Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi se

Najbolje aplikacije za klađenje u Srbiji

Pronađite aplikacije za telefone koje će pospešiti proces klađenja i učiniti ga zanimljivijim

aplikacije, kladionice.tv

Spisak kladionica sa najboljih mobilnim aplikacijama

Rang Kladionica Rating Bonus Uzmi bonus
1
5/5
Osvoji bonus do 1000% i maksimalnih 100.000 RSD
Kladi sePročitaj recenziju
2
4.5/5
100% Bonusa na prvi depozit do 50.000 dinara
Kladi sePročitaj recenziju
3
5/5
OSVOJI PONUDU DOBRODOŠLICE DO 22.500 RSD!
Kladi sePročitaj recenziju
4
4.3/5
Bonus dobrodošlice na prvu uplatu do 11 000 RSD
Kladi sePročitaj recenziju

apps 1 kladionice

Šta je najviše privlačilo muškarce da se okupe za stolom, u nešto mračnijoj prostoriji da procenjuju slike, brojeve i ishode izvesnih događaja? Ponekad su to bile i uživo slike kako bismo bolje procenili šta nam je činiti.

Ne, nije ono što ste isprva pomislili, ali ste bili blizu. Klađenje je aktivnost koja je oduveka bila na granici između opasnog i taman dozvoljenog da izazove čak i one koje nikad ne bi stavili novčić na sto.

Zato smo za vas izdvojili najbolje mobilne aplikacije kladionica za najuzbudljiva vremena u fudbalu - svetsko prvenstvo u novembru.

Lista aplikacija za sportsko klađenje

 • 22bet
 • Mozzartbet
 • Favbet
 • Bet-at-home
 • Netbet
 • Meridianbet
 • 1xbet
 • Fezbet
 • Melbet
 • Bet365
 • Bet Ole

Kako odabrati aplikacije za sportsko klađenje?

Kako se sve premestilo na korišćenje mobilnih telefona u klađenju, mobilne aplikacije za klađenje predstavljaju jedan od top prioriteta za privlačenje novih i za zadržavanje starih igrača.

Bonusi! Postoji pregršt bonus dobrodošlice za sve nove igrače koji naprave nalog u izabranoj kladionici. Međutim, nije to jedini faktor koji zadržava igrače. Šta dugoročno zadržava igrače na jednoj aplikaciji? Kvalitet, funkcionalnost i navigacija kroz aplikaciju gde uključujemo:

 • Koje sve metode uplate i isplate postoje. Odavno je prošlo vreme odlaska u kladionice, pa su se igrači navikli da sve rade iz fotelje. Generalno, većina naših kladionica podržava raznolike metode uplate i isplate, s tim da vam preporučujemo da pogledate u opisu aplikacije koje sve metode podržavaju.
 • Mogućnost praćenja raznovrsnih sportova. Pojedine kladionice će se fokusirati na pojedine sportove, dok one najpopularnije će imati i egzotične sportove u svojoj ponudi. Sve zavisi od toga na šta se vi kladite.
 • Spomenuli smo bonuse koji zaista umeju na prvi pogled da vas nateraju da kliknete, ali zapitajte se: koje su vaše trenutne potrebe? Neke kladionice tipuju samo kada napravite nalog, neke na kvote, tako da je pitanje šta vama trenutno najviše odgovara.
 • Ponuda uživo klađenja. Ovo je veoma bitna stavka za vas iskusne koji su se već upoznali sa osnovama i žele da dovedu mobilno klađenje na novi nivo.
  Možda vam zvuči suviše očigledno, ali da li kladionica ima izrađenu aplikaciju za iOS i Android sisteme.

Top 3 aplikacije za sportsko klađenje

Postoje par kladionica koje su ovo dovele do vrhunskog nivoa sve kvalitete koje tražite. Ovde pričamo o aplikacijama internet kladionica koje su zvučne po svom imenu, bili ste ili ste dugogodišnji kladioničar kod njih.

Primećujemo kako su se budžeti kladionica u poslednjih 10-ak godina najviše promenili u pravcu osnaživanja IT developera sve u cilju zadovoljavanja kladioničara. Naše navike su se promenile i cilj je ostaviti uticaj na tržištu u borbi za najbolju aplikaciju za klađenje:

Mozzartbet

Nismo bez razloga ovu kladionicu stavili na prvom mestu. Već pre samog instaliranja njihove aplikacije, možete primetiti fantastičan dizajn u specifičnim bojama. Ukoliko nemate nalog, postoje tri opcije na dnu ekrana: “Otvori nalog”; “Kladi se”; “Uplati sredstva.” Ne postoji sport koji ne pokrivaju, bonusi dobrodišlice su im izdašni i imaju razvijenu aplikaciju za Android i iOS sisteme.

MaxBet

Kako ide njihov slogan “Život je igra” ali sve da su oni bili ozbiljni i veoma konkurentni povodom izrade mobilne aplikacije za klađenje. Takođe poseduju široku ponudu povodom sportova, fer kvote i što je najvažnije, mobilna aplikacija za klađenje im funkcioniše besprekorno.

Meridian

Kada ukucate u Gugl pretraživač, na prvoj stranici će vam izaći odeljak na njihovom sajtu koji vam detaljno objašnjava kako možete instalirati aplikaciju i to pomoću veoma jednostavnog QR koda. Jedini su od pomenutih kladionica koja je na jednom mestu izlistala svoje mobilne aplikacije za klađenje za iOS, Android, Huawei, MAC i Windows aplikaciju. Pored toga, bonusi dobrodošlice su im vrlo konkurentni.

Prednosti mobilnih aplikacija za klađenje

Prvenstveno zašto su kladionice razvile mobilne aplikacije je da na različite načine da vas privuku da budete njihovi korisnici, a da ne morate ni jednom da uđete u jednoj od njihovih ekspozitura!

Ako ste jedan od onih koji se više drži tradicionalnih načina klađenja da li se isplati skinuti mobilnu internet aplikaciju za klađenje?

 • Brzinu učitavanja podataka. Da li ste primetili koliko se brže učitavaju svi podaci i odeljci na mobilnoj aplikaciji za klađenje nego na vebsajtu? To je zato što mobilna aplikacija ne mora da se oslanja na servere za svaki odeljak da se učita, kao što je to slučaj sa vebsajtovima kladionica.
 • Metode uplate i isplate. Bez novca, nema igre. Iako deluje jednostavno, sigurno ne želite puno da čekate za uplatu novca na vaš nalog, kao i brojanje dobitaka. Ovaj proces traje dosta kraće i jednostavniji je na mobilnim aplikacijama. Pritom, vaši lični podaci su na taj način bolje zaštićeni.
 • Opet je vezano za nalog, ali koliki procenat vas pažljivo gleda koliko je puta dobio? Na mobilnoj aplikaciji za klađenje možete detaljnije da pratite sve informacije vezane za istoriju vaših dobitaka i ne toliko ponosnih momenata.
 • Efikasniji sistem zaštite je na mnogo višem nivou kada su u pitanju aplikacije internet kladionica, Posebne enkripcije, verifikacija u dva koraka i najvažnije - aplikacija će vas odmah upozoriti ako postoji neka sumnjiva aktivnost.
 • Bićete najažurniji u vezi novih informacija, bonusa i ostalih važnih vesti vaše omiljene kladionice.

Kako preuzeti aplikacije za klađenje?

Proces skidanja je svugde gotovo istovetan, samo obratite pažnju da li navedena kladionica ima posebno razvijenu aplikaciju za Andorid ili iOS sisteme. Za sada možemo reći da ne postoji mnogo kladionica koje su se posvetile da imaju posebno razvijenu aplikaciju za iOS sisteme, dok je za Android sasvim zadovoljavajuća sitaucija.

 • Preuzmite aplikaciju tako što ćete u Gugl pretraživač ukucati ime kladionice sa nastavkom “.apk” na kraju imena kladionica. Druga alternativa je da ukucate ime navedene kladionice sa nastavkom “mobilna aplikacija.”
 • Uglavnom je lako navigirati gde se nalazi opcija za skidanje mobilne aplikacije. Proces će se pokrenuti kada izaberete za koji mobilni sistem ćete skinuti.
 • Sledeći proces je pravljenje naloga ukoliko ga već nemate. Nijedna kladionica se ne razlikuje povodom ličnih podataka koje unosite dok pravite nalog.
 • Ovde se ističe prednost mobilnih aplikacija kada želite da izaberete metod uplate i isplate. Aplikacija će sačuvate podešavanja i vaš preferirani metod uplate i isplate.
  Sada ste spremni za akciju i želimo vam da ostvarite svoj lični rekord u vašoj izabranoj kladionici.

Bonusi za mobilne aplikacije kladionica

apps 3 kladionice

Napomenuli smo već u ovom tekstu da postoje posebne pogodnosti za igrače koji naprave nalog na mobilnoj aplikaciji vaše izabrane kladionice.

Najbolji primer toga su bonusi dobrodošlice koji se manje ili više razlikuju od kladionice do kladionice. Za sada im je to glavni marketinški adut za privlačenje novih igrača. Međutim, osećamo kao da tu nešto fali. Kako biste se osećali kada bi postojala povremena iznenađenja isključivo samo za dugogodišnje igrače?

Bilo bi sjajno kada biste dobijali povremene “poklone” od strane vaše omiljene kladionice sledećeg puta kada se ulogujete na nalog.

Za sada se ipak moramo zadovoljiti samo bonusima dobrodošlice. U zavisnosti od toga šta vama najviše prija. Da li dodatan novac nakon ulogovanja, bonusi na odigrane parove ili bilo koji drug vid bonusa, na vama je da samo malo istražite!

Preporučeni sportovi za mobilne aplikacije za klađenje

Stižemo verovatno do našeg omiljenog dela i gde ćemo malo pričati i o jednoj od najvećih prednosti mobilnih aplikacija za klađenje - raznovrsnost.

Iako je svima napamet prvo fudbal. To jeste tačno, ali sada sve kladionice u Srbiji, više ili manje upoznate su sa situacijom da i vi želite da se oprobate u drugim sportovima:

 • Košarka je pored fudbala već postala popularan sport za mobilno klađenje. Svaka čast svima koji mogu da ostanu budni kasno u noć, prateći najuzbudljiviju ligu na svetu - NBA.
 • Ostalo je još malo vremena nažalost za našeg aduta - Novaka Đokovića, mada vaše klađenje na tenis ne morate da stane kada on okači reket od klin. Individualni sport je u pitanju, tako da je klađenje na njega specifičnije.
 • Vremenom smo primetili da se probudilo interesovanje za klađenje na trke. F1 je jedan od adrenalinskih sportova i sam zvuk motora formule 1 je dovoljan da vas namami barem da odgledate jedan krug. Možete pročitati naš tekst vezan za klađenje na F1.
 • Kada sve već kod trke, moramo spomenuti i klađenje na trke konja. Ovo je možda suviše specifično za vas, ali zanimljiva stvar je kako uživo klađenje na ovaj sport spada među najuzbudljivijima. Takođe imamo tekst na ovoj temi koji možete pročitati.
 • Ostali specifični sportovi su takođe prisutni za naše nesvakidašnje igrače. Američki ragbi nike za svakoga ukoliko želite da migrate, dok je za klađenje manje fizički naporno, verujte nam. Sezona traje kratko, tako da je sada idealno vreme da se informišete kako se kladiti na NFL.
 • Postoji još jedan sport koji se može meriti sa fizičkom snagom sportista koji ga igraju - hokej na ledu. Znamo, suviše smo mi “topla” zemlja da bismo igrali hokej na ledu, ali je bitno za vas koliko je isplativo kladiti se na ovaj sport i da li postoje informacije za vas početnike koji bi se oprobali u njemu? Na vebsajtu kladionice TV takođe možete pročitati tekst o najboljim savetima za klađenje na NHL.

Preporučeni načini plaćanja za mobilne aplikacije za klađenje

apps 2 kladionice

Uporedo sa razvojem mobilnih aplikacija za klađenje su se razvijale i metode plaćanja. Raznolikost je ovde išla uporedo, jer znaju koliko mi kladioničari umemo da budemo zahtevni za metodama uplate i isplate. Par sekundi do donošenja odluke, naročito ako se kladite uživo, pa pravi razliku!

Paysafecard je specifična metoda uplate i isplate, jer je potpuno anonimna. Možete da kupujete vaučere u različitim iznosima u obližnjim trafikama i benzinskim pumpama, bez ostavljanja svojih ličnih podataka. Bitno je samo da jedinstveni kod koji dobijate na vaučeru ni u kojem slučaju ne odajete.  PayPal je nama svima poznat, ali kolika je pokrivenost načina plaćanja preko ove platforme? Većina naših poznatijih kladionica, ali su počele i skromnije da uvode ovu veoma popularnu platformu. Pokrili smo ovu temu detaljnije na našem sajtu Kladionice TV

 • Skrill je manje poznata platforma od PayPal-a, ali našim istraživanjem smo otkrili da Skrill traži manje naknade za transakcije. Neke od glavnih prednosti Skrill-a je što nude veću pokrivenost u valutama i što možete da imate čak 4 naloga na jednoj mejl adresi, dok za PayPal možete samo jedan nalog. Dok PayPal nudi bolje opcije zaštite vaših podataka.
 • Nova i uzbudljiva metoda uplate i isplate su svakako kriptovalute koje su eksplodirate u popularnosti u prethodnih 5 godina. Dobra vest je što su većina naših poznatijih kladionica uvele ovu metodu.
 • Veoma jednostavna i nama poznata metode pomoću platnih kartica. Gotovo svaka kladionica na našim prostorima nudi ovu opciju. Jedina mana kod ove metode je što ponekad banke umeju iz nekih njihovih razloga da blokiraju ili da uspore transakciju. Prednost je svakako što je nama veoma poznato kako funkcioniše ovaj metod.
 • Ukoliko vam se od ovoga dosadi, uvek možete na staromodan način da odete do ekspoziture vaše omiljene kladionice sa društvom. Ponesete vaš željeni ulog i nešto možda dodatno kako biste bili za svaki slučaj sigurni.

Čitaj više:

Najbolje nove online kladionice u Srbiji 2024
Najbolje kladionice za klađenje na fudbal u Srbiji
Najbolje kladionice u Srbiji za Svetsko Prvenstvo u Kataru
Skrill Srbija kao sredstvo plaćanja za strane kladionice

Autor
Strahinja Krstić
Psiholog u marketingu. Iskustva u pisanju sam stekao u različitim industrijama i uvek prilazim sa iste tačke: "Šta je to što čitaoca ili klijenta najviše zanima?" Tim pristupom možemo da razmišljamo iz njihove perspektive i pišemo kao da se direktno njemu obraćamo, 1 na 1.
Rejting ovog članka
5/5
1 glas