100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Najbolje kladionice u Crnoj Gori za uplatu Visa karticom

Saznajte više o najboljim kladionicama u Crnoj Gori za uplatu Visa karticom

visa kartica, kladionice.tv

Spisak najboljih kladionica u Crnoj Gori za depozit Visa karticom

Rang Kladionica Rating Bonus Uzmi bonus
1
4.5/5
100% Bonus na prvi depozit do 200 EUR
Kladi sePročitaj recenziju
2
5/5
100% Bonus na prvi depozit
Kladi sePročitaj recenziju
3
4.5/5
100% do 50EUR prvog depozita
Kladi sePročitaj recenziju
4
4.3/5
100% do 100 EUR prvog depozita
Kladi sePročitaj recenziju
5
3.8/5
100% Bonus na max 25 EUR prvog depozita
Kladi sePročitaj recenziju

Kada je u svijetu počela potreba da se u kladionicama plaća sa platnim karticama, to su prepoznale skoro sve kladionice u svijetu, pa čak i u našem regionu. Danas, mnogi lideri u Crnoj Gori, pa čak i u regionu, sa lancima kladionica u državi imaju mogućnost uplate depozita sa Visa karticom, ali ne samo njom već i drugim platnim karticama kao što je MasterCard, Maestro Card i druge.

Kako uplatiti depozit na vaš nalog u kladionici pomoću Visa kartice?

Prije svega, da biste uplatiti novac na vaš nalog putem Visa kartice, morate biti vlasnik korisničkog naloga na internetu, odnosno u toj online kladionici. Prilikom uplate, u većini online kladionica u Crnoj Gori, možete izabrati način uplate. Obično online kladionice nude uplatu depozita preko bankovnog racuna ili platne kartice. U ovom slučaju je potrebno da uplatite preko platne kartice, a u nastavku odaberete Visa karticu ili vam sistem sam prepozna prilikom unosa informacija.

Ipak, to nije baš tako jednostavno jer će prilikom prve isplate sredstava, mnoge kladionice tražiti da pošaljete identifikacione dokumente na njihov e-mail ili na neki drugi kontakt kako bi potvrdili da ste zapravo vi vlasnik te kartice. Uzmite u obzir da se plaćanje i bilo koja druga transkacija vrši u valuti Crne Gore, tačnije Eurima.

Prije nego što se odlučite na ovaj korak, odnosno uplatu putem Visa kartice, molimo vas da dobro pregledate informacije koje unosite. Vaša kartica će u većini slučajeva biti odbijena ukoliko:

  • Unijeli ste pogrešan datum validnosti kartice
  • Unijeli ste pogrešan broj kartice
  • Unijeli ste pogrešan CVV (poslednje tri cifre na kartici)
  • Nedovoljno sredstava na kartici
  • Istekla kartica

I takođe, molimo vas da obratite pažnju ukoliko vaša banka ne koristi valutu Euro, s obzirom da će prilikom transakcije biti odrađena konverzija iz te valute u Euro i samim tim transakcija će, najverovatnije, dati drugačiji iznos nego što je prvobitno trebala biti.

Prednosti plaćanja Visa karticom

Kao i svaki drugi metod plaćanja, i ovaj metod plaćanja ima svoje prednosti, ali i svoje mane. Zašto ne bi bilo lakše uplatiti Visa karticom iz udobnosti vašeg doma nego ići čak do poslovnice i uplatiti depozit? Upravo iz tog razloga je olakšana transakcija između kladionice i korisnika, putem Visa kartice, ali i drugih platnih kartica.

Glavne prednosti koje smo mi prepoznali u plaćanju sa platnom karticom, odnosno VISA karticom jesu:

  • Mnogo veći limiti koji su postavljeni tokom plaćanja sa karticama
  • Skoro sve kladionice danas primaju izvršavanje transakcija putem platnih kartica, pogotovo VISA karticama
  • Obezbijeđena sigurnost prilikom vršenja transakcije putem VISA kartice; čak je i povratak novca moguć ukoliko je došlo do greške pa i samim tim, kontaktiranjem kladionice
  • Depoziti koji su uplaćeni platnim karticama su momentalno procesuirani i mogu biti korišćeni odmah

Ipak, pored VISA kartica, većinom je moguće korišćenje i drugih platnih kartica, ali ipak je potrebno posavjetovati se putem interneta prije nego se krene u takav korak. Određene kladionice ne podržavaju sve platne kartice. Imajte to na umu.

Čitaj više

MPay kao sredstvo plaćanja kladionice Crna Gora
Paysafe kao sredstvo plaćanja u kladionicama Crne Gore
Uplata depozita u kladionicama Crna Gora 

Autor
Stella Šakić
SEO Blogger s preko 1000 objavljenih članaka na raznorazne teme. Nisam naišla na temu o kojoj nisam mogla pisati, a online klađenje pokrivam SEO člancima više od 3 godine. Među brojnim prednostima koje donosi suradnja sa mnom, možete očekivati neograničenu kreativnost, raznovrsnost, brzinu učenja i pisanja te fleksibilnost u poslu. Pišem na hrvatskom, bosanskom i engleskom jeziku i navedene jezike također prevodim i lektoriram.
Rejting ovog članka
5/5
1 glas