100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT DO 50.000 DINARA
Kladi se

Politika privatnosti

Kladionice.tv je za svoje korisnike pružila profesionalnu zaštitu podataka kada je u pitanju zaštita ličnog identiteta. Ozbiljan pristup zaštiti ličnih podataka na našem sajtu će vam zagarantovano pružiti sigurno korišćenje i kvalitet na našem sajtu.

Pravila koja ćemo navesti primjenjuju se između korisnika, vas, i davalaca usluga Kladionice.tv, odnosno nas. Svesni smo da je vaša privatnost važna te smo zato posvetili maksimalnu pažnju na privatnost vaših podataka. U nastavku teksta ćemo objasniti na koji način skupljamo podatke u Crnoj Gorii, kako ih koristimo i koji podaci su dostupni široj populaciji.

Kako ne biste osećali nesigurnost na internetu odlučili smo detaljno objasniti sve vezano za vašu sigurnost online, korišćenje, čuvanje i način dijeljenja stranice Kladionice.tv usluga, proizvoda i web stranica sličnog profila. Dodatno ćemo objasniti kako skupljamo podatke, koje podatke koristimo i na koji način ih štitimo nakon prikupljanja.

Predlažemo da pomno pročitate našu poruku u nastavku, pre nego krenete u kladioničarske vode.

 

Na šta se primjenjuju pravila privatnosti?

Korištenje stranice Kladionice.tv neće biti dopušteno onim korisnicima koji nisu svojevoljno pristali na metode prikupljanja, korišćenja i čuvanja privatnih informacija. Ukoliko se ipak odlučite koristiti stranicu Kladionica.tv i sve njene usluge, znači da svojevoljno pristajete na način rada stranice te pristajete na metodu prikupljanja podataka.

Pravila su važeća za postupke stranice Kladionice.tv i korisnika, te ne uključuju stranice na koje možete doći putem linkova na stranici Kladionice.tv, ili putem objava na društvenim mrežama.

 

Način prikupljanja podataka

Podaci se mogu prikupljati od posjetilaca ili korisnika koji se registruju i koriste stranicu Kladionice.tv. Ovi prikupljeni podaci mogu se klasfikovati kao lični i nelični.

Takođe skupljamo podatke koje su korisnici dobrovoljno dali. Kada koristite korisničku podršku, komunicirate putem email adrese, preko koje dijelite dodatne podatke.

To ne isključuje informacije koje skupljamo o uređaju koji koristite. Detalji i podaci o uređaju, software programu i dodatna hardware oprema se takođe mogu identifiikovati, kao i adresa korisnika, podaci o geografskom položaju ili IP adrese.

 

Nelični podaci

Nelični podaci su oni podaci i informacije koje niste dali direktno. To su detalji prikupljeni putem anketa u kojima ste učestvovali, broju poseta i aktivnosti na našoj stranici. Takođe provodimo statističku obradu podataka i aktivnosti posetilaca i igrača kako bismo mogli bolje razumijeti šta ih tačno zanima te proverili učestalost korištenja različitih delova stranice.

Nelične informacije se mogu nagomilati i podijeliti s trećim licima u svrhu obrade podataka. Ova vrsta podataka uključuje: napredak aktivnosti na samoj stranici, tačni i podaci o vremenu kada ste pristupili stranici, geo-lokacija, vrsta uređaja putem kojeg ste pristupili stranici, operater putem kojeg ste se spojili na Internet, druge stranice koje posećujete putem naše stranice i slično.

 

Lični podaci

Lični podaci su svi oni podaci koje svojevoljno dajete. Za razliku od neličnih podataka koji služe kako bi se poboljšalo sveukupno iskustvo korisnika, lični podaci su usmerene na zadovoljenje specifičnih potreba korisnika.

To su svi podaci vezani za vaš lični identitet, koje ste morali priložiti za potpunu registraciju. Lični podaci neće biti deljeni s trećom stranom, osim ako nije navedeno tako u pravilniku. Svaka prijava, registracija, ispunjavanje anketa na našoj stranici ili dobrovoljna izmjena ličnih  podataka, nam daje vaše privatne podatke koji se koriste isključivo u marketing svrhe kako bi se unaprijedilo vaše iskustvo igranja.

Osim na gore navedene načine, lični podaci se mogu skupljati putem zahteva za informacije, rezervacija, zapisa koji skupljaju naši pridruženi partneri, koji takođe dele podatke s nama.

Lične podatke koji otkrivaju vaš identitet, lične  karakteristike i kontakt podatke čine informacije poput: imena i prezimena, adrese stanovanja, adresa e-pošte, broj telefona, podaci o kreditnoj kartici ili drugom načinu plaćanja i ostali dobrovoljni podaci koje priložite.

Svi navedeni podaci, odnosno lični  podaci korisnika, se sigurno pohranjuju i koriste u različitim situacijama te se neće dijeliti s trećim strankama nikad i na bilo koji način.

Stranica Kladionice.tv smatra sljedeće razloge kao prihvatljive za korištenje vaših osobnih podataka:

  • Zahtev vlade ili lica nadležnih za provođenje zakona
  • Pravnim, administrativnim i regulatornim zahtevima drugih nadležnih državnih tijela
  • Sudski poziv ili nalog za pretragu podataka korisnika
  • Drugi pravni postupci vezani za zaštitu i odbranu
  • Za zaštitu zajednice, gostiju, svedoka, zaposlenih, direktora i agenata u slučaju sudskog spora
  • Ugovorne obveze kompenzacije izvođačima, savezima, poslovnim partnerima ili trećim stranama
  • U svrhu sprečavanja nezakonitih radnji na našoj stranici, uključujući i prevaru
  • U svrhu ograničavanja maloletnika koji žele ilegalno pristupiti stranici Kladionice.tv

 

Upotreba kolačića

Što su kolačići (cookies)?

Kolačići su zbir malih tekstualnih informacija koje se pohranjuju u web pregledačima koji koristite kako biste pristupili našoj stranici, Kladionice.tv.

Kolačići su ključni faktor za pravilno funkcioniranje stranice.

Služe kako bi prikupili statističke podatke Internet mjesta kojima pristupaju korisnici na blagi invazivni način. To su zapisi o posećenim stranicama, otvorenim linkovima, preuzimanjima, sledeća web stranica koju korisnik poseti i ostalim sličnim aktivnostima na stranici.

Podaci prikupljeni na ovaj način namenjeni su poboljšanju iskustva korisnika za vrieme korišćenja stranice Kladionice.tv. Kolačići pomažu napraviti ponude specifične za određene korisnike putem prikupljenih podataka.

Pojavljuju se automatski na uređaju putem kojeg surfate, ali možete postaviti dodatna ograničenja pomoću detaljnih postavki pregledača. Možete birati ukoliko ih želite prihvatiti delimično, u potpunosti ili odbiti. Odbijanje kolačića može ograničiti određene delove  web pregledača, uključujući i one koji neće ispravno funkcionisati  dok ste na stranici.

Neki kolačići se koriste za dodatno osiguranje prilikom Internet kupovine. Oni ne mogu odrediti o kojem se pojedincu radi ali pružaju informacije kao što su ukupni broj posetilaca stranice, te stranice kojima su korisnici naknadno pristupili i eventualne tehničke poteškoće za vreme surfanja.

 

Zaštita maloljetnika

Maloletnicima u Crnoj Gori je strogo zabranjeno korišćenje ove stranice ili bilo koje njene usluge.

Svi korisnici naše stranice i povezanih usluga dužan je predstaviti se kao osoba starija od 18 godina.

*Ukoliko budete naišli na informaciju o maloletnoj osobi koja se uspješno registrovala na našoj stranici, molimo da nas o tome obavijestite.*

Stranica Kladionice.tv se ne reklamira niti je namenjena korisnicima mlađim od 18 godina starosti, ili određenoj životnoj dobi za pristanak u državi iz koje dolaze.

Garantujemo da ne skupljamo svesno informacije koje mogu otkriti nečiji identitet kome stranica Kladionice.tv nije namenjena. Ne pružamo marketinške usluge ni maloletnicima niti ostalim korisnicima koji nemaju legalnu sposobnost učestvovanja na našoj stranici.

 

Promena informacija i zahtev za isključivanje

Samo korisnici imaju pravo odlučiti o tome kako će stranica Kladionice.tv prikupljati njihove podatke te koristiti i deliti s trećim stranama. U svakom trenutku možete pogledati svoje informacije, ažurirati ih, izbrisati, promeniti zahtjevom koji nam možete poslati mailom.

Ukoliko ne želite redovno biti obavešteni o svim ponudama, novostima, i uslugama vezanim za stranicu Kladionice.tv, možete odbiti primanje promotivnih i marketinških poruka putem maila. Jednostavno nam pošaljite zahtjev na email adresu ako želite da prestanemo deliti vaše informacije s našim poslovnim partnerima i povezanim društvima trećih strana.

 

Promene vezane za privatnost podataka

Stranica Kladionice.tv zadržava pravo promijeniti, ažurirati, modifikovati i/ili dopuniti ovu online politiku privatnosti u bilo kojem trenutku, bez prethodnog obavještenja i iz bilo kojeg razloga.

Svaki put kada posjetite  ili  koristite  usluge na stranici Kladionice.tv predstavlja svjesno prihvatanje ove politike.

Svaka promjena u pravilniku stupa na snagu odmah nakon objave.

Registrovani korisnici će dobiti obavještenje putem elektronske pošte o svim značajnim promenama u postupanju s ličnim podacima. U suprotnom, obaveštenja će uvek biti prisutna na unaprijed određenom mestu na našoj web stranici.

Pozivamo vas da povremeno pregledate politiku zaštite podataka na našoj stranici kako biste provjerili sva važna ažuriranja vezana za poslovanje, nove zahtjeve i poslovne prakse.

Svaka promjena u dijelu sa pravilima privatnosti će vam biti blagovremeno prikazana i dostupna za dalju odluku, da li prihvatate ili ne. Ukoliko bude slučaj da prihvatite nove uslove pravila privatnosti, svi vaši podaci, ali i sve što se tiče podataka će biti zahvaćeno novim procedurama i protokolima, ali u skladu sa onim što je navedeno u obavještenju i promjenama.