Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Najbolje kladionice u Srbiji za Paysafe uplatu

Saznajte više o najboljim online kladionicama u Srbiji gde možete uplatiti sa Paysafe

Paysafe, kladionice.tv

Spisak najboljih kladionica za Paysafe depozit

Rang Kladionica Rating Bonus Uzmi bonus
1
4.3/5
Bonus 15 000 RSD za prvu uplatu na sportsko klađenje
Kladi sePročitaj recenziju
2
4.3/5
Bonus dobrodošlice na prvu uplatu do 11 000 RSD
Kladi sePročitaj recenziju
3
4.8/5
Bonus dobrodošlice na prvu uplatu do 12 000 RSD
Kladi sePročitaj recenziju
4
4.3/5
Do 200 EUR na prvi depozit!
Kladi sePročitaj recenziju
5
4.8/5
100% Bonus na max 25 EUR prvog depozita
Kladi sePročitaj recenziju
6
4.5/5
Najbolje kvote na svetu!
Kladi sePročitaj recenziju

Ako se sećate svoje prve uplate i sastavljenog tiketa u kladionici, sigurno vam je tada stalo da budete anonimni. Niste hteli da vas roditelji uhvate, ali ste želeli sa drugarima da zajedno gledate dobijene parove. Uz pomoć tehnologije, sada je mnogo lakše ostati anoniman pomoću Paysafecard metode uplate novca.

Lista Paysafecard sajtova kladionica

  • 1xbet
  • William Hill
  • Mozzartbet
  • Meridianbet
  • Maxbet
  • Megapari
  • Melbet
  • Biamobet

Bezbednost i sigurnost Paysafecard metode

Kada se već nalazimo u eri interneta, postoje razne metode za plaćanje, a da ne morate da ustanete iz udobne fotelje. Kakva bi to bila čar klađenja kada biste svakog puta morali da ustanete, odete da podignete novac i uplatili ga. Kakvi su redovi nekada, čitava utakmica može da prođe!

Međutim, postavlja se pitanje koliko je bezbedno plaćati preko interneta. Zato se većina nas oslanja na ovakve tipove plaćanja koja je široko prihvaćena širom sveta, pa čak i u kladionicama.

Paysafecard funkcioniše na princip neprobojnog PIN-a od 16 cifara. Koristi se za plaćanje u svim onlajn šopovima u raznim industrijama i svaki PIN kod je unikatan.

Top 3 najboljih kladionica za Paysafecard klađenje

Generalna pokrivenost kladionica na našim prostorima je solidna. Možemo takođe reći da je se jedino par kladionica izdvaja po svojoj popularnosti promocije plaćanja putem Paysafecard klađenja.

Nakon detaljnog pregleda ponuda, aktuelnosti informacija, analize ostalih konkurenata po pitanju Paysafecard klađenja, ističu se samo par kladionica zbog jasnog pregleda kako koristiti ovu metodu plaćanja.

Niko ne voli da pročita nešto na sajtu, a da potom vidi da piše nešto sasvim drugačije na ponudi kladionice. U trenutku pisanja ovog članka, izdvajamo ove ponude.

Megapari

Strana kladionica koja vam možda nije poznata po imenu, ali su oni jedni od prvih koji su prihvatili plaćanje preko Paysafecard. Ova kladionica je ipak poznatija po svojim virtuelnim igrama i onlajn kazino koji se poprilično ističe kada uđete na njihovu glavnu vebsajt stranicu.

22bet

Ovo je već poznatije ime kladionice, iako je takođe strana. Za razliku od prethodne kladionice, 22bet nudi uravnoteženu ponudu raznovrsnih igara. Paysafecard klađenje je ovde moguće u svim ovim igrama kao i na standardnom klađenju.

Melbet

Verovatno vam i ova kladionica nije poznata po imenu. Kada smo proučili Paysafecard klađenje ponudu na Melbet-u, nešto nam je delovalo veoma poznato na njihovom sajtu. Veoma jasno istaknut odeljak pod imenom “Depozit” gde se nalazi metod Paysafecard.

Kako uplatiti depozit pomoću Paysafecard

Za razliku od ručnog ukucavanja ličnih podataka za plaćanje preko platnih kartica i slično, Paysafecard klađenje nudi mnoge pogodnosti. Pored nepostojanja skrivenih troškova, obično nam treba malo vremena da shvatimo kako funkcionišu novi načini plaćanja, dok sa Paysafecard-om je jednostavnije.

Pronađite kladionicu koja vam najviše pogoduje, ali isto tako da nudi mogućnost plaćanja preko Paysafecard-a. U prethodnim pasusima smo naveli koje kladionice se se izdvojile bonusima, ponudama i opštim pokrićem za Paysafecard klađenje.
Sve zavisi od dizajna vebsajta kladionica, ali odeljci na kojima se nalaze različite metode za plaćanje su obično pod nazivima “Metod uplate” ili “Depozit.” Nakon što ste u padajućem meniju izabrali kladionicu i pronašli metod Paysafecard, kliknite na nju i sve što je potrebno da unesete je PIN koji se sastoji od 16 cifara. Ništa manje i ništa više i to čak važi kada prvi put izaberete uplatu metoda preko Paysafecard-a.
Paysafecard više funkcioniše na princip vaučera koji se kreću u različitim vrednostima. Nakon uplate depozite, biće potrebno svega nekoliko sekundi da vam se metod potvrdi, bez slanja SMS verifikacionih kodova ili sličnog, spremni ste za igru!

Paysafecard bonusi

Da li ste čuli za banku koja vam daje nagrade kada ste njihov dugovečni korisnik? Nismo ni mi. Zato je Paysafecard nedavno uveo mogućnost da dobijate specijalne popuste, ponude i poene ukoliko napravite besplatan nalog na njihovom sajtu.

Iako ovo nije direktno bonus, ali zasigurno je prednost što možete da kupujete više Paysafecard vaučera za klađenje. U različitim su iznosima, a maksimalan iznos je 10.000 dinara, tako da sami procenite koji parovi su vam najvredniji kako biste pravilno rasporedili uplate.
Iako su banke razradile sopstvene mobilne aplikacije, ali sa stalnim njihovim ažuriranjima možemo se pogubiti. Pritom, potrebno nam je više vremena da se naviknemo na njihovo funkcionisanje. Mobilna aplikacija pomoću kojom upravljate Paysafecard klađenje je jednostavno isto koliko i sama funkcija korišćenja Paysafecard vaučera.

Popularni sportovi za klađenje pomoću Paysafecard

Pored svih ponuđenih sportova na vebsajtovima kladionicama i pored toliko metoda za plaćanje, kako napraviti adekvatan izbor?

Ovo pitanje ima više odgovora, jer ukoliko ste već navikli na jedan metod plaćanja, uvek ćete se pitati šta drugi može da vam promeni. Paysafecard klađenje je specifično, ali što se tiče konkretnih sportova, postoje neke minorne razlike.

Fudbal

Klasika sportskog klađenja na fudbal vam je uvek sigurna opcija, jer sve kladionice na našim prostorima imaju dobru ponudu. Preporučujemo da ipak pregledate sve ponude kladionica koje smo sastavili na našem veb sajtu, naročito za deo oko Paysafecard-a.

Tenis

Uvek vam je sigurica da se kladite na Đokovića. Kako smo rekli na početku teksta da zavisi koji vaučer kupite, jer su u različitim vrednostima, gotovo sve kladionice na našim prostorima nude fer uslove za Paysafecard klađenje.

F1 klađenje

Većina sportova na koje se možemo kladiti se obično vrte oko fudbala, košarke ili tenisa. Odnosno, na najpopularnije, ali naša inicijalna pretposavka je da f1 klađenje će postati sve popularniji sport. Paysafecard klađenje se ovde itekako uklapa, jer pored ranovrsnosti ponude u vaučerima, f1 klađenje nudi razne tipove opklada na vozača, završetak trke i tako dalje.

Alternativne metode plaćanja

Počeli smo sa kovanim novcem, do papirnatog do sada sveprisutnijeg elektronskog plaćanja gde gotovo sve možete da uradite od kuće.

Koliko sportova možete da pobrojite, gotovo isto toliko postoje metode za plaćanje u kladionicama, ali Paysafecard klađenje je poznatiji metod.

Vama sigurno najpoznatiji metod plaćanja je preko platnih kartica. Sve kladionice na našim prostorima na određeni način prihvataju MasterCard i Visa platne kartice. Potrebno je da samo unesete vaše lične podatke, sačekate SMS verifikacioni kod i uplatili ste prvi depozit.

Poznatiji takozvani e-novčanici su Skrill i PayPal koji na veoma sličan način funkcionišu. S time da je PayPal daleko poznatija opcija i više je prihvaćena u kladionicama. Funkcioniše na princip Biznis i Privatnog naloga, a vama preporučujemo Privatni nalog, osim ako ste vlasnik neke kompanije. Možete da prebacujete novac sa PayPal-a na bankovni račun koji vezujete za vaš nalog i pokrivenost u valutama je impresivna.

Vama je sigurno najvažnije da je metoda uplate bezbedna, brza i jednostavna. Tako da za koji god metod se odlučite, nećete pogrešiti. Paysafecard klađenje je zaista specifično, ali verovatno i najjednostavnije za korišćenje, jer ne traži od vas nikakav unos ličnih podataka, samo PIN od 16 cifara koji stalno čuvate kod vas.

Čitaj više

Skrill Srbija kao sredstvo plaćanja za strane kladionice
Bitcoin kao sredstvo plaćanja u kladionicama iz Srbije
Najbolje strane kladionice Kako uplatiti depozit
PayPal kao sredstvo plaćanja u kladionicama u Srbiji

Autor
Stella Šakić
SEO Blogger s preko 1000 objavljenih članaka na raznorazne teme. Nisam naišla na temu o kojoj nisam mogla pisati, a online klađenje pokrivam SEO člancima više od 3 godine. Među brojnim prednostima koje donosi suradnja sa mnom, možete očekivati neograničenu kreativnost, raznovrsnost, brzinu učenja i pisanja te fleksibilnost u poslu. Pišem na hrvatskom, bosanskom i engleskom jeziku i navedene jezike također prevodim i lektoriram.
Rejting ovog članka
5/5
1 glas