100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Najbolje kladionice u Crnoj Gori za A-Bon depozit

Saznajte više o najboljim kladionicama u Crnoj Gori za A-Bon depozit

maestro kartica crna gora

Spisak najboljih kladionica u Crnoj Gori za A-Bon depozit

Rang Kladionica Rating Bonus Uzmi bonus
1
4.5/5
100% Bonus na prvi depozit do 200 EUR
Kladi sePročitaj recenziju
2
4.3/5
100% do 100 EUR prvog depozita
Kladi sePročitaj recenziju
3
4.5/5
100% do 50EUR prvog depozita
Kladi sePročitaj recenziju

Afility Bon, ili drugačije poznat kao A-bon, je sredstvo kojim možete plaćati online, odnosno na internetu. To je papirnati vaučer koji se koristi na internetu, u prevodu. Afility Bon je veoma pouzdan, diskretan, jednostavan i, prije svega, siguran način za plaćanje na internetu. 

Ove vaučere izdaje Aircash, a veoma su pouzdani partneri. U svakom slučaju, u našoj regiji je A-bon veoma dostupan u kladionicama i većina kladionica u našoj regiji ima ovaj način uplate na vašim računima.

Ovi vaučeri se mogu kupiti na raznim mjestima. Recimo, u Crnoj Gori postoji mnogo lokacija na kojima možete pronaći ovakve vaučere sa određenom svotom novčanih sredstava na njima i kao takve ih možete koristiti na internetu. Ipak, moramo vas podsjetiti da nemaju sve kladionice ovaj način uplate novca, odnosno depozita na račun i da možda nećete biti u mogućnosti da uplatite novac putem A-bon vaučera pa vas onda molimo da prije kupovine ovog vaučera provjerite da li željenoj kladionici postoji ovaj način transfera novca i da li je to prihvatljivo. 

Kako plaćati putem interneta i na online kladionicama sa A-Bon?

Znamo da nekada plaćanje putem interneta može biti veoma komplikovano, ali i nesigurno. Postoje mnoge prevare, mnoge krađe sredstava putem ovakvih sistema, ali je upravo A-bon taj koji vam garantuje sigurnost i pouzdanost prilikom plaćanja sa ovim vaučerima. 

Uplaćivanje sa A-bonom vam čini uplate na internetu mnogo jednostavnijim nego što je inače praksa sa drugim načinima online uplaćivanja. Sve što je potrebno da odete na web aplikaciju ili mobilnu aplikaciju vaše kladionice i da provjerite da li je plaćanje ovim načinom dozvoljeno.

A-Bon vaučeri za Online klađenje u Crnoj Gori

Ukoliko jeste, potrebno je da ispunite tiket i da ga kreirate, a onda kao način uplate da izaberete A-bon u opcijama. Naravno, podrazumijeva se da ste prije toga kupili vaučer na nekom od onih mnogobrojnih mjesta koje imate u vašem gradu. Na tom vaučeru ćete dobiti kod, kao i kod svakog drugog načina uplaćivanja putem vaučera, ali na ovom vaučeru ćete prepoznati 16 cifara koje označavaju upravo taj kod koji vam je potreban kako biste verifikovali vaš vaučer.

Okrenete vaučer i pažljivo uneste svih 16 cifara u polje gdje je traženo da taj kod bude unešen. Nakon toga potvrdite to i sačekajte da sistem provjeri da li je vaučer validan. Ukoliko jeste, vaš depozit će biti automatski uplaćen na vaš korisnički nalog i tako ćete imati dostupnost depozita istog trenutka.

Ukoliko dođe do bilo kojeg odbijanja prilikom unosa vaučerskog koda, provjerite ponovo da li ste unijeli sve informacije tačno i da li je kod ispravan. Takođe, napominjemo vas da vaučer može biti jednom iskorišćen, a ne više puta tako da samo pripazite gdje želite da vaš novac bude skladišten u tom trenutku, na internetu.

Sa Afility Bon vaučerom možete da uplaćujete na mnogim online kladionicama kao što su SuperSporta, Prve Sportske Kladionice, Admiral kao i mnogim drugim kazinima širom regije. A-bon je vaučer kao stvoren za svakog ko ima želju da se oproba u online klađenju, pa bilo to putem web ili mobilne aplikacije neke kladionice ili kazina.

Čitaj više

Uplata depozita u kladionicama Crna Gora
MPay kao sredstvo plaćanja kladionice Crna Gora
Saveti za upravljanje novcem u klađenju
Najbolje strane kladionice Kako uplatiti depozit 
Paysafe kao sredstvo plaćanja u kladionicama Crne Gore

 

Autor
Strahinja Krstić
Psiholog u marketingu. Iskustva u pisanju sam stekao u različitim industrijama i uvek prilazim sa iste tačke: "Šta je to što čitaoca ili klijenta najviše zanima?" Tim pristupom možemo da razmišljamo iz njihove perspektive i pišemo kao da se direktno njemu obraćamo, 1 na 1.
Rejting ovog članka
5/5
1 glas