100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

MaxBet sportska kladionica online Crna Gora sajt – klađenje 2024

4.8/5
Prednosti
 • Odlična korisnička podrška 00-24
 • Dobra ponuda igara i solidne kvote
 • Android i iOS aplikacija
 • Odlični bonusi dobrodošlice
 • Mogućnost praćenja događaja uživo
Minusi
 • Mali broj načina polaganja i podizanja novca
 • Slaba ponuda Esports
 • Kvote se često smanjuju prilikom uplate tiketa

Kompanija MaxBet u Srbiji postoji dugi niz godina, od 1997. godine, ali su svoje poslovanje proširili i na Bosnu i Hercegovinu, a za ovaj tekst je važna i Crna Gora, koja takođe ima veliki broj filijala. MaxBet je od prije nekoliko godina razvio posebnu web stranicu koja je dostupna samo igračima iz Crne Gore. Dizajn je drugačiji od onog u Srbiji, pa je još bolji i moderniji.

Osim ovog sasvim slučajnog poređenja sa svojom matičnom kompanijom, u ovoj recenziji ćemo se pozabaviti onim što MaxBet kladionica ima i kako je tako uspješna u borbi protiv konkurencije. Naravno, malo detaljnije ćemo pokriti i druge važne segmente kladionice, kao što su bonus dobrodošlice, funkcionalnost stranice i mobilne aplikacije. MaxBet je jedna od najpopularnijih kladionica na ovim prostorima i nije slučajno.

 

Proces registracije na MaxBet Crna Gora

Osnovna stvar, da biste počeli sa klađenjem, potrebno je da se registrujete na MaxBet i kreirate korisnički nalog. Proces registracije nije posebno težak. Potrebno je da unesete svoje ime i prezime, važeću e-mail adresu, ponovite je, zatim lozinku, potvrdite je i zatim potvrdite opšte uslove korišćenja i da imate 18 godina. Kada sve to uradite, kliknite na dugme Sačuvaj. Nakon toga će vam u inbox stići aktivacijski email, a kada kliknete na njega, registrovani član će moći uplatiti depozit.

Maxbet, Kladionice TV

 

Uplata i Isplata MaxBet Crna Gora

Postoji nekoliko načina da uplatite novac u ovu kladionicu. Osim što možete fizički uplatiti novac na mjestu uplate, to možete učiniti i putem Visa, Maestro i Mastercard kartice, kao i putem bankovnog računa kao što je iPay i raznih vaučera. Što se tiče isplate novca, to možete izvršiti samo direktno u poslovnici ili u banci. Dakle, ima dosta ograničenja u plaćanju, ali u narednom periodu treba očekivati ​​napredak u ovoj oblasti.

 

MaxBet Bonus Dobrodošlice

Gotovo svaka kladionica u ovoj oblasti ima u ponudi Bonus dobrodošlice, koji pokušava privući nove korisnike, tako da MaxBet ne zaostaje mnogo u ovoj oblasti. Može se reći da imaju neke od najboljih bonusa u regionu. Na prvi depozit, bez obzira koliko ste uplatili, dobijate besplatnu opkladu od 2 EUR, ali isto tako radi minorno u odnosu na ostale bonuse koji su nevjerovatnih 200% na prvi depozit, tu je i bonus na drugi i treći depozit od 100% i 50%. Naravno, morate ih otključati pod određenim uslovima, a uz sve to dobijate i poklon spinove u kazinu. 200, 50 i 25 respektivno.

Naravno, postoji mnogo promocija za postojeće korisnike kao što je Cash Back sa kojima možete zaraditi nešto novca čak i ako propustite par na listiću. Tu su i bonus prijedlozi, to su utakmice u kojima su kvote povećane u odnosu na redovnu ponudu. S vremena na vrijeme, postojeći igrači također dobiju besplatnu opkladu i zaista je sjajno što MaxBet, za razliku od nekih kladionica, ne briše tu besplatnu opkladu iz dobitka. Ako, na primjer, uplatite bonus od 10E Free Bet i dobijete 100EUR, na računu ćete imati toliko, a ne 90EUR. Svakako detalji koji su vrijedni pažnje.

 

Sportsko klađenje MaxBet Crna Gora

MaxBet originalna stranica namijenjena tržištu Srbije je tokom vremena pretrpjela dosta izmjena, ali kada je u pitanju sajt za Crnu Goru, primjetna je promjena u dizajnu i funkcionalnost sajta je znatno bolja. Ponuda koju imaju u prosjeku je mnogo veća od ostalih kladionica u okruženju. Uglavnom, za svaku fudbalsku utakmicu imate preko 600 utakmica u ponudi i mogućnost da odaberete ono što vam najviše odgovara. I za druge sportove osim fudbala ponuda je jako dobra, tako da se mogu naći bodovi za košarkaše, ali i preko/pod golove za rukometaše.

Kvote u kladionici su sasvim zadovoljavajuće i u skladu sa nekim svjetskim nivoom. Marža je oko 6-7% kada su u pitanju svi sportovi i teško da ćete naći bolje uslove generalno. Naravno, šanse su veće na nekim više praćenim događajima, a manje na nekim nižim ligama kao što su Mađarska ili Bugarska 2. Rang. Sasvim normalno kada je u pitanju kladioničarstvo. Ono što zamjeraju je to što često mijenjaju kvote kada pokušate da platite kartu, posebno kada su u pitanju neke utakmice i marketi koji su manje popularni od drugih.

Na stranici je također moguće pratiti utakmice uživo sa svim statistikama, što omogućava igračima da se lakše klade na željene događaje. Možda bi se ponuda na Esportsu mogla poboljšati jer je ovo jedno od tržišta koje se razvija ogromnom brzinom.

MaxBet Montenegro se može pohvaliti i adekvatnom aplikacijom za Android i iOS operativne sisteme, što je još jedna veoma pozitivna stvar kada se pogleda sveobuhvatno korisničko iskustvo i novi trendovi u svijetu klađenja.

Korisnička podrška je takođe nešto što je veoma razvijeno u ovoj kompaniji, pa je pored telefona i email adrese online@maxbet.me dostupan i live chat 00-24.

Maxbet, Kladionice TV

 

Rezime MaxBet Crna Gora

MaxBet klađenje je jedno od najprepoznatljivijih imena kada je ova industrija u pitanju u regionu. Imaju veliki kredibilitet i zadovoljavaju potrebe velikog broja igrača. Sponzoriraju mnoge događaje u regiji, sportske klubove i često imaju vrlo zanimljive promocije koje možete pratiti putem same web stranice.

Možete se osjećati prilično ugodno u njihovim barovima. Osim klađenja, možete igrati u njihovim slot klubovima ili popiti piće. Nema mnogo kompanija koje mogu parirati MaxBet-u kada je u pitanju ova industrija. Konkurencija je možda sve veća, ali MaxBet uporno ostaje u vrhu, a MaxBet Montenegro je još jedno tržište na kojem rade maksimalno profesionalno i brže. Naša ocjena za ovu kompaniju je vrlo visoka kada se uzmu u obzir svi parametri pa im dajemo vrlo visoku ocjenu od 8,5/10 sa mogućnošću da postignu još više u narednom periodu.

 

Čitaj više

MaxBet Crna Gora kladionica i potpuni proces registracije
Azijski Hendikep 2.25 objašnjenje
Azijski Hendikep 0.00 objašnjenje o ovoj vrsti igre

 • Šta se dešava kada je utakmica odložena na MaxBet aplikaciji?

  Većina kladionica, pa upravo i MaxBet, za odložene utakmice, koje nisu uopšte započele, kvota se vraća na 1.00 i smatraju se nevažećima. Ukoliko su započele, a prekinute su, onda se rezultat računa kao na samom prekidu tog događaja.

 • Kako da uplatim novac na MaxBet?

  Sve što je potrebno jeste da odaberete opciju koju želite na aplikaciji, a postoji nekoliko njih. Možete putem Visa kartice, e-novčanika ili e-vaučera. Potrebno je da unesete svoje podatke (broj kartice i slično) i onda da unesete iznos koji želite da uplatite na svoj račun.

 • Kako da zakažem isplatu novca putem aplikacije?

  Nažalost, MaxBet ne nudi opciju isplaćivanja putem aplikacije, već je isplata dobitnih tiketa moguća samo u poslovnicama, odnosno fizičkim putem odlaska u kladionicu MaxBet. U naredom periodu se očekuje da MaxBet reguliše način isplate putem aplikacije.

 • Koje bonuse nudi MaxBet?

  Pored bonusa dobrodošlice, MaxBet nudi par bonusa koji su vrijedni pažnje za korisnike koji žele ostvariti dobitke na svojim tiketima. Tako, recimo, postoji Free Bet bonus koji na 10 uplaćenih eura vam vraća 100 eura bonusa i zapravo toliko imate na računu i možete koristiti.

 • Da li je MaxBet kladionica bolja u odnosu na druge u pogledu sportskog klađenja?

  Naime, MaxBet i nije toliko bolja od već izlistanih kladionica, ali je solidnog kvaliteta i vrijedna je pažnje ukoliko želite da probate neke druge kvote ili promijenite kladionicu. Ipak, ne bismo naglasili nešto čime bi se MaxBet izdvajala iz mnogobrojnih kladionica u regionu, pa i svijetu.