50EUR prvog depozita
Kladi sePročitaj recenziju
3
3.8/5
100% Bonus na max 25 EUR prvog depozita
Kladi sePročitaj recenziju
4
4.3/5
100% do 100 EUR prvog depozita
Kladi sePročitaj recenziju

Na internetu postoje mnogi načini plaćanja, krenuvši od bankovnih računa pa završivši do kripto valuta kao sredstava za plaćanje. Mnogi sajtovi, pa čak i velike kompanije su prije par godina uvele nove načine plaćanja, a razne platforme to i omogućavaju. Jedna od takvih je i Paysafe kao umrežena baza uplata i isplata za nezavisne i ambiciozne biznise, platforme i software.

Zašto baš Paysafe?

Paysafe je jedna od brzo-rastućih platformi koja za svoj cilj ima novu “revoluciju” u online transakcijama i plaćanjima na internetu. Paysafe pruža i mnoge mogućnosti time što za svoj način plaćanja ima i online plaćanje, ali i kartice kao što su kreditne kartice za plaćanje uživo, u prodavnicama, kafićima i sličnim objektima. Ne zaboravimo da se Paysafe koristi i u kladionicama koje za način plaćanja omogućavaju i korišćenje Paysafe metode.

Ujedno, pored svih svojih benefita kao jedne velike rastuće platforme za online plaćanje, Paysafe ima preko dvadeset godina iskustva u poslovanju na internetu i sličnim platformama. Sistem koji je veoma pouzdan i siguran, a prije svega i diskretan. Privatnost informacija je u njihovom najboljem interesu, ali i vašem pa samim tim su sve vaše privatne informacije, ali i informacije o transakcijama enkriptovane i ne može im se pristupiti bez naloga od strane državnih agenija, ali su i procedure za to veoma komplikovane, tako da možemo reći da ste sigurni prilikom korišćenja ove platforme.

Kako plaćati u online kladionicama Crne Gore sa Paysafe?

Paysafe, pored drugih objekata u kojima možete plaćati i pored online transakcija, ima i način gdje kupujete vaučer, slično Afility Bonu i drugim sistemima koji su zasnovani na kupovini vaučera.

Mnogo kladionica koje imaju online sisteme klađenja, a to je sada već većina u regiji, ima i ovaj način plaćanja kao jedan od mnogobrojnih načina uplaćivanja vašeg depozita na vaš korisnički nalog.

Paysafe kartica za online klađenje

Paysafe karticu, nažalost, možete kupiti samo u zemljama evropske unije, ali plaćanje u online kladionicama je dozvoljeno u mnogim zemljama, pa i u našoj regiji. Vaučeri se mogu kupovati u određenim iznosima, a plaćanje ovom metodom je veoma jednostavno.

Potrebno je da imate svoj nalog u željenoj online kladionici, a da pritom ta kladionica ima mogućnost plaćanja putem Paysafe platforme i njihovih vaučera. Obavezno provjeriti prije nego kupite karticu i odlučite se samo na ovaj način plaćanja.

Kada potvrdite da vaša kladionica ima taj način plaćanja kao jedan od mnogobrojnih, kupite vaučer na kojem dobijete 16 cifara, takozvani kod. Potrebno je da uspješno kreirate tiket i da ga ispunite, a potom da prilikom uplate depozita odabere način plaćanja kao Paysafe.

Sistem će vam tražiti kod sa 16 cifara, a vi ćete unijeti taj kod u traženo polje kako bi sistem mogao da provjeri da li je vaš vaučer validan i da samim tim nastavite sa plaćanjem.

Čim sistem provjeri da li je vaučer validan, vaš novac će biti automatski prebačen kao depozit i tako ćete imati na raspolaganju određena novčcana sredstva kupljena u apoenima na toj kartici.

Čitaj više

Uplata depozita u kladionicama Crna Gora
Afility Bon kao sredstvo plaćanja u kladionicama Crne Gore
MPay kao sredstvo plaćanja kladionice Crna Gora
Najbolje kladionice u Crnoj Gori za depozit VISA karticom

Autor
Dejan Zarić
Diplomirani softverski inženjer, 4 godine zaposlen u ITu. Osam godina aktivnog klađenja i kladioničarskog iskustva
Rejting ovog članka
5/5
1 glas