50% free bet bonusa do 35.000 RSD
Kladi se

Freebet u kladionicama Srbije

(6)
Filtrirati
 • Bonus
  AdmiralBet Freebet od 1000 dinara bez depozita!
  AdmiralBet je kompanija koja neprestano radi na inovacijama i poboljšanju svoje usluge a jedan segment u kojem se posebno ističu…
 • Bonus
  Uzmi keš za klađenje ponedeljkom!
  Šta nam je prvo na pameti u vezi ponedeljka ujutru? Postoje ljudi koji vole orno da ustanu tog dana i…
 • Bonus
  10 Freebet-a do 5000 dinara
  Circus je relativno novi brend na ovim prostorima. Krenuli su sa radom tek pre par godina, preuzevši brend iz Belgije.…
 • Bonus
  25 EUR Bonus na prvi depozit
  Bet365 je možda i najveći brend kada su u pitanju sportske kladionice ne samo u Evropi već i u svetu…
 • Bonus
  2000 dinara+200 spinova za prvi depozit
  Ako ste još uvek u dilemi da izaberete pravu kladionicu, onda vam toplo preporučujemo MeridianBet, koja ne samo da će…
 • Bonus
  100% Bonus+200 Frebet ili 50 Free spins
  Greatodds kladionica u ponudi za sve igrače sa prostora Srbije nudi bonus dobrodošlice za nove članove, tako da svi igrači…

Free Bet bez depozita

Na sam pomen free bet bez depozita aktivira se lampica u sklopu prosečnog kladioca jer to zaista jeste dobra i jedinstvena prilika da se napravi neki ekstra keš. Čini se da kladionice tek u poslednjih par godina počinju ozbiljnije sa Free Bet u Srbiji, to jest dodeljivanjem besplatne igre svojim korisnicima. Bonusi za klađenje uzimaju sve više maha a bonusi za klađenje bez depozita su jedan od elitnih delova te velike celine.

Šta je Freebet?

Free Bet bez depozita se uglavnom dobija na prvu registraciju to jest prvi depozit koji uplatite na online račun. On ide od 100 dinara pa do 1000 a negde čak i 2000 dinara. Zavisi od visine promocije i uslova za free bet koji daje kladionica. Svakako uvek je u prednosti freebet koji vam se ne oduzima od eventualnog dobitka. Jedna kladionica tu dosta prednjači.

MaxBet free bet bez depozita

Ukoliko imate nalog na MaxBet kladionici sigurno ste često primećivali na promotivnim mejlovima neki od njihovih freebet promocija koje dodeljuju sa vremena na vreme. MaxBet često ume da obraduje svoje korisnike sa besplatnom opkladom od 500 ili 1000 dinara i u većini slučajeva taj iznos FreeBet vam ostane na raspolaganju za igru ili isplatu čak iako dobijete. Po ovome, po Free Bet Bonusima MaxBet je definitivno najbolja kladionica na ovim prostorima.

Mozzart Freebet

Često i Mozzart kladionica, koja je svakako jedna od najvećih i najboljih u Srbiji nudi Freebet opciju, međutim u malom broju slučajeva je to Freebet bez depozita, već novac koji dobijate na određenu uplatu to jest depozit u online kladionicu. Ipak, i to nije loše jer je svaka dodatna suma veoma vredno ako se pametno iskoristi. Mozzart takođe šalje obaveštenja na vaše mejl naloge tako da možete biti u toku o aktuelnim promocijama i dodeljivanjem besplatnih opklada.

Prednosti i mane freebet-a

Prednosti
 • Jednostavno korišćenje, da biste učestvovali potrebno je samo da se registrujete i potvrdite korisnički račun
 • Nema rizika jer ne igrate sopstvenim novcem
 • Odličan izbor za početkinke
 • Omogućava isprobavanje novih strategija
Minusi
 • Iznos bonusa je uglavnom mali
 • Opklada treba da ispunjava određen uslov vezan za minimalnu kvotu
Autor
Ognjen Dojčinović
Od malih nogu u sportu. Bogato iskustvo u klađenju, uža specijalnost košarka. Pasionirani ljubitelj iste, kao i Esports-a, medju kojima se izdvajaju Dota 2 i CS GO. Rad da sa drugima podelim svoje informacije i nadam se da nekome mogu biti od pomoći.
Rejting ovog članka
5/5
1 glas