100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Najbolje mobilne aplikacije za sportsko klađenje u Crnoj Gori

Saznajte više o najboljim mobilnim aplikacijama za sportsko klađenje online u Crnoj Gori

aplikacije, kladionice.tv

Spisak najboljih mobilnih aplikacija za klađenje

Rang Kladionica Rating Bonus Uzmi bonus
1
5/5
100% Bonus na prvi depozit
Kladi sePročitaj recenziju
2
4.5/5
100% do 50EUR prvog depozita
Kladi sePročitaj recenziju
3
3.8/5
100% Bonus na max 25 EUR prvog depozita
Kladi sePročitaj recenziju
4
4.3/5
100% do 100 EUR prvog depozita
Kladi sePročitaj recenziju

Šta je najviše privlačilo muškarce da se okupe za stolom, u nešto mračnijoj prostoriji da procjenjuju slike, brojeve i ishode izvjesnih događaja? Ponekad su to bile i uživo slike kako bismo bolje procijenili šta nam je činiti. 

Ne, nije ono što ste isprva pomislili, ali ste bili blizu. Klađenje je aktivnost koja je oduvijek bila na granici između opasnog i taman dozvoljenog da izazove čak i one koje nikad ne bi stavili novčić na sto. 

Izdvojili smo za vas predgled aplikacija za najbolje kladionice u Crnoj Gori

Kako odabrati aplikacije za sportsko klađenje?

Kako se sve premestilo na korišćenje mobilnih telefona u klađenju, mobilne aplikacije za klađenje predstavljaju jedan od top prioriteta za privlačenje novih i za zadržavanje starih igrača.

Bonusi! Postoji pregršt bonus dobrodošlice za sve nove igrače koji naprave nalog u izabranoj kladionici. Međutim, nije to jedini faktor koji zadržava igrače. Šta dugoročno zadržava igrače na jednoj aplikaciji? Kvalitet, funkcionalnost i navigacija kroz aplikaciju gde uključujemo:

 • Koje sve metode uplate i isplate postoje. Odavno je prošlo vreme odlaska u kladionice, pa su se igrači navikli da sve rade iz fotelje. Generalno, većina naših kladionica podržava raznolike metode uplate i isplate, s tim da vam preporučujemo da pogledate u opisu aplikacije koje sve metode podržavaju.
 • Mogućnost praćenja raznovrsnih sportova. Pojedine kladionice će se fokusirati na pojedine sportove, dok one najpopularnije će imati i egzotične sportove u svojoj ponudi. Sve zavisi od toga na šta se vi kladite.
 • Spomenuli smo bonuse koji zaista umiju na prvi pogled da vas natjeraju da kliknete, ali zapitajte se: koje su vaše trenutne potrebe? Neke kladionice tipuju samo kada napravite nalog, neke na kvote, tako da je pitanje šta vama trenutno najviše odgovara.
 • Ponuda uživo klađenja. Ovo je veoma bitna stavka za vas iskusne koji su se već upoznali sa osnovama i žele da dovedu mobilno klađenje na novi nivo.
 • Možda vam zvuči suviše očigledno, ali da li kladionica ima izrađenu aplikaciju za iOS i Android sisteme.

Top 3 aplikacije za sportsko klađenje

Postoji par kladionica koje su ovo dovele do vrhunskog nivoa sve kvalitete koje tražite. Ovde pričamo o aplikacijama internet kladionica koje su zvučne po svom imenu, bili ste ili ste dugogodišnji kladioničar kod njih.

Primjećujemo kako su se budžeti kladionica u poslednjih 10-ak godina najviše promijenili u pravcu osnaživanja IT developera sve u cilju zadovoljavanja kladioničara. Naše navike su se promijenile i cilj je ostaviti uticaj na tržištu u borbi za najbolju aplikaciju za klađenje:

 • Melbet

Kao i što smo napomenuli već gore, većina kladioničara danas se kladi iz fotelje, pa je vrlo bitno da je i ta aplikacija veoma lijepo dizajnirana i kvalitetna. Uz Melbet je zagarantovano da ćete se osjećati ugodno i pored svih dostupnih bonusa za korisnike iz regiona. Ipak, na vama je da probate.

 • 1xBet

Ne možemo zaboraviti, a ne navesti 1xBet koji svojim korisnicima pružaju kvalitetnu igru na različite sportove i igrama na sreću. Lijep plavi dizajn sa kombinacijama bijele boje perfektno se uklapa, a njihova responzivnost i brzina aplikacije je na zavidnom nivou. Vaši zahtjevi će biti izuzetno brzo registrovani i nećete osjetiti bilo kakav zastoj tokom korišćenja aplikacije 1xBet kladionice.

 • 22Bet

Na treće mjesto ćemo staviti 22Bet kladionicu sa takođe relativno kvalitetnom aplikacijom. Njihova web aplikacija ipak ne može prestići mobilnu aplikaciju koja je dostupna i na iOS i na Android uređajima. Sličan dizajn i prije reformacije, ali ne kvalitet korišćenja ne možete uporediti sa prethodnom verzijom.

Prednosti mobilnih aplikacija za klađenje

Prvenstveno zašto su kladionice razvile mobilne aplikacije je da na različite načine vas privuku da budete njihovi korisnici, a da ne morate nijednom da uđete u jednu od njihovih ekspozitura!

Ako ste jedan od onih koji se više drži tradicionalnih načina klađenja da li se isplati skinuti mobilnu internet aplikaciju za klađenje?

 • Brzinu učitavanja podataka. Da li ste primetili koliko se brže učitavaju svi podaci i odeljci na mobilnoj aplikaciji za klađenje nego na vebsajtu? To je zato što mobilna aplikacija ne mora da se oslanja na servere za svaki odeljak da se učita, kao što je to slučaj sa vebsajtovima kladionica.
 • Metode uplate i isplate. Bez novca, nema igre. Iako deluje jednostavno, sigurno ne želite puno da čekate za uplatu novca na vaš nalog, kao i brojanje dobitaka. Ovaj proces traje dosta kraće i jednostavniji je na mobilnim aplikacijama. Pritom, vaši lični podaci su na taj način bolje zaštićeni.
 • Opet je vezano za nalog, ali koliki procenat vas pažljivo gleda koliko je puta dobio? Na mobilnoj aplikaciji za klađenje možete detaljnije da pratite sve informacije vezane za istoriju vaših dobitaka i ne toliko ponosnih momenata.
 • Efikasniji sistem zaštite je na mnogo višem nivou kada su u pitanju aplikacije internet kladionica, Posebne enkripcije, verifikacija u dva koraka i najvažnije - aplikacija će vas odmah upozoriti ako postoji neka sumnjiva aktivnost.
 • Bićete najažurniji u vezi novih informacija, bonusa i ostalih važnih vijesti vaše omiljene kladionice.

Kako preuzeti aplikacije za klađenje?

Proces skidanja je svugde gotovo istovjetan, samo obratite pažnju da li navedena kladionica ima posebno razvijenu aplikaciju za Andorid ili iOS sisteme. Za sada možemo reći da ne postoji mnogo kladionica koje su se posvijetile da imaju posebno razvijenu aplikaciju za iOS sisteme, dok je za Android sasvim zadovoljavajuća sitaucija.

 • Preuzmite aplikaciju tako što ćete u Gugl pretraživač ukucati ime kladionice sa nastavkom “.apk” na kraju imena kladionica. Druga alternativa je da ukucate ime navedene kladionice sa nastavkom “mobilna aplikacija.”
 • Uglavnom je lako navigirati gde se nalazi opcija za skidanje mobilne aplikacije. Proces će se pokrenuti kada izaberete za koji mobilni sistem ćete skinuti.
 • Sledeći proces je pravljenje naloga ukoliko ga već nemate. Nijedna kladionica se ne razlikuje povodom ličnih podataka koje unosite dok pravite nalog.
 • Ovde se ističe prednost mobilnih aplikacija kada želite da izaberete metod uplate i isplate. Aplikacija će sačuvate podešavanja i vaš preferirani metod uplate i isplate.
 • Sada ste spremni za akciju i želimo vam da ostvarite svoj lični rekord u vašoj izabranoj kladionici.

Bonusi za mobilne aplikacije kladionica

Napomenuli smo već u ovom tekstu da postoje posebne pogodnosti za igrače koji naprave nalog na mobilnoj aplikaciji vaše izabrane kladionice.

Najbolji primer toga su bonusi dobrodošlice koji se manje ili više razlikuju od kladionice do kladionice. Za sada im je to glavni marketinški adut za privlačenje novih igrača. Međutim, osećamo kao da tu nešto fali. Kako biste se osjećali kada bi postojala povremena iznenađenja isključivo samo za dugogodišnje igrače?

Bilo bi sjajno kada biste dobijali povremene “poklone” od strane vaše omiljene kladionice sledećeg puta kada se ulogujete na nalog.

Za sada se ipak moramo zadovoljiti samo bonusima dobrodošlice. U zavisnosti od toga šta vama najviše prija. Da li dodatan novac nakon ulogovanja, bonusi kladionica na odigrane parove ili bilo koji drug vid bonusa, na vama je da samo malo istražite!

Preporučeni sportovi za mobilne aplikacije za klađenje

Stižemo vjerovatno do našeg omiljenog dijela i gdje ćemo malo pričati i o jednoj od najvećih prednosti mobilnih aplikacija za klađenje - raznovrsnost.

Iako je svima napamet prvo kladionice za klađenje na fudbal. To jeste tačno, ali sada kladionice, više ili manje upoznate su sa situacijom da i vi želite da se oprobate u drugim sportovima:

 • Košarka je pored fudbala već postala popularan sport za mobilno klađenje. Svaka čast svima koji mogu da ostanu budni kasno u noć, prateći najuzbudljiviju ligu na svetu - NBA.
 • Ostalo je još malo vremena nažalost za našeg aduta - Novaka Đokovića, mada vaše klađenje na tenis ne morate da stane kada on okači reket od klin. Individualni sport je u pitanju, tako da je klađenje na njega specifičnije.
 • Vremenom smo primetili da se probudilo interesovanje za klađenje na trke. F1 je jedan od adrenalinskih sportova i sam zvuk motora formule 1 je dovoljan da vas namami barem da odgledate jedan krug. Možete pročitati naš tekst vezan za klađenje na F1.
 • Kada sve već kod utrke, moramo spomenuti i trke konja. Ovo je možda suviše specifično za vas, ali zanimljiva stvar je kako uživo klađenje na ovaj sport spada među najuzbudljivijima. Takođe imamo tekst na ovoj temi koji možete pročitati.
 • Ostali specifični sportovi su takođe prisutni za naše nesvakidašnje igrače. Američki ragbi nije za svakoga ukoliko želite da igrate, dok je za klađenje manje fizički naporno, vjerujte nam. Sezona traje kratko, tako da je sada idealno vreme da se informišete kako se kladiti na NFL.
 • Postoji još jedan sport koji se može meriti sa fizičkom snagom sportista koji ga igraju - hokej na ledu. Znamo, suviše smo mi “topla” zemlja da bismo igrali hokej na ledu, ali je bitno za vas koliko je isplativo kladiti se na ovaj sport i da li postoje informacije za vas početnike koji bi se oprobali u njemu? Na vebsajtu kladionice TV takođe možete pročitati tekst o najboljim savetima za klađenje na NHL.

Preporučeni načini plaćanja za mobilne aplikacije za klađenje

Uporedo sa razvojem mobilnih aplikacija za klađenje su se razvijale i metode plaćanja. Raznolikost je ovde išla uporedo, jer znaju koliko mi kladioničari umijemo da budemo zahtjevni za metodama uplate i isplate. Par sekundi do donošenja odluke, naročito ako se kladite uživo, pa pravi razliku!

 • Paysafecard je specifična metoda uplate i isplate, jer je potpuno anonimna. Možete da kupujete vaučere u različitim iznosima u obližnjim trafikama i benzinskim pumpama, bez ostavljanja svojih ličnih podataka. Bitno je samo da jedinstveni kod koji dobijate na vaučeru ni u kojem slučaju ne odajete. Pokrili smo ovu temu detaljnije na našem sajtu Kladionice.tv
 • PayPal je nama svima poznat, ali kolika je pokrivenost načina plaćanja preko ove platforme? Većina naših poznatijih kladionica, ali su počele i skromnije da uvode ovu veoma popularnu platformu. Nažalost, kladioničari u Crnoj Gori mogu samo plaćati, ali ne i uzimati pare sa PayPala i vodite računa o tome kada budete pravili izbor za plaćanje. Pokrili smo ovu temu detaljnije na našem sajtu kladionice.tv
 • Skrill je manje poznata platforma od PayPal-a, ali našim istraživanjem smo otkrili da Skrill traži manje naknade za transakcije. Neke od glavnih prednosti Skrill-a je što nude veću pokrivenost u valutama i što možete da imate čak 4 naloga na jednoj mejl adresi, dok za PayPal možete samo jedan nalog. Dok PayPal nudi bolje opcije zaštite vaših podataka.
 • Nova i uzbudljiva metoda uplate i isplate su svakako kriptovalute koje su eksplodirate u popularnosti u prethodnih 5 godina. Dobra vijest je što je većina naših poznatijih kladionica uvela ovu metodu.
 • Veoma jednostavna i nama poznata metode pomoću platnih kartica. Gotovo svaka kladionica na našim prostorima nudi ovu opciju. Jedina mana kod ove metode je što ponekad banke umeju iz nekih njihovih razloga da blokiraju ili da uspore transakciju. Prednost je svakako što je nama veoma poznato kako funkcioniše ovaj metod.

Ukoliko vam se od ovoga dosadi, uvek možete na staromodan način da odete do ekspoziture vaše omiljene kladionice sa društvom. Ponesete vaš željeni ulog i nešto možda dodatno kako biste bili za svaki slučaj sigurni.

Čitaj više

Najbolje kladionice za tenis u Crnoj Gori
Najbolje kladionice za klađenje na trke konja u Crnoj Gori
Najbolje strane kladionice Kako uplatiti depozit

Autor
Dejan Zarić
Diplomirani softverski inženjer, 4 godine zaposlen u ITu. Osam godina aktivnog klađenja i kladioničarskog iskustva
Rejting ovog članka
5/5
1 glas
FAQ. Često postavljena pitanja