100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Najbolje kladionice u Crnoj Gori za Mpay depozit

Saznajte više o najboljim online kladionicama za Mpay depozit

mpay, kladionice.tv

Spisak najboljih kladionica za Mpay depozit

Rang Kladionica Rating Bonus Uzmi bonus
1
4.5/5
100% Bonus na prvi depozit do 200 EUR
Kladi sePročitaj recenziju
2
5/5
100% Bonus na prvi depozit
Kladi sePročitaj recenziju
3
4.3/5
100% do 100 EUR prvog depozita
Kladi sePročitaj recenziju
4
4.5/5
100% do 50EUR prvog depozita
Kladi sePročitaj recenziju

MPay je usluga koju mogu koristiti korisnici crnogorske Mtel telefonije i putem koje mogu plaćati različite račune, ali i uplaćivati depozite i slične druge mogućnosti putem interneta i mobilnih aplikacija.

U ovom slučaju, MPay možete koristiti kao sredstvo putem kojeg ćete uplatiti svoj depozit za online klađenje putem mobilne aplikacije u određenoj kladionici.

MPay možete preuzeti za iOS i Android uređaje, a nakon toga i instalirati veoma jednostavno s obzirom da su dostupni i na Google Play Store i na App Store. Registracija i pokretanje aplikacije je veoma jednostavno.

Kako uplatiti novac putem MPay aplikacije?

MPay aplikacija nudi mnoge mogućnosti kako biste uplatili novac, a transferi se dešavaju u realnom vremenu i veoma brzo i efikasno, pa zato vaša transakcija ne bi trebalo da kasni duže od minut zahvaljujući dobroj optimizaciji aplikacije.

U mnogobrojnim opcijama, možete pronaći opciju “Kladionice” gdje ćete pronaći tri opcije: “Nalozi”, “Uplata” i “Izvještaji”.

U opciji sa nalozima ćete moći da kreirate i vodite evidenciju o svojim nalozima u kladionicama i tako kontrolisati sve podatke koji su vezani za taj nalog i transakcije preko tog naloga do računa te kladionice.

U opciji sa uplatama, koja je i glavna opcija u ovom kontekstu, možete jednostavno uplatiti novac na njihov račun. Pronaći ćete spisak svih kladionica sa kojima je dogovorena saradnja i u kojima možete koristiti MPay opciju plaćanja. Unesete iznos i uplatite svoj depozit, tako jednostavno!

U opciji sa izvještajima možete pronaći sve izvještaje transakcija, datumi, iznosi i slični podaci koji su potrebni da biste mogli da vodite evidenciju o transakcijama.

Ipak, MPay mobilna aplikacija nije jedina opcija koju korisnik može da koristi kako bi uplatio depozit na svoj korisnički nalog u određenoj kladionici, već postoji i određeni broj drugih mogućnosti.

Mpay i SMS uplata novca u kladionice

Pored mobilne aplikacije, postoji mogućnost uplaćivanja putem SMSa. Za svaku od ponuđenih kladionica možete pronaći način uplate putem SMSa, kao i broj i tekstualnu poruku koju je potrebno poslati kako biste uspješno uplatili novac na račun te kladionice. Dobro se informišite prije uplaćivanja kako ne bi vaš depozit završio negdje pogrešno.

Veliki broj kladionica koje koriste i dozvoljavaju ovaj način uplaćivanja depozita i novčanih sredstava na račun kladionice su takođe omogućile da korisnici koji koriste ovu opciju imaju određene bonuse, popuste i slične povoljnosti prilikom korišćenja njihovih usluga.

Rezime MPay sredstvo uplate u kladionice Crne Gore

MPay je veoma dobra usluga koja vam može omogućiti da uplaćujete dolaskom u mnogobrojnim Tobacco shopovima u Crnoj Gori i tako uplaćivati putem MPay opcije na račune kladionica. Ipak, molimo vas da se dobro informišete prije korišćenja ove opcije i da istražite za svaku od kladionica u kojoj imate korisnički nalog i za koju namjeravate da koristite ovaj način uplate kako biste izbjegli bilo kakav vid komplikacija ili problema, pa tako uživali u svom online klađenju i jednostavnim uplatama vašeg depozita!

Pokušajte koristiti MPay zbog većih povoljnosti.

Čitaj više

Uplata depozita u kladionicama Crna Gora
Plaćanje Visa karticom u kladionicama u Crnoj Gori
Afility Bon kao sredstvo plaćanja u kladionicama Crne Gore
Proces registracije za Lob Crna Gora

Autor
Strahinja Krstić
Psiholog u marketingu. Iskustva u pisanju sam stekao u različitim industrijama i uvek prilazim sa iste tačke: "Šta je to što čitaoca ili klijenta najviše zanima?" Tim pristupom možemo da razmišljamo iz njihove perspektive i pišemo kao da se direktno njemu obraćamo, 1 na 1.
Rejting ovog članka
5/5
1 glas