100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Hotbet Crna Gora recenzija

4.5/5
100% Bonus dobrodošlice do €100
Prednosti
 • Širok izbor metoda uplate i isplate
 • Raznovrsna ponuda sportova za klađenje
 • Dostupna igračima iz Crna Gora
 • Širok izbor opcija za klađenje
Minusi
 • Neafirmisan brend
 • Nema korisničke podrške na srpskom jeziku

Hotbet kladionica je sasvim solidna platforma za kladjenje koja nudi širok spektar ponuda za kladjenje, veoma primamljive bonuse dobrodošlice i sigurnost koja je svakom igraču ključna pri izboru ili testiranju novog operatera. U nastavku ćemo vam pružiti sve neophodne informacije o ovoj novoj kripto kladionici koja posluje od 2022. godine.

hotbet Crna Gora

 

Pouzdanost

Svima je dobro poznata činjenica da gotovo svaki kladioničar kao polaznu tačku pri izboru kladionice gde će položiti svoje opklade, uzima njenu sigurnost i pouzdanost. U tom smislu možete biti spokojni ukoliko se kladite u Hotbet kladionici, jer je reč o operateru koji je legitiman i legalan, poseduje licencu države Kurakao i vaše opklade su ovde sigurne.

 

Bonus dobrodošlice HotBet Crna Gora

Bonus dobrodošlice HotBet Crna Gora

Bonus dobrodošlice u kladionici Hotbet je velikodušan i on u ovom trenutku iznosi 100% do  €100 za prvi depozit položen do kraja 2024. godine uz minimalnih €10 uplate.

Nedvosmislena je istina da je ovo segment na kojem predano rade svi vodeći operateri svuda na svetu,  jer je opšte poznata činjenica da igrači vole bonuse i promocije. Neretko se baš na osnovu tih sekcija odlučuju da se priklone nekom brendu i tu uplate svoje opklade. Bonus dobrodošlice u Hotbet kladionici postoji, a koje još bonuse nude pogledajte u nastavku ovog teksta.

 

Ostale ponude i promocije

Ukoliko ste postojeći igrač kladionice Hotbet, možete dobiti free bet koji podrazumeva besplatnu opkladu u visini do €25. Sve što treba da uradite je da aktivirate kod 25 BESPLATNO, položite svoju prvu opkladu od €10 ili više na minimalnu kvotu 1,80 i ako se desi da izgubite oni će vam odmah dodeliti 20% vašeg uloga do €25!

Možete računati i na reload bonus, na osnovu koga vam Hotbet može dodeliti bonus u visini od 50% vašeg depozita do €50. Takođe, možete osvojiti i mesečne free bet tokene u visini on €50.

 

Metode uplate i isplate

Sasvim je zadovoljavajuća ponuda metoda transakcije u Hotbet kladionici. Iako je ona prevashodno kripto kladionica koja podržava i preferira plaćanje kriptovalutama, ovde uplate možete izvršiti i posredstvom Visa i MasterCard kartica, elektronskim novčanicima poput Neteller-a i Skrill-a kao i servisima kao što su ecoPayz i Discover.

U nastavku sledi tabela svih prihvatljivih metoda uplate i isplate u Hotbet kladionici.

Metode plaćanja

Obrada uplate

Obrada isplate

Provizija

Visa, Maestro, MasterCard

Trenutna

Do 2 radna dana

Nema

Skrill, Neteller, Jeton, eZee, Rapid, Euteller, ecoPayz, Revolut

Trenutna

U roku od 15 minuta

Nema

Kriptovalute

Trenutna

Trenutna

Nema

 

Proces registracije na Hotbet Crna Gora kladionicu

registracije na Hotbet Crna Gora

Pratite ove jednostavne korake kako biste registrovali nalog na Hotbet kladionici.

 1. Kliknite na dugme “Registracija” koje se nalazi na po;etnoj stranici u gornjem desnom uglu.
 2. Popunite sva neophodna polja.
 3. Kliknite na dugme “Kreiraj nalog” spremni ste da započnete svoju avanturu klađenja!

 

Sportsko klađenje u Hotbet kladionici

Postoje brojne opcije klađenja u Hotbet kladionici na više od 30 dostupnih sportova. Pronašli smo gotovo sve, preko popularnih vrsta sportova, uključujući tenis, hokej, boks, rukomet, badminton, kriket i druge. Naravno, ponuda fudbalskih I košarkaških mečeva je izuzetna, a moći ćete da uživate i u klađenju na e-sportove. Ukoliko više volite konjske trke, snuker ili biciklizam, pronaći ćete opkladu koja vam odgovara i kada su ovi, ali i mnogi drugi sportovi u pitanju.

 

Klađenje uživo

hotbet Crna Gora Klađenje uživo

Klađenje uživo je pravi užitak u Hotbet sportskoj kladionici jer je platforma izuzetno kvalitetna, funkcionalna i lepo dizajnirana. Veliki broj mečeva različitih sportova je uvek u ponudi, selekcija marketa raznovrsna, a statistika dostupna na preglednoj stranici. Platforma za klađenje uživo je brza, kvote se kreću i realnom vremenu i nema nikakvih bagova a sve je veoma pregledno i transparentno.

 

Hotbet kvote i tipovi igara

Kada su u pitanju tržišta klađenja, Hotbet sportska kladionica u ovoj sekciji impresionira. Raznovrsnost sportova koji se ovde nude je izuzetna i unutar svakog od njih ćete naći lige iz celog sveta na koje možete položiti svoju opkladu. Takođe, budite sigurni da ćete pronaći i mnogo različitih načina na koje možete staviti opkladu na igru jer su marketi za klađenje raznovrsni. Kada je reč o koeficijentima, sigurno da ćete naći u nekim kvalitetnijim kladionicama bolje kvote od ovih u Hotbet kladionici, ali računajte da su i one solidne i konkurentne.

Ratings
Prosečna Ocena
4.5/5
 • Poverenje i Pravičnost
  4/5
 • Igre i Softver
  4/5
 • Bonusi i Promocije
  5/5
 • Korisnička Podrška
  5/5